Beauty_fall_under
Well-known member
זאת הייתה עוד פגישת עבודה דו שבועית איתו.
דיברנו רק עבודה וישבנו במרחק בטוח זה מזו.
הטלפון שלי צילצל. קמתי ממקומי והתרחקתי קצת כדי לנהל את השיחה.
כשהתקרבתי חזרה לחדר לא ראיתי אותו. נכנסתי לאט ולפני שהספקתי להבין הדלת נסגרה והוא הצמיד אותי אליה.
הוא נישק את הצוואר שלי והעביר יד על החזה שלי ואז על הפיטמה שלי.
'יש לך מושג כמה קשה היה לשבת מולך ככה כל היום?' הוא שאל והיד שלו טיילה אל בין הירכיים שלי.
נאנחתי אל האוזן שלו ולחשתי 'נראה לי שמאוד קשה...'
הוא הצמיד אותי חזק יותר אל הדלת והרגל שלי התרוממה מעט. האגן שלי נלחץ אליו והרגשתי את הזין הקשה שלו.
הוא העביר את היד שלו על הכוס שלי ובשניה אחת הכניס אצבע אחת לתוכי, ככה, מעל המכנסיים.
'את כ'כ רטובה' הוא אמר כשהיד שלו מחזיקה את החזה שלי ולוחצת את הגוף שלי אל הדלת.
'אני רוצה שתזיין אותי חזק' אמרתי כשהאצבע שלו משגעת אותי והתפתלתי.
'תרדי אל הברכיים' הוא אמר והנחה אותי עם היד שלו למטה. הוא עמד צמוד אל הפרצוף שלי והוציא את הזין שלו מהתחתונים.
פתחתי את הפה והכנסתי את כולו אל הפה שלי ועצרתי. הוא תפס את הראש שלי ונאנח והטה את ראשו לאחור.
'התגעגת אליו?' הוא שאל ואני רק הוצאתי והכנסתי אותו אל הפה שלי כשהידיים שלי מלוות אותו והגברתי קצת את הקצב.
בשלב הזה לא ידעתי מה אני רוצה יותר, שיחדור אלי חזק או שיסובב אותי ויפשק אותי וילקק אותי.
הוצאתי את הזין שלו מהפה שלי והסתכלתי עליו מלמטה, מבולבל הוא הסתכל עלי 'אני רוצה שתזיין אותי. עכשיו' אמרתי והעברתי את קצה הזין שלו על השפתיים שלי ואז מעט לתוך הפה שלי
הוא תפס אותי וסובב אותי, פישק את הרגליים שלי והצמיד את הראש שלי אל הדלת.
'את רוצה שאזיין אותך? את רוצה להרגיש אותי בתוכך? את רטובה מספיק בשבילי?' הוא שאל ולא חיכה אפילו שניה אחת קטנה לתשובה
ביד אחת קימר מעט את הגב שלי והתחת שלי קפץ החוצה וביד השניה הזיז מעט את התחתון שלי
'כן, רטובה בשבילי כמו תמיד' הוא חייך והחזיק את הזין שלו צמוד אלי והעביר אותו על כל הרטיבות שלי.
השתגעתי. למה הוא מחכה? שיכנס כבר! פישקתי קצת יותר את הרגליים שלי והתחננתי אליו שיחדור אלי.
הוא נכנס אלי בבת אחת ונשאר בתוכי, הכניס את ידיו מתחת לחזיה שלי ותפס את החזה שלי.
נצמדתי אליו והאגן שלי התחיל לזוז. הוא צודק, התגעגעתי אל הזין שלו ולזה.
תפסתי את הדלת בשתי הידיים שלי חזק והמשכתי להזיז את האגן שלי ונאנחתי.
'תגידי את זה' הוא לחש לי ותפס את האגן שלי
'חזק' אמרתי לו 'תזיין אותי חזק' ונתתי לו לאחוז אותי בחוזקה. הוא הוביל אותי אל מרכז החדר והושיב אותי על השולחן והניירת העייפה שעוד חיכתה שם.
ליפפתי את הרגליים סביבו ואחזתי חזק בגב הרחב שלו. הוא זיין אותי חזק ומידי פעם ליקק את הפיטמות שלי.
'תגמור איתי' לחשתי לו והתנשקנו.... 'אני רוצה לגמור איתך'.
הוא הגביר את הקצב והרגשתי איך אני מתחילה להתכווץ ושנינו גמרנו ייחד.
הוא נישק אותי ואני הרחקתי אותו ממני וקמתי מהר מהשולחן.
'מה את עושה?' הוא שאל והתיישב על הכיסא, הזין שלו עוד עמד
'מה ז'א?' אמרתי וסידרתי את החצאית 'אני עובדת...'
סידרתי את הניירת חזרה על השולחן וחייכתי.
דיברנו רק עבודה וישבנו במרחק בטוח זה מזו.
הטלפון שלי צילצל. קמתי ממקומי והתרחקתי קצת כדי לנהל את השיחה.
כשהתקרבתי חזרה לחדר לא ראיתי אותו. נכנסתי לאט ולפני שהספקתי להבין הדלת נסגרה והוא הצמיד אותי אליה.
הוא נישק את הצוואר שלי והעביר יד על החזה שלי ואז על הפיטמה שלי.
'יש לך מושג כמה קשה היה לשבת מולך ככה כל היום?' הוא שאל והיד שלו טיילה אל בין הירכיים שלי.
נאנחתי אל האוזן שלו ולחשתי 'נראה לי שמאוד קשה...'
הוא הצמיד אותי חזק יותר אל הדלת והרגל שלי התרוממה מעט. האגן שלי נלחץ אליו והרגשתי את הזין הקשה שלו.
הוא העביר את היד שלו על הכוס שלי ובשניה אחת הכניס אצבע אחת לתוכי, ככה, מעל המכנסיים.
'את כ'כ רטובה' הוא אמר כשהיד שלו מחזיקה את החזה שלי ולוחצת את הגוף שלי אל הדלת.
'אני רוצה שתזיין אותי חזק' אמרתי כשהאצבע שלו משגעת אותי והתפתלתי.
'תרדי אל הברכיים' הוא אמר והנחה אותי עם היד שלו למטה. הוא עמד צמוד אל הפרצוף שלי והוציא את הזין שלו מהתחתונים.
פתחתי את הפה והכנסתי את כולו אל הפה שלי ועצרתי. הוא תפס את הראש שלי ונאנח והטה את ראשו לאחור.
'התגעגת אליו?' הוא שאל ואני רק הוצאתי והכנסתי אותו אל הפה שלי כשהידיים שלי מלוות אותו והגברתי קצת את הקצב.
בשלב הזה לא ידעתי מה אני רוצה יותר, שיחדור אלי חזק או שיסובב אותי ויפשק אותי וילקק אותי.
הוצאתי את הזין שלו מהפה שלי והסתכלתי עליו מלמטה, מבולבל הוא הסתכל עלי 'אני רוצה שתזיין אותי. עכשיו' אמרתי והעברתי את קצה הזין שלו על השפתיים שלי ואז מעט לתוך הפה שלי
הוא תפס אותי וסובב אותי, פישק את הרגליים שלי והצמיד את הראש שלי אל הדלת.
'את רוצה שאזיין אותך? את רוצה להרגיש אותי בתוכך? את רטובה מספיק בשבילי?' הוא שאל ולא חיכה אפילו שניה אחת קטנה לתשובה
ביד אחת קימר מעט את הגב שלי והתחת שלי קפץ החוצה וביד השניה הזיז מעט את התחתון שלי
'כן, רטובה בשבילי כמו תמיד' הוא חייך והחזיק את הזין שלו צמוד אלי והעביר אותו על כל הרטיבות שלי.
השתגעתי. למה הוא מחכה? שיכנס כבר! פישקתי קצת יותר את הרגליים שלי והתחננתי אליו שיחדור אלי.
הוא נכנס אלי בבת אחת ונשאר בתוכי, הכניס את ידיו מתחת לחזיה שלי ותפס את החזה שלי.
נצמדתי אליו והאגן שלי התחיל לזוז. הוא צודק, התגעגעתי אל הזין שלו ולזה.
תפסתי את הדלת בשתי הידיים שלי חזק והמשכתי להזיז את האגן שלי ונאנחתי.
'תגידי את זה' הוא לחש לי ותפס את האגן שלי
'חזק' אמרתי לו 'תזיין אותי חזק' ונתתי לו לאחוז אותי בחוזקה. הוא הוביל אותי אל מרכז החדר והושיב אותי על השולחן והניירת העייפה שעוד חיכתה שם.
ליפפתי את הרגליים סביבו ואחזתי חזק בגב הרחב שלו. הוא זיין אותי חזק ומידי פעם ליקק את הפיטמות שלי.
'תגמור איתי' לחשתי לו והתנשקנו.... 'אני רוצה לגמור איתך'.
הוא הגביר את הקצב והרגשתי איך אני מתחילה להתכווץ ושנינו גמרנו ייחד.
הוא נישק אותי ואני הרחקתי אותו ממני וקמתי מהר מהשולחן.
'מה את עושה?' הוא שאל והתיישב על הכיסא, הזין שלו עוד עמד
'מה ז'א?' אמרתי וסידרתי את החצאית 'אני עובדת...'
סידרתי את הניירת חזרה על השולחן וחייכתי.