אז ככה
1. יפה שלמשהו היה "אומץ" להשיב לפוסט
2. שאני אבין - את אוהדת את הבלנקוס
3. גילוי נאות - אין לי שום סימפטיה לריאל מדריד (גם עליהם יש לי המון ביקורת) - למרות שאין שום ספק שהם (לפחות רוב השחקנים שלהם) משחקים כדורגל ולא מסתמכים על החלטות שערוריתיות של שופטים, לחץ עצום על השופטים וכמובן המון הצגות תיאטרון (שזה הכי מגעיל - הלו, זה כדורגל לא מופע מחו"ל של בלרינות...
).
4. זה באמת לא מעניין אותי שרוב אזרחי ישראל אוהבים לראות את ה"גועל נפש" שנקרא ברצלונה.
זה אפילו לא ממש מפתיע... הישראלים (ברובם) הם אוהדי ניצחונות... חכי שנתיים-שלוש (פויול, צאבי ואינייסטה יפרושו - ואז מה יישאר לברצלונה - רק מסי
) ורוב הישראלים יעברו לעודד קבוצה אחרת...
הנה עוד גילוי נאות, לפני כמה שנים, לדעתי ברצלונה היתה הקבוצה הטובה ביותר בעולם (בתקופה שאטו שיחק שם).
אבל מהשנה שאחרי שאטו עזב - הקבוצה הזאת הפכה להיות "קבוצה מגעילה" שלא משחקת קדימה - אלא לרוחב.
לדעתי שיטת המשחק שפפ הוריש לקבוצה (מה שאני קורא "בונקר מודרני") - לשחק לרוחב (במקום קדימה) ולהחזיק בכדור כמה שיותר זמן (למרות שבכלל לא מאיימים על השער) - פשוט מכוערת ומאוד משעממת.
לדעתי רק צריך רק לראות את אותם שחקנים (פחות או יותר) משחקים בנבחרת ספרד תחת דל בוסקה בשביל להבין שאפשר לשחק גם קדימה וממש לא חייבים לשחק לרוחב...
5. מסכים איתך שהעיר ברצלונה ממש יפה - שווה לבקר שם (גם בלי לראות את הגועל נפש בקאמפ נאו
).