אני חכם

thybui

New member
אני חכם../images/Emo91.gif

אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא! אני חכם ואתם לא!

BaBy AnImE

New member
נצל"ש- מישהו מוכן לספר לי מה היה

בפרק ביום חמישי והיום (אם היה)?

amitasafzabida

New member
ומה שהיה זה - ../images/Emo73.gif.

אז מצא איזה ילד עם איזה נלמה כזאתי.. עם בסיס סודי וצוות רוקט ומגמב פרצו לו ואז הם הצילו לו את המקום. טו, זה מה שזכור לי
.

CibiHeart92

New member
...

כמו שאמרתי, אנשים עם צומי זה דבר מצחיק בכל מקרה בפרק הילדים פגשו את פרופסור בירץ' והתחילו לחפש גולבטים הם נכנסו למערה והגיעו לבסיס סודי של איזה ילד ולילד היה נינקדה, הוא גירש אותם משם ואז צוות רוקט גנב את הנינקדה שלו, באותו זמן צוות אקווה וצוות מגמה במקביל פלשו למערה כדי לחפש את "כוח האדמה" ו"כוח הים" שכבר ברור לנו שאלה גארדון וקריוגה (אני לא חושבת שזה נחשב לספוילר נה?) בסוף הם לא מצאו כלום ופשוט הסתלקו, והילד המעצבן נלחם עם הנינקדה בצוות רוקט והעיף אותם לכל הרוחות, הסוף.

WoLfN

New member
פרק עלוב.

כזה פילר מטומטם ולא נחוץ...והכוחות של האדמה/ים זה לא גראודון וקיוגר, זה האורבים [Orb] האלה שצריך להחזיר במשחק... נו... את הבנת

Thestral

New member
הוא נחסם, אגב../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

למען שלוות הנפש של כולכם

CibiHeart92

New member
כן...

זה מזכיר לי בן אדם שהיה נכנס כל יום לצ'ט וצועק "אתם מעוררי רחמים!!!"

למעלה