אני חייב עזרה

Bajoran Preist

New member
אני חייב עזרה

לפני מספר שבועות(כפי שכבר ציינתי מעל גבי הפורום הזה, וזה לא ממש מעניין אתכם) ההקלטה הקבועה של וויאג´ר שלי נסעה לחו"ל. הורדתי את כל הפרקים ששודרו בזמן הזה בקאזאה(לייט, itszar, לייט
) אבל הפרק 4x12 Mortal Coil פעל ללא סאונד. לא התייאשתי והורדתי שוב- אותו הדבר. ושוב- חוזר חלילה. כנראה שזהו הקובץ היחידי של הפרק הזה שנמצא. בכל במקרה, זהו קובץ Avi. הוא לא פועל כלל תחת Divix Player או QuickTime. בוינדוס מדיה פלייר הוא רושם שהוא שולח בקשה ל-Codec ואחרי זה מתחיל להריץ את הסרט ללא סאונד. מה לעשות???? בבקשה, עד היום לא הפסדתי אף פרק של וויאג´ר ואני נחוש בדעתי לא לתת לפרק הזה לסתור את העובדה הזאת. itszar? מישהו?

S h a y 9 9 9

New member
במקרה הכי גרוע...

תחכה חודשיים-שלושה עד שהפרק יגיע לש.ח. של yes .

itstzar

New member
אני שמח שמקשיבים לי :)

בכל מקרה גם לי הייתה בעיה עם הפרק הספציפי נראה לי הורדתי איזה 15 גרסאות שלו עש שמצאתי גרסא עם תרגום בהולנדית שעבדה מצויין ובהחלט פרק טוב שממש לא כדאי לפספס צור איתי קשר בICQ שמספרו 35202814 או במסרים אישיים אני אנסה לעזור לך עם עוד כמה CODECS כמו XVID ד"א אם איזה נגן בדיוק אתה עובד?

Esmena

New member
באותה הזדמנות אני רוצה להודות שאני

חולה על תירגום להולנדית:) כל אחד והסטיות שלו:)

Bajoran Preist

New member
קודם כלל תודה ../images/Emo13.gif

שלחתי לך בקשת אישור הצטרפות לרשימה באייסיקיו. בתשובה לשאלתך, אני משתמש עם Divix Player 2 בדרך ככל, אבל אחרי שגיליתי שהגרסה החדשה עובדת במקרים מסויימים פחות טוב מהקודמת, עברתי להשתמש גם בה.

למעלה