אני חייב לספר לכם משהו...

joshh

New member
אני חייב לספר לכם משהו...

היום יצא לי לשבת בסביבות השעה 11:00 בארומה בא"ת של רשל"צ. מה אני רואה ???? את המאבטח של המקום בחור כבן 50-60 מנקה שולחנות. כלומר, שוטף אותם עם "שפיצר" ונייר ומפנה מגשים! היית בשוק ! הינה לכם שידרוג! מאבטח/פיקולו. זה תפקיד חדש ! הינה לכם דוגמא מושלמת לניצול עובד אבטחה. הם כניראה חשבו לעצמם: יש לנו עובד שאנו משלמים עליו שעומד סתם ובודק אנשים שחלילה לא יהיה פיגוע. אז בגלל שהוא סתם עומד, נחסוך לנו כסף, נחסוך בפיקולו ו"נשדרג" את המאבטח. אז במקום לאבטח ולהיות ערני הוא עסוק בלנקות שולחנות ולפנות מגשים. עכשיו אתם שואלים את עצמכם למה שהמאבטח יסכים לכך ? אזי הינה לכם התשובה, כי עם הוא לא יעשה את זה הוא יפוטר וימצאו פראייר אחר שיעשה את זה. הרי יש מספיק מובטלים לכולם שניתן לנצל בשל המצב. אז הינה לכם ניצול משבע! פשוט מרגיז אותי איך מנצלים היום מאבטחים. joshua

Yellow Fever

New member
../images/Emo26.gif

מיותר לציין שאין מצב שבעולם שהם יפטרו אותו אם הוא יסרב לנקות את השולחנות כי אחרי הכל, הם לא המעסיקים שלו, אלא חברת ההאבטחה. אני חושבת שהם מנצלים את העובדה שהוא אדם מבוגר שלא יעשה שום דבר שיסכן את העבודה שלו כי הוא לא כמו צעירים אחרים שלהם יש יותר סיכוי למצוא עבודה אחרת. אבל אם יש לו מספיק שכל הוא יסרב לסינג'ורים האלה כי אין לו מה להפסיד - חברת האבטחה לא תרשה לעצמה לפטר עובד בגלל סיבה כזו למרות שאולי אין קשר לחברת האבטחה קשר לניצול הזה [אם כבר שזה נשמע מוזר ..]. דרך אגב, יכול להיות שזאת הכנסה מהצד ? שומר שעובד איתי בחברת האבטחה עובד אחרי שעות העבודה הקבועות שלו בבית ספר [שבו הוא שומר] בניקיון..

joshh

New member
../images/Emo27.gif

לא יודע...לאא ניראה לי שזאת עבודה מהצד... מה שכן, מאוד ניראה לי שמנצלים את העובדה שהוא מבוגר וכך מסנג'רים אותו. אני בטוח שהחברה מאחורי הסנג'ורים האלה אחרת בדיקה/ביקורת היו מנעים זאת, אבל המתקן,ארומה א"ת רשל"צ, הינה לקוח של אותה חברה (שאני מצטער שאיני יודע את שמה....).

וואקה

New member
למה שפשוט לא תדבר עם אותו שומר?

ותשאל אותו ותבדוק את המצב ואם כך המצב תנסה לעזור לו בהסברה על זכויותיו.

joshh

New member
תאמין לי אני ניגש...

ואני נותן את הכרטיס ביקור של אמי"ל ומסביר. באותו פעם, לא יכולתי. פעם הבאה אני כן יעשה זאת. joshua

dobhy46

New member
שבת שלום גושש

ומה חשבת? כמעט בכל מסעדה או בית קפה תראה את המאבטח מנקה או זורק זבל

ג'וש

תן לי לבדוק תנושא אני אחזור אליך בתשובה אני אדבר עם קצין האבטחה במשטרת ראשל"צ אם זהנ נכון ראשים יתעופפו שם.

למעלה