אני חייב לשאול משהו גם אם אני אצא מפגר

אני חייב לשאול משהו גם אם אני אצא מפגר

פשוט משהו נורא לא הסתדר לי בסרט- בסצינה של החיילים במבצר כשהם מדברים עם אושרי ואחרי זה בסצינה שזיתלאווי בעמדה לפני שהיא נפגעת מהטיל, יש לו שם כאילו שם אחר ולא קוראים לו שם זיתלאווי- מישהו יודע על מה אני מדבר

מיכל שב

New member
אני לא זוכרת את הסצינה

אבל יכול להיות שמדברים שם על השם הפרטי שלו?

Rockamora

New member
נראה לי שאני יודע.

זה כשהוא מדבר בטלפון עם הבנות מהמודיעין בארץ שמחובר לקו שלהם, שכחתי מה השם שלה בסרט ואז הם צוחקים עליו ואומרים לו "מאסר אני מפחדת", זה סתם, זה בצחוק, הם צוחקים עליו. ואז הוא חוטף טיל. :|

טיפקסית

New member
נראה לי גם ככה

בספר "אם יש גן עדן" אני זוכרת שלזאת בחמ"ל קוראים יולי,והחיילים מדברים ב"רשת סיאס" [ע"ש יוסי סיאס] בסרט נדמה לי שזה אותו הדבר.

טיפקסית

New member
אגב

מה שאותי הכי הצחיק בספר "אם יש גן עדן" זה הקטע שלירז מוזמן לתחקיר אצל אלוף פיקוד צפון והוא מגיע לבסיס הפיקוד שאני במקרה משרתת בו כחיילת,ובספר הוא אומר איך הוא מתעב את "כל הג'ובניקים שיושבים בשמש וכולם עם מדי א' מגוהצים כאלה". דוגרי,אני מסוגלת להבין את זה למרות שאני בעצמי ג'ובניקית [במערך חיל הקשר בפיקוד],כי אני מצליחה להיכנס לראש שלו,חייל שחוזר אחרי 35 יום בלבנון,ש-35 יום שהוא לא ראה בית או מקלחת והוא מסתובב בפיקוד צפון ורואה אנשים עם מדי א' שהדאגה הכי גדולה שלהם זה האם לצאת למועדון ההוא או מתי לתפוס את האוטובוס הביתה". [כן אבל לא כולם כאלה,יש גם אנשים טובים אצלינו]. רון לשם ממש ידע לתאר את פיקוד צפון בצורה מבריקה,בסיס מטופח עם עצים ודשאים שנראה לך כמו כפר ציורי שכזה.

איזה בנות../images/Emo35.gif

יש קטע שהוא מדבר בקשר עם עמדה אחרת שהוא כאילו מדבר לבחורה ואז חייל אחר עונה לו בתור הבחורה. באותו קטע קוראים לו בשם שהוא לא הפרטי ולא המשפחה שלו. לא ברור. (וגם בקטע לפני זה שהם מדברים על לירז עם אושרי יש את אותו שם).

בתאלוש8

New member
זה כאילו סתם בצחוק הוא מחקה בנות והם עושים ..

שטויות וואי זו סצנה הכי חדה שיש בא הרבה עוצמה מיצחוק פיתאום הוא חוטף טיל וזה הופך להיות ממש עצוב..

Mrs Vertigo

New member
../images/Emo112.gifמאסטר שאקורה.

99% שזה היה זה. שפיצר קרא לו ככה בתור ה"בחורה".

Rockamora

New member
ארז?

אם הם קראו ללירז ארז, אז הם התכוונו ללירז ולא לזיתלאווי.

Bambi di

New member
קונדליני, אולי?

זה קשור לאיזה סוג של יוגה או משהו...

למעלה