אז ככה יום שבת יש לי יום הולת אני אף פעם לא חוגג ולא כלום אבל השנה אני פשוט רוצה להיות עם חברה שלי והיא גרה ברחובות היא הייתה אמורה לבוא אליי אבל ההורים לא מרשים לה.."המצב הביטחוני" אני משתגע כי אני פשטו חייב להיות איתה ביום הולדת שלי אני מטורף עלייה ומת רק להיות איתה....לחבק אותה.... ואין לי אייך להגיע לשם.... יש לנו אוטו אבל אין לי רישיון ואמא שלי לא תקח אותי טרמפים לא עוצרים לי... אני נראה מפחיד.... אני לא יכול לישון אצלה מיום שישי כי ההורים שלה לא יסכימו מה אני יכול לעשות????????.
סלח לי אבל נראה לי כי יש להוריה איזה משהו נגדך. מצב בטחוני. פייר, חיפה הרבה יותר בטוחה מאיזור המרכז. אז מה הם קושרים אותה בבית? אולי תסע ברכבת בבוקר ואז תסעו יחד לחיפה? כך זה יותר בטוח. סתם הצעה.
אין להורים שלה כלום נגדי.... הם לא מכירים אותי בכלל פשוט הם החליטו שמסוכן עכשיו להסתובב בארץ וזהו לא משנה זה גם יפתר בקרוב מאוד.... בכל אופן אני לא אראה אותה בסוף שבוע הזה כי אמא שלי הזמינה את כל מי שאני מכיר ואני לא אבריז לחברים שלי... (הם לא ידברו איתי יותר...)
כל הכבוד לך! מזכיר לי זמן שנסעתי לאילת כדי לראות את חברתי. תראה, אני לא ממש מכיר חברה שאתה יכול לישון אצלהם בתל אביב אבל אם אני אהיה באיזור אז אני אשתדל לידע אותך לפני זה. אולי אני אוכל לארגן לך טרמפ או משהו. בהצלחה.