אני חייב להעלות איזשהו נושא

Keep It Real

New member
אני חייב להעלות איזשהו נושא

אני רואה פה תגובות של אנשים ואני מתחרפן.. איזה אטימות! מבחינתכם (ומצטער שאני מכליל, פשוט יותר נוח לדבר בגוף הזה) כל מה שלא Fאנק טהור, הוא פסול, גרוע, חרא שיר. אלבום כמו BTW, שהוא ממסוחר, נכון, אין לי ויכוח, נקטל על ימין ועל שמאל בלי סוף. אתם חייבים להבין שרד הוט התבגרו, והם מפותחים מבחינה מוסיקלית הרבה מעבר ל-Fאנק Fאנק Fאנק, suck my kiss, give it away, וכו'. (שירים גדולים אגב) אז הוא ממסוחר, הרבה להיטי MTV פוטנציאלים, אבל יש פה ספקות על המוסיקה שיש בו? חברה, זה אלבום מצויין. עזבו עכשיו את מה שמסביב, מבחינה מוסיקלית נטו, הוא מצויין, ואני נהנה לשמוע אותו. (לכו לכל אתרי הביקורות באמריקה, הוא מקבל תשבוחות גדולות, ותאמינו לי שהם מעריצים את הלהקה ויודעים עליה לא פחות ממכם). יש פה חברה שמאז BSSM מתכחשים לכל אלבום של רד הוט. ולמה? אין את אותו Fאנק שהיה ב-BSSM. האלבומים הישנים (עד Mother's Milk וכולל) הם הרבה פחות מלוטשים ומקצועיים מוסיקלית, אומנם יש בהם הרבה Fאנק, אבל שוב, לא כל מה שיש בו Fאנק – הוא טוב! נקודה. אז יש היום הרבה פחות שירים מקפיצים, הרבה פחות רעש, ואני גם לא ממש מרוצה מזה, אבל זה לא אומר שהמוסיקה לא איכותית. הרד הוט שינו סגנון (למרות שאני לא אתנגד שהם יחזרו לסגנון הישן), וכדאי שתצאו מהאטימות שלכם ותנסו להיפתח לקצת יותר, תאמינו לי אתם תגלו הרבה יופי ב-BTW וקליפורנייקשן (שאני רואה אותו לא פחות טוב מ-BSSM ואפילו מתעלה בלא מעט קטעים עליו).

lollapalooza

New member
נקודה טובה.

הנה דעתי בעניין: אני מסכימה איתך שהרד הוט השתנו, התבגרו והם מושפעים גם מסגנונות מוזיקה אחרים. זה דבר שלדעתי מאוד חיוני ללהקה שקיימת הרבה זמן. הרי אי אפשר לחזור על עצמך במשך 20 שנה. זה נהיה משעמם ומיותר. העניין הוא, שאנחנו מדברים פה על מוזיקה, ומה שקובע במוזיקה זה הטעם. אז יש כאלה שהשינוי הוא לטעמם ויש כאלה שלא. אני אישית ממש, אבל ממש אוהבת את קליפורניקיישן. זה הדיסק שגרם לי להתחבר לפפרז ולאהוב אותם. זה דיסק מצויין מתחילתו ועד סופו (לדעתי כמובן) ואני יכולה להקשיב לו המון פעמים בלי שיימאס. לגבי BTW המצב קצת שונה. אני מסכימה איתך שיש שם כמה שירים טובים, אבל מה לעשות, קשה לי להתחבר אליו במידה שהתחברתי לקודמיו. אני נהנית להקשיב לו ומקשיבה לו לא מעט, אבל הוא לא עושה לי את זה כמו הקודמים. ברור שהמוזיקה איכותית, כי בכ"ז מדובר פה על הפפרז והם יודעים מה הם עושים, אבל מה שקובע פה זה הרגש. ואני לא מרגישה אותו כמו שאני מרגישה את BSSM למשל. יש בו אנרגיות אחרות. אם למשל לאלבומים אחרים של הפפרז אני מקשיבה כשאני מרגישה שמחה והיפראקטיבית, אז BTW יותר מתאים לי כשאני רגועה. הוא שקט כזה, ומה לעשות, אלו לא הפפרז שהכרנו. אבל
בסופו של דבר, אני בהחלט מעדיפה להקה שמתחדשת ומתבגרת ומשתנה וזורמת ולומדת להתחבר לדברים חדשים ומנסה כל הזמן דברים חדשים, אפילו אם הם לא כ"כ מוצאים חן בעיני, מאשר להקה שאומרת "הסגנון הישן עבד. בואו נמשיך איתו". שלא מנסה לחדש ולשנות ונשארת כמו שהיא. זה משעמם.

m a n k o

New member
../images/Emo45.gif

היה לי המון מה להגיד בנושא אכל אני חושבת שהמנהלת הבהירה את הדעה שלי פחות או יותר בצורה טובה רק עוד כמה דברים תראי את לא יכולה לבוא לאנשים שטענות ולהגיד להם איך אתם יכולים להגיד שזה אלבום גרוע הוא מצוין זה עניין של טעם וכל אחד חושב משהו אחר על הדיסק זה שזה רד הוט צ'ילי פפרז ואני אוהבת את המוזיקה הישנה שלהם לא אומר שבהכרח אני אוהב את מה שהם עושים עכשיו כי הם שונים ב360 מעלות מפעם עזבו עכשיו את מה שמסביב, מבחינה מוסיקלית נטו, הוא מצויין" יופי... גם גאז' מבחינה מוזיקלית נטו זה מעולה ומצוין אבל עובדה שיש פול אנשים שלא אוהבים את זה ולא מתחברים לזה אין ספק שהושקע המון בדיסק קליפורניקיישן ומבחינה מוזיקלית הוא טוב אבל זה לא אומר בהכרח שכולם צריכים לאהוב אותו... וזה שהוא מקבל תשבוחות גדולות לא אומר כלום גם בריטני ספירס וחבריה מקבלים תשבוחות ואני לא סובלת את המוזיקה שלהם...

SirPsychoSexy1

New member
אחי בוא אני אסביר לך לפחות את דעתי

רד הוט צ'ילי פפרז .. הם בסופו של דבר להקת Fאנק.. זה הסגנון שלהם... ואת זה הם עושים הכי טוב... בסופו של דבר, האלבומים BY THE WAY וCALIFORNICATION לא משקפים את הסגנון של הרד הוט.. לטעמי, CALIFORNICATION הוא אחד האלבומים היותר טובים ששמעתי בשנים האחרונות ברוק העולמי, מעולם לא טענתי שCALIFORNICATION הוא אלבום גרוע (אני יוצא מנקודת הנחה שבגלל שאמרתי שFORTUNE FADED הוא חרא שיר אז זה נתן לך תמריץ להעלות את האשכול הזה). בנוסף אם גם תיקח את BY THE WAY כאלבום לא של הצ'ילי פפרז, אלא אלבום רוק, הוא אלבום מעולה, יש בו שירים ממש ממש טובים, אבל יחסית למה שהצ'ילי פפרז יודעים לעשות, ויחסית לסגנון שהם גיבשו, עם כל הכבוד זה ממש לא זה... אני פשוט הייתי מעדיף לשמוע את רד הוט עושים GROOVE בסגנון BSSM ולא דברים כמו שהיו בשני הדיסקים האחררונים, נכון שזה מראה על שינוי, אבל בסופו של דבר הלהקה הזאת לימדה את כולם מה זה Fאנק... תשמע אני אספר לך סיפור.. הייתי לפני 3 חודשים בהופעה שלהם בפילדפיה, ומה זה נהניתי , השעתיים הכי מושלמות שהיו לי בחיים, ותסתכל על הרשימת שירים שהם עשו בהופעה: By The Way, Can't Stop,Universally Speaking, The Zephyr Song, Throw Away You Television, Don't Forget Me, Otherside, Purple Stain, Around The World, Scar Tissue, Parallel Universe, Right On Time, Californication, Havana Affair, Give It Away, I Could Have Lied, Under The Bridge, Sir Psycho Sexy, They're Red Hot , What is soul? ובאמת הייתה הופעה פגז, חבל על הזמן.. אבל אתה יודע מאיזה שירים הכי נהניתי? מאלה שהיו לפני CALIFORNICATION... כי אלה פשוט השירים שהצ'ילי פפרז עושים יותר טוב, אלה השירים שמאפיינים כל כך את מה שהצ'ילי פפרז מייצגים, את הפאנק, את הגרוב, את הקפיצות על הבמה.... אז שמע, האלבומים לכשעצמם מאוד טובים, אבל כל מה שבא אחרי ONE HOT MINUTE לפי דעתי , הוא פשוט לא הסגנון המתאים של הצ'ילי פפרז.. כמובן שיש חריגים, AROUND THE WORLD וCAN'T STOP הם שירי פאנק ממש טובים! ולגבי FORTUNE FADED שמע מה שאני שומע שם זה נסיון (גרוע) של רד הוט לעשות רוק גוטי, ואפשר גם לראות את זה אגב לפי הקליפ, והשיר פשוט לא משהו... לפי דעתי הוא באמת שיר די מעפאן.. אבל יכול להיות שזו רק דעתי קיצר... זה לא נכון להגיד שBTW וCALI הם אלבומים גרועים, לפי דעתי הןם פשוט לא מייצגים את הסגנון של הפפרז... וואו זה היה ארוך, חסר לכם שלא תגיבו על זה..

lollapalooza

New member
*מגיבה*

כמובן, נו, לי תמיד יש מה להגיד. אז ככה- קודם כל, זה בדיוק העניין, שלהגיד שהפפרז היא להקת Fאנק זו טעות (לדעתי) ולמה זו טעות? מכיוון שהם מנסים דברים אחרים ומנגנים גם סגנונות אחרים. הם אולי היו להקת Fאנק, אבל היום ברור שהם מתמקדים בדברים אחרים. מעבר לזה- 2 דברים: אחד- נשמח לשמוע פרטים על ההופעה. ודבר שני, איך רואים שאתה מהייד פארק
אצלנו יש שרשורים, לא אשכולות...

SirPsychoSexy1

New member
הממממממממ....

א. להגיד שהפפרז הם להקת Fאנק, לפי דעתי זו אינה טעות, כי בסופו של דבר זה המוזיקה שהם מתבססים עלייה, נכון שהם מנסים דברים חדשים, אבל זה לא ישנה את העובדה מאיפה שהם צמחו, זה כמו להגיד שמטאליקה היא לא להקת מטאל, כי בסופו של דבר הם כן, למרות שהם לא נשמעים ככה לאחרונה (הם פשוט הפכו ממטאל- לחרא). ב. אשמח לשתף אתכם בפרטים על ההופעה שהייתי בה, רק תשאלו מה שאתם רוצים לדעת.. ג. לא הבנתי את הקטע עם האשכולות והשרשורים..

country joe

New member
דעתי בעניין

באלבום האחרון יש המון שירים פשוט מדהימים. אבל ממש. יש שם מלודיות גאוניות ומהלכים הרמוניים מושלמים. אמנם יש גם שירים *לא הכי טובים בעולם*, אבל בסך הכל זה אלבום טוב. הוא טוב כמובן, רק אם מנתקים את הצ'ילי פפרז ממה שהם עשו לפני עשר שנים. כאלה שאוהבים יותר את ה-Fאנק שהם עשו וישוו את ביי דה וויי לדברים הישנים לא יוכלו להינות ממנו. צריך לנתק את ההקשר הזה, ולהקשיב לפפרז החדשים כפפרז החדשים, ולא כלהקה שעשתה את BSSM.

On drugs

New member
אני לא מסכים

איאפשר להפריד אותם מהעבר שלהם הם מה שהם היום בזכות העבר שלהם הם החליטו לשנות סגנון וזה מובן כי בסך הכל כל להקה עוברת שינוי כי אחרת זה נמאס להם וגם לקהל המעריצים אז חייבים לשנות סגנון למשל בקליפורניה היה שינוי טוב וכולם חשבו שהאלבום bty יהיה כמו הקליפורניה אבל הוא לא היה דומה לו (בכלל זאת לפחות דעתי) אז ברור שיהיה שינוי הם מנסים דברים אחרים וזה רק מראה על פתיחות.

country joe

New member
בטח שאפשר

מאוד פשוט, לא להשוות את המוזיקה החדשה שלהם למה שהם עשו פעם. זה הכל.

dim dim

New member
מסכים איתך!!

היו להם שירים טובים ויהיו להם שירים טובים.. חוץ מזה Fאנק זאת לא המוזיקה הכי טובה.. כל מוזיקה יש לה את היחודיות שלה וזה מה שיפה!

the papercut

New member
מסכים איתך

ואנדר דה ברידג' הוא בכלל לא Fאנק ועוד לא טהור והמון אוהבים אותו מול שירים כמו סקאר טישו ועוד מקליפורניקיישן אז פוסלים אותם אז למה פוסלים את השירים המלודים מקליפורני ולא את אנדר דה ברידג'

מה?????

מה מה מה???? מישהו פסל את סקאר טיסו ?????? לא שאני ראיתי פה קליפורניקיישן דיסק מעולה וגם ביי דה ואי לא רע אבל אחרי שלהקה מוציאה דיסק כמו blood sugar sex magik מצפים ממנה להרבה יותר אין מה לעשות כנראה שגם לא יהיה ..... ונ.ב תתבייש לך שאתה מעמיד בכלל את אנדר דה ברדיג' מול סקאר טיסו סקאר טיסו שיר מעולה אבל אין בו רבע מהרגש ומהכוח שיש באנדר דה ברידג' ואני עוד אוהב את סקאר טיסו

by the way לא ממוסחר

להפך הוא הניגוד המוחלט מילא להגיד שאם הם היו עושים דיסק fאנק לחלוטין כמו שציפו מהם אז היה מקום להגיד שהוא ממסוחר אבל להפך כמו שהוכח פה בפורום רוב המערצים של הרד הוט רוצים fאנק והם עשו דיסק חסר fאנק לחלוטין וגם הוא אינו רוק סביר או רוק שדומה למשהוא אחר אז איך אפשר להגיד שהוא ממוסחר??????????

country joe

New member
טעות בסיסית

הם עשו את הסאונד שלהם נגיש הרבה יותר כדי להתחבב על הקהל העולמי. לפני שהם שינו את הסאונד הם עדיין היו יחסית אלטרנטיביים, הם עוד לא היו ממש במרכז הבמה. המעריצים שלהם לפני קלי' הם כלום לעומת הקהל של האמטיוי, שאליו הם ניסו להיכנס, וכאן ההתמסחרות. הם שינו את הסאונד שלהם בשביל למכור יותר, להתחבב על יותר קהל, ועכשיו יש להם *הרבה* יותר קהל מאשר לפני 5 שנים.

?????????

קליפורניקשן הצליח הרבה יותר מביי דה ואי חוץ מאירופה הם יכלו לתת את אותו הסאונד והיה מצליח להם יותר וגם הסאונד של ביי דה ואי הוא לא ממוסחר אין בו וונבי מטאל ואין בו רוק קליט ובטח שאין בו סאונד של אמ טי וי אז איפה ההתמסחרות<???? לדעתי הסאונד השתנה בגלל שהם מזדקנים

country joe

New member
...

זה שאין בו וואנאבי מטאל לא אומר שהוא לא ממוסחר. אין בו רוק קליט? אז איך כל ילדה בת 12 יודעת לזמזם את השירים החדשים? הסגנון הישן שלהם לא מתאים למיינסטרים של היום, אז הם שינו אותו. זאת ההתמסחרות.

למעלה