אני חייב לשאול שאלה

אושר991

New member
אני חייב לשאול שאלה

מאז שגילינו שאנחנו בהריון, אשתי לא מםסיקה לתזז אותי , עכשיו - זה לא שאני לא עושה את זה בכייף כי אני באמת מאושר מההריון - חיכינו המון זמן לזה... אבל... יש לה חשקים מוזרים בשעות ממש לא צפויות , כאילו "בא לה" בכוונה.. כולן ככה ? או שאני הרץ היחידי??? אה... והיא גם כל הזמן אומרת שאמא שלה אומרת שאם אני לא אביא לה מה שבא לה אז יהיה לילד כתמי לידה...( אז שאמא שלה תביא לה תמרים עם אגוזי מלך ב6 בבוקר )

Master Stav

New member
4 ילדים ולא תיזזו אותי ....

חשבתיש אלו אגדות אורבניות ....

gils33

New member
כולנו רצנו

גם אני הלכתי לחפש שווארמה ב - 12:00 בלילה

akavishon

New member
לא כל הנשים אותו הדבר וכל אחת עוברת את ההריון

בצורה שונה. יש כאלה שעוברות את ההריון בקלות, בלי בחילות ובלי הרגשה רעה (שימותו...) ויש כאלו שההורמונים מציפים אותן והן סובלות. לגבי תיזוזים - אני זוכר רק פעם אחת בהריון הראשון חשק לאוכל סיני. שאר הזמן ושאר ההריונות היו שגרתיים. לגבי כתמי לידה - כבר אמרתי פעם שאני לא מאמין באמונות טפלות כי זה מביא מזל רע. וכמו שכתבת - אם אמא שלה חוששת מכתמי לידה - שהיא תביא. (חוץ מזה - מה זה כבר כתם לידה... אפשר לחשוב)

hirshfe

New member
אתה לא היחידי

למרות שלהדרה החשקים הם בעיקר שהיא לא רוצה דברים

elotan

Member
לא קרה לי, אבל זה שילוב של

לא קרה וגם כשכן קרה אז לא נתתי לזה לקרות.

חנול

New member
לא יודעת אם כולם "ככה"

מה שבטוח, לי היו חשקים, אבל במסגרת העובדה שאני כבר לא בכיתה ב', לא הרגשתי צורך עז לתזז את בעלי בשביל לספק כל גחמה שעלתה לי...קצת פרופורציה לא הזיקה לאף אחד(אחת)...רמוז לה בעדינות שזה לא נעים לך...

יוסף בא

New member
אשתי רצתה לא מעט דברים בהריון

לא מעט היא לא קיבלה והילדים שלי לבנים כשלג אפילו בלי נמשים

לי לא היו חשקים מוזרים אבל ליתר ביטחון

היה מלאי שוקולד נוטלה ומלפפונים חמוצים במזווה.

wild sands

New member
לא היו אצלנו תיזוזים אבל הרבה עזרה הדדית

אשתי לא דרשה יותר מהרגיל ממני, ולא יותר מהרגיל מעצמה. בשני ההריונות היא עבדה עד יום לפני הלידה. בהריון הראשון זה כלל גם עבודה פיזית בשטחי החולות המדבריים. תמכתי ועזרתי ככל האפשר, אבל אני לא זוכר שהיו התפנקויות מי יודע מה. תמיד חשבתי שזו אגדה מהסרטים. אבל אני מכיר כמה אנשים שחיים בסרטים (או לפי סרטים), ואצלהם אכן היו שליחויות ודרישות. אני מניח שיש לזה גם אחיזה כלשהי במציאות הסבירה.

למעלה