אני חייב לציין דבר אחד יפה

אני חייב לציין דבר אחד יפה

למרות כל הרעש סביב הודעתי הקודמת נוכחתי לגלות שהבנות כאן כמעט בלי יוצא מהכלל פשוט לא נענו לבקשה שלי למציאת בת זוג לחיים. אני מציין את זה תוך הצדעה ברורה לכל הבנות שכאן,שהרי הוכח לי פעם ראשונה שלכסף אין השפעה אולי בכל הקשור במילים וכתיבה. ולפני סיים וחזרה לחיי המציאותים אני יכול רק לאחל לנשים ולגברים שכאן למצוא אהבה ושלווה. הייה שלום. שנה טוב.

שני דברים

בעצם שלושה דבר ראשון, כסף זה באמת לא הכל בחיים, ואנשים כאן מחפשים להתרכבל עם אהוב בחורף הקרוב ולא עם שטרות... דבר שני, גם אם היתה מישהי שכן מעוניינת בכסף, לדעתי הדרך שבה התנית את המראה "רק יפות תעננה" , עוררו חוסר רצון לענות לך והיית צריך להתנסח קצת אחרת לטעמי... דבר שלישי, בהצלחה גם לך, ושנה טובה וחתימה טובה

yam shaket

New member
אולי פשוט עוררת תגובות

כי הניסוח שלך היה מעט פרובקטיבי לכיוון מסוים מאוד-ונשים,אתה יודע.רוצות לפני הכל את הכבוד שניתן להן בזכות נשיותם האישית או שמה אישיותם הנשית.

MaYcHuK

New member
גם בחורה שתרצה בכספך

נראה לי טיפשי מצידה שתודיע בפרהסיה "אני רוצה את כספך". הרי ככה היא לא תקבל אותו, והיא שורפת את עצמה עוד לפני שניסתה. מה עוד נראה לי שכל אחת שתפנה אליך מיד תחשוב שהיא רוצה את כספך - לא נראה לי נעים לחיות בהרגשה הזו ( האם היא פנתה אלי בגללי או בגלל כספי) לצערי הרב יש הרבה שבדרך זו או אחרת כן ינסו להגיע לכסף שלך לכן אני גם חושבת שיש דברים שלא צריך לפרסם. ודי חסמת אותנו ברגע שאמרת "רק בנות שוות תיעננה" - גם אם הייתה מישהי שרצתה לפנות אליך היא לא תעז . אני חושבת שהגעת למקום הנכון אבל ע"י ההודעה שרשמת איבדת את המטרה (מקווה שאני ברורה). בקיצור לא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה! ושנה טובה ועוד משפט - לפעמים היופי הוא פנימי ולאוו דווקא חיצוני . תנסה להסתכל על הפנימי ולא על החיצוני

למעלה