אני חייב להתאבד

Ariel425

New member
אני חייב להתאבד

בזמן האחרון שום דבר ממה שאני מתכנן לא מצליח לי וזה מדכא , מעצבן ומייאש... אין לי כוחות יותר ואני חייב לגמור על עצמי....

מה???

אתה משוגע או מה?? החיים דבש! יום אחד טוב יום אחד רע.. העיקר אתה חי. למות זה לא פיתרון!

בגלל תקופה מייאשת להתאבד?

חבל!

מממ נשמע כמו רעיון טוב

כי אין דבר יותר טוב מלהשאיר את ההורים שבורים מאחור את החברים תוהים ומבולבלים את הבחורה שבסתר דלוקה עלייך כואבת מאוד את האחים מאמינים שהתאבדות זו הדרך להיפתר מבעיות ובכך לפתוח מעגל התאבדויות במשפחה נשמע כמו אחלה רעיון עכשיו נכון? להוכיח לכולם שאתה סתם פחדן,שברח מהחיים רק כי הם התחילו לעשות לו בעיות תוכיח לעצמך ולכל יושבי הפורום הזה שאתה בנאדם חזק,שכן מסוגל להתמודד עם החיים שכן מסוגל לעבור תקופות קשות בלי ניסיונות בריחה כל שהם אני מאמינה שאתה תעשה מה שאתה רוצה בלי קשר למה שאני כותבת פה עכשיו אבל אני גם מאמינה שאתה כן בנאדם חזק,שאתה כן יכול לעבור את זה.. אם אתה לא מאמין בעצמך תזכור שיש איזושהי בחורה עם כינויי טיפשי בתפוז שמאמינה בך שתצליח לעבור את זה

נעמי67

New member
כל הכבוד לך איזה דברים יפים כתבת .

אני גאה בך , על הכנות, על האומץ, על הכח שהבעת בכל מילה כתובה. אשרך.

בלי שטויות !

זו רק תקופה. לכל אחד יש תקופות כאלה בחיים, שהכל ניראה שחור, שאין סיכוי שהדברים יסתדרו. תאמין לי שאפשר לצאת כמעט מכל. אני בטוחה שאם תאמין בעצמך ותפסיק לחשוב שלילי אתה תצליח. :) מבטיח לנסות?

Ariel425

New member
איך אני יכול שלא להתאבד

אם כל כך קשה לי להשיג מטרה כ"כ פשוטה? אני מרגיש כזה אפס...

נעמי67

New member
זה פתרון קל מאוד למי שלא מוכן להתמודד.

"אין לי מקום בשבילי"? "הזדמנות שניה"? אלו מילים מהשיר שאתה מצרף לחתימה שלך. אתה יכול לכתוב כמה מילים שמתחברות לצירוף המילים האלה? האמת שרציתי לכתוב בנושא : אתה מוותר?!!! והנה אני שומעת שהמילה הזו נמצאת מס' רב של פעמים בשיר. אז מה אתה מוותר? על מה? על מי? בשביל מה? למה? יקירי. אני כמעט בת 40 עברתי חיים כמו 10 אנשים ואני פה גאה ומלאה באנרגיה לחיות ולטעום ולחוש כל דבר בחיים הנפלאים האלה. אל תתן למצב זמני להביא אותך לאמירות כאלה. אם נכון לך לשתף , אני פה לקבל את התגובות שלך ולהצטרף .

דיברנו בקשר לזה במסן,למרות שהתנתקת באמצע

השיחה הבנתי מה הבעיה העיקרית ואני חושבת שדוקא בגלל שיש לך מטרה אתה לא צריך ללכת לכיון של התאבדות בכלל. אני בטוחה שיש לך מספיק כוח להשיג את המטרה שלך. אומנם, המטרה לא כזאת פשוטה, בזה אני מסכימה אבל אני בהחלט חושבת שהיא אפשרית. תנסה לעשות הכל כדי להשיג אותה, זה רק יעזור ל ויתן לך תחושת סיפוק. :)

ספיר164

New member
אראיל זה חשוב שתקרא את זה...

אריאל אני ממש מבינה את הבעיות שלך כי גם לי הרבה דברים בחיים לא עוזרים... החיים שלי ממש ממש חרא אבל אני לא חושבת שזה הסיבה להתאבד! אתה צריך לקחת את עצמך בידיים ולהגיד אני לא מוותר אפילו אם כבר אמרת את זה ולא הלך לך תמשיך להגיד את זה! אריאל תזכור שלהתאבד זאת לא הדרך וזה גם לא שווה. אתה לא יודע מה צופן לך העתיד ויכול להיות שבעתיד אתה דווקא כן תצליח. אל תוותר כשאתה מוותר אתה מראה שאתה חלש ואני חושבת שאם עד עכשיו אתה החזקת מעמד אתה ממש לא חלש..להיפך אתה חזק אז תישאר חזק. אני תמיד כאן כדי לעזור לך ואני בטוחה שגם שאר האנשים פה ישמחו לעזור לך... רק תבטיח לכולנו שלא תעשה את זה. תישאר חזק!! תחשוב טוב יהיה טוב

מקום נוסף לשתף בו

עוברת עליך תקופה קשה, עד כדי כך שאתה מרגיש שאתה לא מצליח להתמודד איתה,וחייב לגמור את עצמך. נראה לי, שתוכל להעזר בנו, בסה"ר, סיוע ותמיכה ברשת,( http://www.sahar.org.il/), איתנו תוכל לדבר ולספר על מה שעובר עליך בתקופה הקשה הזו, ואנחנו נשמח להיות כאן כדי להקשיב ולתמוך בך. מתנדבת סה"ר

למעלה