אני חייב שתעזרו לי חבר'ה

trumpet lover

New member
אני חייב שתעזרו לי חבר'ה

אני שומע דיי הרבה זמן את אותם השירים ואני חייב לחדש... תנו לי בבקשה שמות של להקות או זמרי פ'אנק עם המון בראס... ואם אפשר אז להקות שעובדות בימינו ולא להקות משנות השמונים או השבעים כי לא ממש בא לי להתחיל להחיות להיטים שהעלו אבק חחח...

trumpet lover

New member
אמממ חברה... הייתי שמח אם הייתם מגיבים להודעה

אני ממש צריך המלצות מכאלה שמבינים

Funky Giraffe

New member
תתחיל עם Brand new heavies

שהיום יש לה סקסופוניסט ישראלי... אני אפילו מכיר טוב את אבא שלו... קטע מצחיק

Funky Giraffe

New member
שמו, סקסופוניסט זכר, גלעד רונן

ואבא שלו מיקי רונן הקים ומרכז את מגמת המוסיקה שלי

אז ככה:

INCOGNITO; GROOVE COLLECTIVE; D-INFLUENCE; MAXWELL;LIGHT OF THE WORLD ׁוכמובן גם הותיקים עם חומר חדש וHORNS CAMMEO; ZAPP;

Funky Giraffe

New member
מקסוול זה אר'נ'בי

גרוב קולקטיב זה סערה בכוס מים אינקוגניטו הרכב דאנס את די אינפלואנס ולייט אוף דה וורד לא שמעתי ואני חושב שזה לא סתם קאמפו וזאפ זה לא פאנק טהור תעזוב את הילד באמת אבל הוא גם דיבר בכוונה שהוא לא רוצה להקות מהסבנטיז והאייטיז למה אתה דוחף לו בכוח?

e m z

New member
אינקוגניטו הרכב דאנס!~?@!?#@!$%!@#%!@

אתה בנאדם מאוד מאוד מאוד מוזר!

MenDelSonspirit

New member
אחי, אינקוגניטו זה המון דברים

אבל לא דאנס. המחמירים קוראים לזה בריט-Fאנק. אבל אני מאמין שאלה סתם הבריטים הפלצננים שרוצים לקחת כל סגנון ולייחד להם. אינקוגניטו יש להם דברים מצויינים מאלבומים שכרגע אני לא זוכר את שמם. בקרוב אני אזכר בטח (=

OFFRY1

New member
שכחתי שאתם מומחים!!!!!! מקסוול עשה גם פאנק עם

HORNS כולל אר אנד בי- בזה אתה צודק. תקשיב לו שוב \ INCOGNITO עושים המון סגנונות , גם ( לא רק) FUNK- הבחור ביקש בראס לא? CAMEO ;ZAP זה לא FUNK??????????????????? הצחקת לי את הביצה!!!! הם רק FUNK עוד לפני שאתה ידעת איך עושים פיפי! בעצם עוד לפני שנולדת..... זה האמיתי

trumpet lover

New member
אמממ עברתי על חלק מההמלצות...

תודה על העזרה... אבל הייתי שמח אם תיתנו לי שם של להקה או משהו שהבראס בה יותר דומיננטי, גם אם יש השפעות מרוק או ג'אז, אבל הכי חשוב שלא יהיה ראפ (נמאס לי כבר מראפ) ושלא יהיה אינסטרומנטלי... ושוב, אני מעדיף אמנים חדשים או לא חדשים שקיימים היום ופועלים היום, ושיהיו מוכרים כדי שאני אוכל למצוא שירים שלהם להורדה... תודה רבה!!

trumpet lover

New member
TOP הם להקה ישנה יחסית, והם שרים ראפ

בשירים שלהם... הם נחמדים דווקא, אבל פשוט נמאס לי מראפ ... תודה בכל אופן

למעלה