אני חייל משוחרר ואני מתלבט

fuks

New member
אני חייל משוחרר ואני מתלבט

בין לחמן לקידום. בקידום יש קורס שהוא רק לחיילים שיש להם את הוואוצ´ר ולפי מה ששמעתי לא משקיעים יותר מדי בקורס הזה בתלמידים. בלחמן לעומת זאת אמרו לי שאני עושה את הקורס הרגיל שלהם. שזה עם שתי מרצים וזה אותו קורס שעושים אצלהם כולם. מבחינת מספר שעות בדקתי ובקידום יש מפגש אחד פחות סה"כ אז ההבדל מסתבר הוא לא כזה גדול. בלחמן אבל אמרו לי שיש חצי שעה לפני כל שיעור פתרון של השיעורי בית, יושבים ומסבירים דברים שהתקשנו בהם. בקידום שכחתי לשאול עם יש כזה דבר. אם אין אז מספר השעות שמשקיעים בך גדל בלחמן לעומת קידום. בכל אופן כל מי שלמד בקורס של החיילים בקידום וכל מי שלמד בלחמן אשמח לשמוע את דעתכם.

פוזנא

New member
אני לימדתי חיילים בקידום

ואני יכול להגיד לך דבר אחד : הקורסים זהים בעיקרון. על כל יתרון שתמצא באחד תמצא חסרון באחר ולהפך. אין לי בעיה להלל ולשבח מכונים אחרים (ועבדתי גם בהיי-קיו) אבל את לחמן אני לא כל כך מעריך (וזו דעה שלי - אפשר להתווכח על זה...) עצה ידידותית : רוב החיילים שבאו לקורסים לא הצליחו לעשות את הדברים הבאים : 1. שיעורים 2. להגיע לשיעורים 3. להתרכז בשיעור (עייפות) קח בחשבון את תנאי השירות שלך ותחשוב טוב לפני שאתה נרשם...לא משנה לאיזה מכון... פוזנא

פוזנא

New member
וואי לא שמתי לב שאתה כבר משוחרר...

תסנן מידע מיותר מההודעה הקודמת....

למעלה