אני חמור. בריבוע.

Beyond Time

New member
אני חמור. בריבוע.

הרגשה כ"כ זיפת עכשיו...אין לכם מושג, אולי לביישנים מביניכם כן יש בעצם :\ יום חמישי יצאנו, אני ועוד 3 חברים למועדון אי-שם בצפון. מזמן לא הגענו למועדון הזה ככה שהצפי הוא לערב נחמד עד מאד ואפילו יותר כי לאחד מהחבר'ה יש יום-הולדת. באיזשהו שלב ניגשת אלי בחורה חמודה, ואומרת לי את המילים הבאות: "אתה רואה שם את הבחורה עם הצעיף והחולצה האפורה - זו חברה שלי, היא נדלקה עלייך מהרגע ששמה-לב אלייך" ואני, בתור ביישן-כרוני לא עשיתי עם זה שום-כלום! כ-ל-ו-ם!!!! תבינו, זו הייתה הזדמנות פז בשבילי - בתור ביישן שמפחד מאד לגשת לבחורות Out of the blue סוף סוף אומרים לי שמישהי רוצה להכיר אותי, ואני אותה -ראבאק - אני לא עושה עם זה כלום!!! והכי גרוע, יום למחרת במועדון אחר אני שוב רואה אותה, ועדיין לא מעיז לגשת בתקווה שאולי כן יצא מזה משהו..? כ"כ כועס על עצמי

magenta73

New member
רק בשביל שלא תרגיש חמור בריבוע

כפול שתיים, כי אף אחד לא עונה לך... בפעם הבאה, תיגש. תגשש. זה לא כזה מפחיד. מבטיחה לך. היא לא תאכל אותך. ואפילו אם זה לא יהיה זה, זה יהיה יותר שווה מהרגשת הזיפט שאתה נמצא בה עכשיו. ואין לך מה לכעוס על עצמך. מה שהיה היה. העבר אינו בר שינוי אך הוא כן בר תיקון. קח את האנרגיות האלה למקום חיובי. תדמיין איך תדבר איתה בפעם הבאה שתראה אותה. תעשה מדיטציה. תרגע. ככה זה בחיים. אם אתה לא לוקח סיכונים, מה יקרה? התשובה היא כלום. בהצלחה.

seeyou

New member
דעה של בישן-../images/Emo22.gif, "מתבגר"-../images/Emo152.gif

גם אני הייתי בקטע הזה בגילך.
את הטבע שלך לא תצליח לשנות, אבל עם לימוד אינטנסיבי,עם מורות בוגרות יותר ממך, תוכל לשלוט על מיגרעות שלך .

Beyond Time

New member
העניין הוא, שכל פעם שקורה "כמעט"

שכזה, אני מתאבן-וחוזר לקונכיית הביישנות שלי...ואין לכם מושג כמה אני רוצה לצאת ממנה - אני מחכה ליציאות כמו בסופ"ש הזה בשביל לנסות ולעבור את השלב הזה בחיים שלי...ושוב ושוב אני מוצא את עצמי ברגע האמת משותק :\

תראה......

אתה פשוט צריך לפתח קצת מיומנויות ביצירת קשר..... כאילו נגיד ו.. אם עכשיו קשה לך לדבר ככה סתם עם בנות אז פשוט אתה צריך לנסות סתם לדבר עם בנות בכל הזדמנות שתהיה לך ולא לחשוב על מספר טלפון או משהו אלא פשוט כדי שתתרגל למצב הזה ושזה יבוא לך יותר בטבעיות... ככה תתקדם לאט לאט ותראה שהשד לא נורא כל כך.... כולה בנות.... אין להן הרבה שכל שם בפנים והן רובן מתוסבכות.... סתם סתם לפני שכל הפורום יתקיף זה נאמר בהלצה... נו אבל אל תתרגש... פשוט תעשה מה שאמרתי לך ראיתי פעם מזמן באיזה אתר כמה מאמרים נחמדים אני ינסה לחפש ולתת לך קישור

magenta73

New member
רגע האמת? באמת?

אתה באותו רגע מחליט אם ללחוץ על הכפתור האדום או לא? אם לפתוח במלחמת עולם שלישית? סליחה על הציניות, אני מנסה להסביר... אם תקח, בכלל, את כל העסק ביותר קלילות, תבין שזה ממש אבל ממש לא סוף העולם, תבין שגם אם היא אומרת לא, לפחות עשית את זה, עברת שלב... בייבי-סטפס. קח נשימה ארוכה, לגימה ארוכה ולך על זה. קודם תנצח מערכה אחת קטנה לפני שאתה מנצח את כל הקרב...

Beyond Time

New member
אתה קרוב לוודאי צודק

אני צריך לעשות סוויטצ' רציני בראש - וזה מתחיל בזה...מקווה באמת לאמץ את כל העצות האלו ולעשות עם זה משהו :\

magenta73

New member
זה לא גברת זה אדון...

רק הפוך. בחיים לא השתנתי בעמידה... בהצלחה בכל מקרה

seeyou

New member
בחיים לא השתנת בעמידה?../images/Emo6.gif

הבת שלי בת 3 ניסתה פעם....והצליחה!

greennir

New member
לדעתי

וזו רק דעתי, אתה צריך למצוא משהו שיוציא אותך מהביישנות הזו. גם אני הייתי בול במצב שלך וביזבזתי הרבה זמן והרבה אופציות, עד שמצאתי משהו ספציפי שמוציא ממני את הביישנות ומשחרר אותי. לאחד הרבה אלכוהול עושה את זה, לאחר דברים אחרים... בכל מקרה לדעתי פשוט תשתחרר ותנסה למצוא דברים שיעזרו לך להשתחרר.

תחשוב על זה ככה...

היית מישהו במועדון ששמה עליך עין, "רצתה אותך" בלשון העם ובגלל סיבות שלא ידועות לנו (אם כי אני מנחש, "סנוביזם נשי" סטייל זה התפקיד של הבחור להתחיל) פספסה אותך פעמיים רצוף. לא אתה פספסת, היא פספסה, אחרי הכל היא זו שהתעניינה בך. מרגיש קצת יותר טוב?

Beyond Time

New member
העלת לי חויך על הפרצוף :)

כמה שהייתי צריך מישהו שיגיד לי את זה באותה שבת לפני שבועיים...עניין אבוד :p

למעלה