אני חייב עזרה דחוף

זזזמני

New member
אני חייב עזרה דחוף

התחלתי לא ממזמן קורס ואני ממש לא נהנה בו, גם מבחינת המפקדים, גם מבחינת האנשים, גם מבחינת המפקדות וגם מבחינת הקורס עצמו אני לא יודע מה לעשות, אני מצד אחד ממש רוצה לצאת מהקורס הזה אבל מצד שני אני ממש מפחד לצאת ממנו בגלל חוסר הודאות של לאן יתקעו אותי אם אני יוצא...... אני ממש ממש סובל בקורס, והגעתי למצב שמרוב דיכאון אני בקושי אוכל בבסיס והתחלתי אפילו לבכות בתכיפות.... אבל לפי מה שהבנתי לקצין המיון אין כזה עניין בי והוא יכול סתם לעשות מה שהוא רוצה בי פחות או יותר....... אני חייב עזרה בנוגע לזה, אני ממש רוצה לצאת משמה ואני לא יודע מה לעשות

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
קורס מדכא

זזזמני, אנחנו שומעים כמה אתה לא מרוצה מהתפקיד שקיבלת, סובל כמעט מכל צד שבו, מהאנשים, מהתוכן, מהסגל... נראה שאין נקודת אור, ושאתה מרגיש שוקע... אולי כדאי לנסות לספר לקב"ן על השקיעה הזאת, לשתף אותו בקושי להישאר במסגרת... מצד שני, אולי גם כדאי לנסות עוד קצת, לחשוב אולי יש לתפקיד הזה עוד סיכוי, לנסות לראות עוד קצת... אנחנו פה, אם תרצה לעדכן בדרך שבה בחרת, מקווים שתמצא את המקום המתאים...

מבינה! אני הייתי באותו מצב,

הייתי באותו מצב! התחלתי ללמוד, לא נהנתי מהחברה מהמקצוע אבל החלטתי למשוך! היום אני נהנת שם....

למעלה