אני חייב עזרה דחוף!!!

LINKIN PARK!!!

New member
אני חייב עזרה דחוף!!!

שלום לכולם, קודם כל. אז נקצר, כדי לעשות את זה מהר(למרות שאולי ייצא קצת ארוך, נראה.) אז ככה, בחופש הגדול הורתי אודיגו, שזאת תוכנה כמו איי.סי.קיו, ודיברתי עם ילדה שגיליתי שהיא מהחטיבה שלי. וכבר ידעתי מי זאת, אבל היא לא ידעה מי אני, אבל היא כבר ראתה אותי, אני בטוח. אז קבענו להפגש ביום הראשון, או השני ללימודים, ולא יצא לנו. אז אחר כך אמרנו שאני אבוא אליה בהפסקה, ואגיד לה שזה אני, מהאודיגו. רק שפה כבר מתחיל להסתבך. בגלל שלצערי אני ביישן מאוד, לא באתי. ועבר כבר יותר מחודש מאז, ואני חושב, אפילו בטוח שהיא חושבת שאני מניאק, בגלל שלא הלכתי אליה, ובגלל שהברזתי לה. ואז, התחיל יותר להסתבך. האודיגו שלי התקלקל, ולא יכולתי לדבר איתה, ולטעם איתה מתי נפגש, אם זה יהיה לבד או לא וכאלו. אז עכשיו, אני תקוע, וןלא יודע מה לעשות,ואני מחבב אותה מאוד, ומרגיש כבר בעצמי מניאק. אז בבקשה, בבקשה מכם תעזרו לי, תנו לי עצות, רק תעזרו לי. בתודה מראש לכולכם, אמיר

shvavnikit

New member
ילדוני... ראה.... ../images/Emo26.gif

בס"ד לרבים מכם יש בעיה של אי בטחון עצמי. לכן, על מנת להמנע מתקריות לא נעימות, פשוט קחו את עצמכם בידיים,וזכרו שאתם לא פחות טובים/יעילים מאחרים! לכל אחד מאיתנו יש מגרעות, יש כאלה שהן יותר בולטות, וישנם כאלה שפחות, אך בסך הכל, כולנו בני אדם! ואם נטעה - זה לא סוף העולם ! אמיר, אם הילדונת מוצאת חן בעיניך, גש אליה, ספר לה מדוע לא יכולת ליצור עימה קשר, ונסה לחדשו!!! ע"י שתיקה/התעלמות/הבלגה - לא תשיג מאומה !!! ו...אל תרגיש אשם(או כמו שהגדרת זאת.."מניאק")עקוב אחריי לבך. ובבכרת "מי שמתבייש מתייבש"...אפרד! ב-ה-צ-ל-ח-ה , אמיר.

shvavnikit

New member
הקשב לי, הקשב היטב!!! ../images/Emo46.gif

בס"ד - הכתיבה בפורומים הינה חופשית! אם יש לך איזושהו קונפליקט, פנה להנהלה. זכותו המלאה של כל אחד לכתוב מה שירצה כל עוד הוא לא פוגע בזולת.

6MR. NICE GUY

New member
שמע....

אני מכיר את הסיטואציה... אני גם ביישן.... אז קשה לעשות את הצעד הראשון והכל... העצה שלי היא כזו... תרים אליה טלפון- אני גם ביישן אבל תאמין לי שבטלפון זה לא כזו בעיה...לנהל שיחה... תסביר לה את המצב... שאתה ביישן והכל... שאתה מצטער... ומשם תלוי גם בה... תוכלו לנהל שיחה של שעה בטלפון ואז גם פנים מול פנים לא תהיה כ"כ בעיה. צריך לפעמים להתגבר על הביישנות... אני ביישן אבל במצב טוב... לפעמים זה לא קל... ובטח לא קל לך ליד חברות שלה והכל אבל תרים טלפון ויום אחרי תלך ותדבר איתה!~!!

RoadKill

New member
בלע בלע

תפתחו פורום דתיים בגיל ההתבגרות גיוס לכולם

איזה רע אתה!!!!!!

מה יש לך מזה שהוא כותב בס"ד? אם הוא רוצה לכתוב בס"ד שיכתוב לך זה לא אמור להפריע!!!! אגוזית!!

shvavnikit

New member
על מנת לעשות סדר בבלאגן... ../images/Emo81.gif

בס"ד ------ ראשית כל,אני בת. שנית, אחלתי "בהצלחה לאמיר",ולכן כתבתי "בהצלחה אמיר". ??? fine ממני(שמצפה לגאולה, ומאוד מקווה שהסבירה את עצמה בצורה המספקת ביותר)

אגסית

New member
תקשיב לי, ותשקיב לי טוב!!

תעזור טיפה א-ו-מ-ץ!!!!!!! אתה רק תפסיד!!! תאמין לי!!!!!לך אליה ותגיד לה שאתה ממש מצטער על זה שהתביישת!ואז תראה בהמשך כמה זה פשוט!!!!

לך אמיר

אני חושבת שמה שחלק אמרו הם צדקו צריך לתפוס אומץ, מה כבר יכול להיות, וזה יכול להיות דווקא מאוד נחמד להכיר אנשים חדשים..... אני חושבת שתמצא דרך לדבר איתה, או שמישהו שמכיר אותה, מקסימום אם לא פשוט תעבור הלאה
חוקרת

peace and love

New member
לפי דעתי מה שאתה צריך לעשות

זה לאזור אומץ וללכת אלייה ולהגיד לה שאתה ביישן ולוקח לך זמן בדברים כאלה. אני כמעט בטוחה שהיא תבין. וגם תסביר לה שהאודיגו התקלקל. ב90% מהמקרים דיבורים פותרים בעיות. אתה פשוט צריך להסביר לה. אני תאמת לא ממש מבינה את הבעייה. אם היא מעוניינת להכיר אותך אז in the end it doesn´t even metter.... רוני

למעלה