"אני טבעוני/ת!"

"אני טבעוני/ת!"

על מנת לתת ההערכה מספרית אודות התומכים/ות בזכויות בעלי חיים בארץ החלטנו, קבוצת "מאבק אחד" (ששמה לה למטרה לעשות קישור בין זכויות אדם לזכויות בעלי חיים), לערוך עצומה שחותמיה מצהירים כי הם טבעונים מטעמי אידיאולוגיה, מצפון והתנגדות לכל סוגי הדיכוי והניצול של בעלי חיים באשר הם. ניסיון מסוג זה לאמוד את גודל התנועה לזכויות בעלי חיים טרם נעשה ולכן חשובה לנו עזרתכם. הממצאים יהיו נגישים לכל אחת ואחד, לכל גוף, קבוצה וארגון, בכל שלב שהוא, דרך הדואר האלקטרוני. שום שימוש בפרטי החתומים/ות לא יעשה, מלבד הצגתם בעצומה. הפרטים הם החתימה. יש לציין: שם, גיל, איזור בארץ וכל דבר אחר שנראה לכם/ן מתאים ("עידן ריכטר, בן 17, מהרצליה, חבר באנונימוס"), כל המעוניין/ת לחתום מתבקש/ת לשלוח את הפרטים לדוא"ל הבא: [email protected] (למען הנוחות, רצוי שהנושא/subject יהיה "אני טבעוני/ת!"). אפשרות נוספת היא חתימה טלפונית, במספר 099503868. תודה רבה על ההיענות והעזרה, עידן חדש, מאבק אחד. מידע אודות "מאבק אחד" ניתן לקבל באתר (הזמני): www.gutzy.com/onestruggle חומר פרסומי ניתן למצוא גם באתר הבא (מתעדכן): http://stage.co.il/a/MaavakEchad אם ניתן יהיה לעלות את ההודעה לקבועה בטופיק הפורום, היא תעלה על נס ותבורך, תודה. :)

למעלה