אני חייב עזרה בבקשה שמישהו יעזור לי!

אני חייב עזרה בבקשה שמישהו יעזור לי!

אני נער בן 13,לאחרונה אני חושב כל הזמן על זה שיכול להיות שאני הומו אני לא נימשך לבנים או משהו כזה אני נימשך לבנות אבל יש לי את הספק הזה יכול להיות מצב כזה שאני יהיה הומו... אני לא רוצה את זה וזה מגעיל אותי אני רוצה להוציא את הדברים האלה מהראש שלי ולא ידעתי למי ליפנות אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי בעניין הזה.

ספירקיXD

New member
חח כנס. ../images/Emo13.gif

תקשיב, אבל רק בן 13.. בגיל הזה אתה עוד לא סגור על עצמך, ובטח ובטח שלא יכול לקבוע אם אתה הומו, בי, סטרייט או כל דבר אחר. יכול להיות שפתאום גם תרגיש משיכה לבן כלשהו, זה לא אומר שאתה הומוץ אז אל תיבהל, הגוף מנסה כל מיני דברים. אין לך מה לדאוג, לבנתיים תחייה תחיים.. יש לך עוד זמן.

נעה 124

New member
אין לך מה להיבהל

אתה רק בן 13, אתה עוד לא יכול לדעת. זה שאתה לא נמשך לבנות זה לא אומר שאתה הומו וחוץ מזה-אם אתה הומו, אז מה? אני באמת חושבת שלמרות שעד כמה שאני יודעת אני לא לסבית, אם הייתי לסבית זה לא היה מפריע לי

Tabacco 19

New member
יותר מספיר אין לי מה להוסיף אבל...

זה נשמע לך הגיוני שאתה תימשך למשהו שאתה כל כך נגעל ממנו? זה פשוט סותר את עצמו אם אתה נמשך למשהו אתה לא תיגעל ממנו...נקודה למחשבה.

ספירקיXD

New member
לא הכי מסכימה.

יכול להיות שהוא נגעל מ"להמשך לבנים" כרגע, (למרות ששוב- הוא רק בן 13 ויכול להיות שהדעה הזו תשתנה..) אבל לגבי אם להימשך לגברים או נשים, זה לא בבחירתו. הוא לא בוחר. ככה שיכול להיות שיהיה מישהו שימשך לבנים, אבל עדיין יראה את זה כמשהו "מגעיל". למרות שלדעתי זה ממש לא מגעיל.

Tabacco 19

New member
חחח כי את בת בטח שתחשבי שזה בסדר...

עכשיו מה שניסיתי להסביר לו זה לעתיד,שגם אם עכשיו הוא נגעל מזה אם הוא הומו בעתיד זה לא יפריע לו...

ספירקיXD

New member
הבנתי.. עכשיו ../images/Emo13.gif

"חחח כי את בת בטח שתחשבי שזה בסדר" אין קשר. זה כמו שאני חושבת שלסביות זה בסדר גמור.

Tabacco 19

New member
אחות שלי צחקתי

התכוונתי שלא יפריע לך שהוא נמשך לבנים כי זה נראה לך טבעי,כי גם את נמשכת לבנים. את נמשכת לבנים נכון? מה זאת אומרת לסביות זה בסדר? ספיר?! /tapuzforum/images/emo2.gif

ספירקיXD

New member
../images/Emo6.gif

אני נמשכת לבנים, כן.. הכוונה הייתה שאין לי בעיה עם לסביות/הומואים, וזה טבעי. אני לא נגעלת מיזה..

Tabacco 19

New member
גם בעיניי לסביות זה טבעי...

ואני מאוד נמשך לזה, להומואים קצת פחות...

Molak

New member
מילה אחת- הורמונים!

גיל ההתבגרות.. לא סגור על עצמך.. לא ברור לך.. הגוף משתנה.. המחשבות משתנות.. פתאום אתה רואה דברים אחרים שלפני זה יכלו לעמוד לך מול העיניים ולא היית רואה אותם.. אז תירגע! אין לך מה לדאוג בנושא.. בגיל הזה אי אפשר לקבוע דברים בקשר לנטיות המיניות שלך. וחוץ מזה.. מה הבעיה עם הומואים? אני לא שופטת אותך או משהו.. זה בסדר להירתע מהעניין אבל להגיד שזה מגעיל אותך? למה הומואית הם לא בני אדם..? הם שונים..? לא! כל אחד ומה שהוא אוהב ועל זה אי אפשר לשפוט ובטח שלא להגיד מגעיל.

למעלה