אני חייב DVD

capsl0ck

New member
אני חייב DVD

היי יש לי PS2, אבל אני מחפש DVD שיכול להקרין סרטי VCD. אני מחפש משהו ממש זול, הכי זול שיש , כל עוד הוא עובד בסדר. ויש לי שאלה אלכים, כל הסרטים שלכם הם מקוריים? זה כל כך יקר לקנות את כל הסרטים האלה, כל סרט לפחות 100 שקל.

120$ - יונדאי בדיוטי פרי

דגם HU-2020. הכי זול שאפשר להשיג למכשיר שקורא VCD. לגבי השאלה שלך על הסרטים: 1. כן, הסרטים מקורים. כולם.
2. מחיר ממוצע של סרט הוא 60-70 ש"ח. "לפחות 100 שקל" זה רק בארץ- אנחנו מזמינים בעיקר מאוסטרליה (תראה בקישורים למעלה). למרות שדווקא את ההזמנה האחרונה שלי עשיתי בלייזרקלאב מהרצליה, ובאמת יצא לי 100 שקל לסרט, אבל מה לעשות, באוסטרליה אין סרטים כמו Shrek special edition.

kingkung2002

New member
אל

תתלהב מהvcd אתה תתאכזב, במקום זה תנסה לחפש dvd שקורא svcd -זה ברמה יותר גבוהה.

kingkung2002

New member
אותו מחיר

כמו vcd , בדיוטיפרי אבל תבדוק לפני שאתה קונה את המכשיר אם הוא קורא svcd . לגבי איכות vcd מתקרב בתמונתו לאיכות של וידאו וזה לא איכות גבוהה.

capsl0ck

New member
אז...

אתה אומר שהDVD הזה, שעולה 120 דולר הוא טוב? אני לא צריך משהו ממש טוב, רק שינגן סרטים, וSVCD... (ושלא יתקלקל). ויש לי עוד שאלה, אני יכול להיות בטוח בקטע של הSVCD הזה, כאילו, כל מי שניסה לצרוב פה הצליח? פשוט אני לא רוצה לקנות ואז לראות שזה לא עובד או משהו...

kingkung2002

New member
תראה

לגבי svcd ,אני לא בדקתי אם זה עובד כי הdvd שלי לא משדר svcd אבל vcd עובד. עדיף אם זה אותו מחיר ללכת על svcd אם אתה מתכוון להתחיל להעביר סרטים ל vcd ודומיו. ה svcd יעבוד. מה זה מתקלקל?

capsl0ck

New member
רגע

מישהו ניסה לצרוב בתור SVCD ? רואים טוב? אני מתכוון את כל הסרטים שלי (כמעט כולם) להשיג מהאינטרנט, ולצרוב לDVD. זה כל כך יקר לקנות מקוריים. ובקשר למתקלקל, אני מתכוון, צרובים לא הורסים את העינית שלו או משהו נכון?

capsl0ck

New member
ok

שאלתי אם מישהו כבר ניסה לצרוב SVCD לDVD ואז אמרתי שאני מפחד לקנות את המכשיר סתם, אם זה לא יעבוד. כי את רוב הסרטים שלי אני ישיג מהאינטרנט במפורמט VCD או SVCD. אוקיי? ובסוף שאלתי אם צרובים לא הורסים את העינית של המכשיר או משהו כזה תודה

kingkung2002

New member
אז

ככה אני אישית לא צרבתי svcd אבל זה פורמט יותר טוב מvcd זה בדוק. 2.למה אתה חושב שאתה תמצא סרטים חדשים ב vcd מוכנים להורדה?, חשבתי שאתה מתכוון להמיר אותם ל vcd . לגבי סרטים צרובים אני ראיתי ב dvd שלי הרבה סרטים צרובים והוא פועל אצלי הרבה זמן בלי בעיות.ובמקרה הכי גרוע תקנה חדש !! זה רק 200$ בדיוטיפרי.

capsl0ck

New member
הממ

אתה אומר שיש ב120 דולר בדיוטי פרי? אם אני רוצה לקנות שם אני מבקש מהמוכר נגן DVD ושקורא SVCD צרובים ?

capsl0ck

New member
אגב

אנשים אחרים גם יכולים להשתתף בדיון
הייתי רוצה לדעת אם מישהו ניסה כבר לצרוב VCD או SVCD לDVD, ואיך זה יצא

kingkung2002

New member
אני

פשוט אומר לך שעדיף לך לראות סרטים של svcd כי האיכות יותר טובה מvcd . ואם מחירי ה dvd שווים אז עדיף את הDVD שתומך גם ב SVCD זה הכול.

../images/Emo31.gifאם הייתי יודע שזה הולך להיות

שרשור אנטי-DVD כזה לא הייתי עונה לך. בהזדמנות זו נציין שזהו פורום לסרטי DVD ולא VCD, DivX וכל שאר הפטנטים שעוקפים את העובדה שבשביל משהו טוב שנוצר ע"י מאות אנשים בתקציב מיליוני דולרים - צריך לשלם. נהנת מהסרט? אתה חושב שהיוצרים עשו עבודה טובה? לך לקנות את ה-DVD! אה, אין לך מספיק כסף? תשכיר את הסרט ב-11.99 (או משהו כזה). אם אתה רוצה לעסוק ב-VCD בלבד זה לא המקום. אלא אם כן SOAK יתקן אותי אחרת?

Soak

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo178.gif

לא ידעתי בעצמי אם לעצור את השרשור בגלל שהוא מתייחס ל-VCD ,DivX וכו´ או בגלל שהוא מדבר על מכשירים ומקומו באודיו וקולנוע ביתי. בכל מקרה זה לא כאן.

למעלה