אני חייב עזרה תצילו אותי בבקשה

אני חייב עזרה תצילו אותי בבקשה

היי לכולם אני מאוד אודה למי שיכול לעזור לי הבעעיה היא כזו שלחו לי לאי מייל סרט מצוייר נחמד אני מנסה לשמור לוחץ על לחצן ימני כתוב לי שמור בשם....... אז אני שומר בשם מסוים אבל הבעייה היא שזה נשמר כמו הצייר כלומר תמונה ועלייה אפשר לקשקש וכדומה כמו תוכנת הצייר איך אני יכול לשמור את זה ממש כמו ששלחו לי כלומר שאני אלחץ על האייקון שהוא בשולחן העבודה אני אראה את הסרט ולא תמונה של הצייר הורדתי גם את הגירסה החדשה ביותר של ווינדואוס מדייה פלאייר אבל זה לא עוזר לי בתקוה שתעזרו לי מישהו תודה רבה רבה ברי סחרוף24

B0ND_JAME5_B0ND

New member
מאפיינים

היי ברי. כשאתה רוצה לשמור את הסרט - איפה בדיוק אתה לוחץ? האם מופיע לך סימון של סיכת ביטחון על יד אותה הודעה שקיבלת? אם כן - הענין מאוד פשוט- רב הסיכויים שאתה עובד עם outlook - מה שאתה עושה שם זה דבר מאוד פשוט- הולך לאותה הודעה מסמן אותה- כך שתוכל לראות את התצוגה המקדימה של אותה הודעה. כאשר התצוגה המקדימה מופיעה- יש על ידה סימן של סיכת ביטחון- תלחץ עליה עם הקליק השמאלי!!! של העכבר! אז יהיה לך את האפשרות: ``שמור קבצים מצורפים``. תלחץ על זה! מה שיקרה אז- יפתח לך תיבת דו שיח עם האפשרות לראות את כל הקבצים המצורפים שיש באותה הודעה- מה שאתה עושה אז- אתה לוחץ על - ``בחר הכל`` ואתה מציין מיקום לשמירה של אותם קבצים- זה הכל! בהצלחה...

למעלה