אני חייב לספר לכם

דרור22

New member
אני חייב לספר לכם

היום סיפרתי לחברה טובה שלי שאני גיי, אומנם זה לקח לי איזה שעתיים טיול בעיר לאחר שאמרתי לה שאני צריך לספר לה משהו ועד שסיפרתי לה ההרגשה נפלאה לדעת שיש מישהוא שמכיר אותך ובאמת יודע כל כך טוב להוציא איזו רגל ! (למרות שעם ההורים שלי אני לא חושב שזה יגיע בקרוב) חלק גדול מהאומץ נשאב מפה ומהפורום הזה ואני כל כך שמח שאתם פה!! ומקווה שתמשיכו להיות פה!!!

Shandi*

New member
כל הכבוד! ../images/Emo45.gif

אתה מתקדם בכיוון הנכון! אם הבאת את עצמך לספר למישהו, זה אומר שאתה בעצמך בסדר עם זה (היחסים בין שני הדרורים משתפרים?) איך היא הגיבה דרך אגב? כשחברתי הטובה (שנמצאת כאן איפשהו בפורום) סיפרה לי כבר די חשבתי על האפשרות שזה המצב והיא לסבית. מזל שזה באמת היה כך אחרת אולי הייתה מזועזעת מהדמיון המפותח שלי. מי ייתן ויהיו לכולנו חברים שמקבלים אותנו כמו שאנחנו...(מדהימים)

דרור22

New member
היא הגיבה בצורה שאפילו הפתיעה אותי

התגובה שלה: שתיקה של בין 20 - 30 שניות חיבוק חזק מאוד ואז התגובה המילולית : "מגניב" אחרי זה התחילו בערך 100 שאלות על איך אני יודע?, מי לדעתי שווה? וכל מני כאלה ....

valerianka

New member
מה?! [סמיילי של הפתעה עצומה]

מי נתן לך את הזכות להניח כזה דבר? ולמה ה ICQ שלך
-אני חייבת לדבר איתך

אופק L

New member
היי דרור, מזל טוב ../images/Emo65.gif

כולנו נמשיך להיות כאן אם תבטיח שגם אתה. אין צורך למהר ולצאת מהארון בפני כל העולם, העיקר שיש עכשיו חברה טובה ששותפה לסוד שלך ואפשר לחלוק איתה את השאלות והבעיות. אשמח אם תספר כאן איך היה, איך אמרת לה שאתה גיי, מה היא שאלה אחר כך (יש למשל שאלות של סטרייטים, שאני מאוד אוהב כשחברים שלי שואלים אותן). מזל טוב

אופק L

New member
../images/Emo23.gif היי בן, הנה דוגמאות

זה מתחיל בשאלות כמו: "איך זה לאהוב גבר?" "איך זה ללטף גבר" "איך זה לחבק גבר" זה ממשיך בשאלות מגוחכות יותר כמו: "כשאתם עומדים ערומים ומתחבקים זה לא מתנגש אחד בשני (הכוונה לאיברי המין)" "מי הגבר ומי האישה בקשר ביניכם" (סטרייטים מכירים מושגים שונים ממושגים שזוגות חד-מיניים מכירים, מבחינתם כל זוג מורכב מגבר ואישה) ויש גם את הסקרנות שמגיעה מתוך נחמדות ביישנית כזו, שאלות כמו: "אני יודע שאתם הומואים, אז למה אתם לא מתנשקים?" (כאילו כל מה שיש לי לעשות בחיים זה להתנשק מולך) "מתי החתונה?" "אתם לא יכולים לגדל בן, רק בת" (אם אני הומו אז אני בטח גם פדופיל שאאנוס את הבן שלו) חוץ מזה יש את הניחומים הרגילים, והשאלות לגבי ההורים והמשפחה. "אני מצטערת, מקווה שאמא שלך תקבל את זה טוב יותר" (יקירתי, אני יוצא מהארון, אני לא חולה בסרטן) "אתה תמיד מוזמן לבוא לגור אצלי" (תודה, אבל טוב לי בבית) "קח את זה בקלות, יש הרבה הומואים בעולם" (מה באמת? טוב לדעת - חשבתי שאני היחיד).
הודעה זו נכתבה כמובן בהומור, חלק מהשאלות נשאלו על ידי חברים וחברות שלי, וברור לי שהדברים נאמרו בתמימות ומתוך אהבה ודאגה לי ולבן זוגי
דרך אגב, כולם מוזמנים להוסיף שאלות משלהם - נעשה מאגר שאלות סטרייטים.

חה חה חה חה!!!! ../images/Emo6.gif

אבל נראה לי שהכי מצחיק יותר מכל השאלות המצחיקות האלה זה המבט בעיניים שלהם... לא? הפרצוף הזה... אני יכול לדמיין את זה... אם אני קורא את המחשבות, זה בטח משהו כמו: "המממ... אוי, איזה מסכן..." (הרי כולם יודעים שלהיות הומו זו מחלה) "או-קיי, המממ... מעניין אם הוא נמשך אלי... הצילו..." (הרי כולם יודעים שהומואים נמשכים לכל מה שזז, הם הרי חולי-מין, ע"ע לגדל בנים...
) "אוי, מסכן... טוב, אבל אני בכל זאת אוהב אותו, כי הוא חבר שלי, למרות שהוא הומו..." (הרי צריך להיות חבר טוב במיוחד כדי לאהוב מישהו למרות שהוא הומו... וואו, איזה חברים טובים יש לנו, אוהבים אותנו למרות הכל... טוב, ברור שלהיות הומו זה שלילי, אין בכך בכלל ספק...) טוב, לא יודע, לא הצלחתי להעביר בדיוק את מה שרציתי, אני רק מדמיין עכשיו את המבט הזה בעיניים וזה נורא מצחיק אותי...

אופק L

New member
אני קורא לזה "מבט פודל" - מבט כזה

של כלב שלא בטוח מה רוצים ממנו. רגע, הוא הומו? אני אמורה לעודד אותו עכשיו? או אולי סתם להתנהג כרגיל? מה זה אומר שהוא הומו? הוא יחבק אותי כל הזמן? שני חברים שלי שאלו אם הם היו סטרייטים אם הייתי מתאהב בהם, אמרתי שכן רק בשביל שלא ירגישו רע, ועכשיו אני לא בטוח אם הם לא יפחדו ממני כשנהיה במקלחות יחד (הומואים הרי שולחים ידיים לכל גוף חשוף שהם רואים מולם). והכי מצחיק היה כשהציעו לי להעביר את העגילים מאוזן שמאל לאוזן ימין (ברור שאני אעשה את זה, יחד עם קעקוע של דגל הגאווה, וקניית סט איפור חדש של פנינה רוזנבלום).
השרשור הזה מפיל אותי מצחוק דרך אגב.

למעלה