אני חייב שדי ג'יים יעזרו לי-כנסו !!

אני חייב שדי ג'יים יעזרו לי-כנסו !!

שלום חבר שלי ואני, אנחנו בני 13החלטנו להכנס לענייני הdj..... אני צריך שאנשים עם ניסיון במקצוע יעזרו לנו בהתחלה... אני רוצה שאנשים יאמרו לי איזה חברות כדי לקנות, מי המובילות בשוק, מי הכי טוב (כמובן שיותר זול יותר טוב).... אני רוצה שתיתנו לי העצות לתחילת הדרך כי אין לי שום מושג איך להתחיל, את מה לקנות (אני מתכוון איזה חברות אני יודע על המיקסרים והכול), כמה כדאי לקחת למסיבה וכו'... כל עצה תתקבל בברכה... אני חייב את העצות של האנשים המנוסים ממני כדי ללמוד... תודה רבה מראש... תגיבו לי בפורום..... בבקשה כי זה חשוב... תיתנו התייחסות....

MeiDanG

New member
טוב..

קודם כל, קודם הכבוד על ההחלטה!
אז ככה.. בנוגע לכסף..בגלל שאתם רק מתחילים אני אישית לא הייתי מבקש יותר מ150. בנוגע לחברות ולציוד: אני מקווה שלא חשבתם שהציוד עולה פרוטות כי הוא לא.. פלטה (מיקסר ו2 קומפקטים) מינימלית עולה לפחות 5000. (חדשה) אז בינתיים תקנו פלטה משומשת במצב טוב. אני לא הייתי אומר כמה שיותר זול יותר טוב.. הרי כל אחד יכול לחפש ציוד חרוש שכמעט לא פועל, וזה יעלה בזול. בכל מקרה, הקומפקט הכי פופולרי כבר כמה שנים הוא של פיוניר: http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=62&catid=8&subcatid=12 אבל יש כבר יותר טובים (ויותר יקרים) שיש להם יותר פונקציות ואפקטים.

לב ענק 22

New member
רק פיוניר נקודה

זול זה בטוח לא אבל קח בחשבון שזה השקעה חד פעמית הרי לא כל יום תקנה פלטה. עדיף לקנות משהו טוב פעם אחת . רצוי פלטה עם 2 פיוניר 100 ומיקסר פיוניר 500 או 600 . רצוי מאוד הכי חשוב שהקומפקטים יהיו חדשים מהקרטון זוג צריך לעלות 4400 . מיקסר אפשר יד שנייה לא קריטי . קח בחשבון שאם תקנה סתם ציוד זול ולא מוכר גם לא תהנה ממנו וגם יהיה לך קשה להיפטר ממנו . בכל מקרה שיהיה בהצלחה למרות שזה עסק לא בכלל ותחרותי אני הייתי מציע לך לבחור מקצוע טוב יותר .

dj mango

New member
כמה דברים.....

קודם כל לא לגעת בברינגר!!! בשום מצב ואני בכלל לא ממליץ לקנות ציוד ביחד אם רבים או יש בלאגאן זה בעייתי בקשר למסיבות תתחילו לעשות לכתה שלכם ותעשו קצת כסף ואככה תצברו ניסיון אישית אני ממליץ לא לקנות בקילומבו אני לא אהבתי אבל כל אחד עושה מה בא לו ואין לי כוונה להשמיץ אם אתם צריכים עוד שאלות ודברים אני פה

Dj Eitan

New member
שווה להוציא טיפה יותר ולהשקיע

ידידי הצעיר אם כבר החלטת ללכת על זה דע שציוד מקצועי זה עניין רציני, רצוי להשקיע בדברים בטוחים ואמינים לדוגמא: פטיפונים של טכניקס בלבד, קומפקט מומלץ הוא הפיוניר והאמת הפשוט ביותר CDJ-100 הוא סוס עבודה זול ואמין. לגבי מיקסר אני אישית הייתי ממליץ על RANE אך אם זאת הוא מאוד יקר ובשביל התחלה אין לך צורך בו, לעומת זאת ופה שלא תיפול בפח שאנשים ימכרו לך לא מומלץ מיקסר של ברינגר או פיוניר וזאת מכיוון שמבחינת הסאונד שלהם הם פשוט זוועתים כנ"ל לגבי גימיני שזה דרק בפני עצמו. החברות המובילות בתחום המיקסרים הם: RANE, NUMARK, ECLR, PIONEER אלו הפופולארים. ישנם קומפקטים כגון דנון שהוא מעולה מבחינת פונקציות וסאונד אבל הוא די מסורבל לתפעול ובגלל הפונקציות הרבות יש לו אחוז תקלות מאוד גבוה (אל תתפתה לקנות), לפחות לא כרגע, מקווה שעזרתי לך, איתן.

dj mango

New member
כמה דברים לי אליך

להזכירך הוא רוצה להתחיל ובציוד של פיוניר משתמשים גם ובעיקר אנשים מקצועיים ולא נראה לי שאפשר להגיד ג'ימני ופיוניר באותה נשימה פיוניר מומלצים מאוד ונכון ש rane אחלה מיקסרים אבל נראה לי שזה גדול על מתחיל לא ככה?

לב ענק 22

New member
מיקסר פיוניר 600 לא מומלץ עלק חחחחה

קרעת אותי עכשיו . מיקסר פיוניר 600 הוא הנימכר ביותר בארץ כל תקליטני האירועים המובילים בארץ עובדים איתו חברות כמו מיקס תטה יילו בי פי אם המטפסים שבלול אינפינטי פסגת המוסיקה מוסיקה פלוס הגל השמח מוסיה מיוחדת שאלו הם חברות התקליטנים המובילות עובדות רק איתו . אז לבוא ולהגיד עליו שהוא לא מומלץ זה ממש פשע אולי ברניגר 700 הסאונד שלו זוועה אבל אני כמצו כלום עובד עם 600 שנים ומרוצה עד השמיים . נכון ניומארק נחמד וגם אקלר אבל הם מתאימים יותר למועדונים וכאלה . פיוניר 600 הוא יקר מאוד כי הוא מעולה ויש לו הכי הרבה ביקוש.

Dj Eitan

New member
מה אתה מבין ?

בנאדם לא אמרתי שמיקסר פיוניר לא טוב, אמרתי שהוא לא מומלץ מבחינה טכנית הוא אמין אבל ידידי היקר מבחינת סאונד הפיוניר ממש זבל וזה שאנשים קונים אותו זה עדיין לא אומר שהוא כזה טוב, תשאל אנשים מקצועים מה זה RANE ואחר כך דבר איתי.

לב ענק 22

New member
די עם החראטות מספיק

פיוניר 600 הכי טוב והכי נמכר . השמות שאמרת אכן טובים אבל מה לעשות אין להם ביקוש. לכן ה 600 פיוניר הכי נמכר הכי מבוקש וכל תקליטני האירועים בארץ עובדים איתו . אני מדבר על אירועים נטו לא מועדונים . בוא תפרסם למכירה באתר אינטרנט פיוניר 600 ומולו תפרסם את שמות שהזכרת נראה מי ייחטף לפני . אני מוכן להיתערב שתוך פחות משבוע הפיוניר נמכר.

Sunlight Theory

New member
אנלוגיה , לא בחשמל , בעצם... גם

כתבת "בוא תפרסם למכירה באתר אינטרנט פיוניר 600 ומולו תפרסם את שמות שהזכרת נראה מי ייחטף לפני ." בוא תפרסם בלוחות מכירה לרכב אסטון מרטין\זונדה\בנטלי ותפרסם לאנטיס\ג'אסטי\פונטו , נראה מי ייחטף לפני . מימדי האטימות של השוק מבהילים . אם על ה-DJM-800 , שנחשב פלא (Harmonic - גאוני!) אם לא נס ביחס לאחיו הגדולים ה-DJM-500 , DJM-600 וה-DJM-300 , לא היה נכתב בבירור "Pioneer" - הוא אינו היה נחשב כמיקסר מוצלח לדעת השוק . ה-DJM-600 הוא מיקסר מעולה , אין ספק , אפשר לכנות אותו האידיאלי בתנאי שגורם הכסף נמצא בהערכה שלו . עם זאת , מדובר במיקסר שהושק באוגוסט שנת 1998 , כלומר בעוד כשנה גילו יהיה בן 2 ספרות . לכן , המיקסר מיושן מעט ואינו בעל טכנולוגיות שהן סטנדרט בימינו (לדוגמא VCA , במקום שמסלול הסאונד יעבור בפוטנציאומטרים) . כמו כן , עוד בלכתחילה המיקסר אינו תוכנן להיות האיכותי בשוק . הסיבה שהמיקסר פרץ לשוק היא בעיקרה אחיו הגדול , ה-DJM-500 (אפריל 1996) , עליו התבסס ה-DJM-600 . מה היה כה מוצלח? כל הפונקציות שיכלו לחפוץ בהן , העיצוב החדשני שהוביל למהפך (כן כן , העיצוב! הוא הגורם העיקרי להצלחת המיקסר , לא רק בגלל אסטטיות) והאיכות הייתה משביעת רצון במידות של "פעם" (בשנים האחרונות , בין 3 ל-4 , ניתן לראות מגמת עלייה בדרישות האיכות) . בברכה , גלעד מנע .

למעלה