"אני חף מפשע"

"אני חף מפשע"

נהג מונית אחד נתבע בבית המשפט באילת, ע"י נוסעת. השופט שמע את תלונת הנוסעת. אחר כך נתן לנהג להתגונן ולהסביר את מה שקרה, מהזווית שלו. ואולי שמע עוד עדים. לבסוף ישב וחשב ונתן פסק דין מנומק, שמה לעשות,הרשיע את הנהג וגם קנס אותו. עכשיו הנהג עולה לשידור ומרצה לפנינו את סיפורו, כאילו לא היה משפט כאילו לא היה פסק דין וכאילו לא היה גזר דין. לדעתי, אין מקום לתת לאדם שהורשע כבר, לבוא ולספר שוב את הצד שלו. הרי השופט שהחליט, לא יעלה לשידור ולא יספר לנו את נימוקיו. וכך אנחנו נשארים עם סיפורו של הנהג ובטוח שזה לא כל הסיפור. בברכת פרנסה טובה לנהגים האדיבים יעקבי

amirivgi

New member
יעקבי היקר

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית ואדם יכול להשמיע את דבריו גם אם הורשע בבית משפט. אפילו את הפושעים הכי גדולים בעולם ראיינו אחרי זוועות שעשו. מכיוון שמדובר בפסק דין תקדימי, מצאתי לנכון לשמוע את סיפורו של נהג המונית. פניתי גם לגברת המעורבת בפרשה - אבל לצערנו היא עלתה לשידור רק שעה מאוחר יותר בחם באוזן.

ידידי המלומד, אמיר

קודם כל תודה על דבריך, אבל מדבריו של אותו נהג, השתמע שהוא חושב שהשופט טעה ולא הבין אותו. עכשיו, מאחר ואין אפשרות טכנית להשמיע את השופט, האיזון קצת מופר, כי לנו כמאזינים אין את כל הכלים והנתונים שעמדו בפניו של השופט ואנחנו עלולים לאמץ את גירסתו של הנהג שהורשע בדין. ותבדוק לי בבקשה את נושא השמועה על ביטול תוספת ערבה לעובדי המלונות. בברכה יעקבי

כשאני יורדת לאילת.........

אני מרגישה שמנסים לרמות אותי בכל מקום,החל מהסופר-מרקט,קיוסקים,מוניות,ומה לא?,מה אתם חושבים שאנחנו יורדים לחופש אז אנחנו שוכחים לעשות חשבונות?רבים מהתיירים הדירו רגליהם מאילת בגלל ההתנהגות של סוחרי אילת,מלונותיה,נהגי המוניות שלה,מלבד המצב הבטחוני גם האילתים בעצמם אחראים למצבם!!

ברגר יא מורעל , צא לי מהכרטיס אישי../images/Emo120.gif

צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! צא בחוץ!! יא מרגל בתוך הבית :) סתם, תישאר, אתה היחיד שקורא את ההודעות שלי איזה כוסון -

למעלה