אני חייב לומר שהשוק מחר +2%

ACTIVE 1

New member
אני חייב לומר שהשוק מחר +2%

הבנתי תראש שלהם הבנתי עכשיו הכל אגב פקיעה ב 780 אבל לדעתי נזכה לראות 800 לכמה שניות מחר מה שאומר C-800 יטפס ל 500 ש"ח אין המלצה בכתוב

ACTIVE 1

New member
אגב ,שוחחתי עם שחקן מעוף כרגע ,,,

עשה טובה והסביר לי בקטנה למה הם לחצו היום למטה למרות שממש לא בא לי לשתף אתכם אגדיל ואומר שזה מה שהבנתי , א, פקיעה באזור 783 ב, היו חייבים ללחוץ למטה היום אך ורק בגלל הנאסדק שקצת הלחיץ אותם מיכוון שאים היינו גומרים היום 790 והנאסדק יטפס היום 2% מה יהיה מחר מעמיד אותם לסיכון אל מעבר ל 800 דבר שהם לא צריכים כרגע מבחינת פוזיציות פתוחות לכן,ההורדה הייתה היום על מנת לתת לשוק לטוס מחר ועדיין לא לעבור את 800 + כתיבת פוטים רחוקים 780 ומטה הערכה שהמעוף מסיים מחר מעל 790 + כתיבת קולים המונית 790 ומעלה יום רביעי ירידה של עד 1% ל 785 לערך ופקיעה שלילית של עוד 0.80% לערך לעבר 780 783 אין שום המלצה בכתוב

ACTIVE 1

New member
יש לי תחושה שמחזיקי הפוטים בוכים

כרגע ,במיוחד בגלל סטיית התקן שלהם

KRKL

New member
קשקוש בלבוש. אלק . שחקני מעו"ף

ילא כבר. שמענו רבות על שחקני המעוף שבאים לביטוי רק . אבל רק במסחר נמוך בוא נראה את התותחים כשהנסדא"ק יעלה 4%. אני את ההחלטות שלי בונה לפי תחזית אישית. איך שרואות עיניי ובטח לא לפי שחקני המעו"ף .שיהיה בהצלחה לכולם ושתעשו מחר הרבה כסף .

KRKL

New member
דעה אישית מחר1%+ פקיעה 790.

אני עברתי לאוגוסט לפני שבועיים קול 750. עלה קצת יקר אבל נחיה עם זה .איך אמר דן חלוץ : "אם יש אפשרות לפגוע 80% .נפגע מאשר נשב ונחכה ל-100% בהצלחה .דרך אגב דעה אישית שלי פקיעה אוגוסט 820-830 .

למעלה