אני חייב לומר שאני ממש נהנה

amir4646

New member
אני חייב לומר שאני ממש נהנה

זה קצת לא פייר אבל אתם כל כך עוקצים אחד את השני ובתור האחד שיודע בדיוק מי עף ומי לא.... זה באמת מתוק. אבל לעניין, בזמן האחרון אני יותר ויותר מוצא את עצמי קורא את ההודעות שלכם, ואם בא לכם לשאול משהו (חוץ מהשאלה הגדולה של התוצאות) אז אשמח לשתף פעולה (זה נקרא משת"פ). בהצלחה לכולם אמיר (הבוס של אחד מכם לעתיד)

אייל 103

New member
יש לי עוד 5 שעות טסט שני.

ואני בינתיים עושה פה ריפרשים כי לישון כבר לא יצא לי. אם כבר אתה פה אני אנצל את הבמה כדי לשאול חשובה לא חשובה ולא מהותית בכלל. למה יש ל103 לוגו יפה ונוצץ ( עם ה"ללא הפסקה" מסביב) אבל בכל התחרויות והשלטים מופיע הלוגו עם העיגול והמספר 103 בלבד? זה נראה כאילו הכינו אותו בצייר.. למה לא משתמשים בלוגו הרגיל והיפה? עוד משהו: אני פנוי לשיחה באיסיקיו.. אם למישהו בא להכיר קצת יותר... 150650 להשתמע. ובהצלחה בטסט. מקסימום יהיה טסטר אחד פחות בישראל.

נעמה 103

New member
כל הטובים עוברים בשני... ../images/Emo57.gif

או בשלישי, או ברביעי... בקיצור- יהיה טוב!! (לא משנה כמה לחוץ אתה, אל תשתה לפני הטסט
) בהצלחה!

אייל 103

New member
אחרי ששחר אמר לנו שאנחנו מפגרים

אני בכלל לא בטוח שאני טוב... אני בטוח שאם שחר היה כותב לי עכשיו הוא היה מאחל לי להיכשל ולא רק בטסט. בכל מקרה בהצלחה גם לך... אני כנראה אדע רק ביום שלישי. אלא אם כן אמיר יכתוב לי בהודעה באיסיקיו את התשובות לפניי. יהיה טוב.

amir4646

New member
טוב אני הולך לישון אבל...

מחר לא אהיה ברדיו - אני באילת. אבל בשאר השבוע כנראה אבוא לילה טוב

שחר 103

New member
אייל כפרות ! לפני הטסט קרא את זה !

בתור אחד שכינויו הוא : מ.מ.מ (מפקד מחלקת מנחוס) אני נותן לך צ'אנס ואפילו יותר ממה שאתה חושב, לעניין, מחר יהיה לך טסט תימני ששונא אשכנזים עם משקפיים , הוא כמעט יתן לך ברעקס יגיד לך להרקין את הראש ולתת לו ביס קטן בזרגי שלו אבל !!! יש לך ממחר רישיון ! מילה שלי ! זכור את דבריי ! אם כן אני דורש ממך להזמין אותי לשאחטה ! של שוקו כמובן P:

עודד 103

New member
אמיר

האמת היא שהפורום הזה הפך לאחרונה לדרך מצוינת לפרוק לחצים אחד על השני לאחרונה ואנחנו שמחים לשעשע. ובדבר שאלה איך זה שאותך לא דיגמו עם משתמש אדום ונפלא כמו שלנו ?

למעלה