אני חייב לשאול...

The Crusader

New member
אני חייב לשאול...

וזה נוגע למטורפים שמוציאים בחודש כחמש מאות ואפילו יותר על קומיקסים ומוצרים נלווים.... בצורה קבועה! אתם עשירים?????!!!!! כלומר אני רואה אחד כותב...זה מה שקניתי ואז יש רשימה של שלוש עמודים וסך הכל מאות על מאות של שקלים.... כלומר.... אין לכם הוצאות אחרות???? איך אתם מצליחים לבזבז כל כך הרבה כסף? (ואם יש לכם שיטה להוציא את זה מההורים.... do tell....^_^( טוב זהו...

effigy

New member
אני הוצאתי ב3 חודשים 1000

אז זה יוצא בערך 300 בחודש.. אבל זה לא בצורה קבועה... היה לי יומולדת ואחר כך אהם.. סחטתי מההורים.. פשוט אומרים להם שיש לכם יריד ואתם רוצים לבזבז קצת והם נותנים.. ואין לי הוצאות אחרות... אבל השיטה הכי טובה... זה פשוט מאוד לאסוף כסף קטן..... שקלים ,חמישיות ועשיריות... מהמכונת כבסיה ממה שרץ בבית מעודפים של אמאבא ומחיש גד, מאיפה שתמצאו.. אני אספתי בסך כולל של 100 שקל

The Flash

New member
אני מאשים את המיני סדרות

אתם יודעים כמה מיני סדרות מרוול מוציאה כל חודש וחודש? ורובן טובות אז אני קונה נגיד עכשיו ספיידרמן בלו, ספיידרמן GET KRAVEN וכמובן & BLACK CAT המהולל שכל אחד מהן עולה 20 ש"ח ויותר ועוד כל הסדרות שאני קורא מידי חודש(ובאי רצון ממשיך להתמכר אחרות...לדוגמא בחודשיים האחרונים אהפכתי לקורא קבוע של JLA וGL וזה לא מחשיב את אימייזין, פיטר פארקר, טנגלד ווב,דדפול ואולטיימטס שאני קורא באופן קבוע, גם האלק קניתי החודש 2 חוברות כדי לבחון[וכנראה להתמכר]).

אני מקבל מלא כסף ליומולדת...

חוץ מזה עבדתי כל החופש בשביל לממן את הקומיקס ויותר קריטי את שיעורי הנהיגה... וחוץ מזה ההורים שלי מממנים לי 50 ש"ח בחודש לקומיקס חוץ מ-259 ש"ח שאני מקבל כל חודש. בסה"כ בחודש רגיל אני מוציא איזה 150... עכשיו אני פשוט מרחיב את ספריית הTPBs שלי...

row

New member
פשוט מאוד

למלא ווינר זה שולט והשיטה הטובה ביותר היא להמר על קטן כלומר להמר כך שתזכה ב50 שקל בטוחים במקום במאתיים שקל שסביר להניח שלא תקבל כל כמה ימים זכיה של חמישים שקל יש לך מספיר כסף לקניות עוד דרך זה פשוט מואוד למצוא עבודה אבל אני מנסה כבר חודשיים ופשוט לא צריכים עובדים בשום מקום

למעלה