אני טובעת...

shooshoo3

New member
אני טובעת...

אני בנפילה. אבל נפילה ארוכה, מתמשכת. ואני לא ממש מנסה להלחם בזה. מהרגע שאני קמה בבוקר (בסופי שבוע כשאני לבד) אני פוקחת את העינים ורוצה אוכל. אני פשוט דוחה את הקימה מהמיטה כי כמה שאני אחליט לא לעשות את זה אני מובילה את עצמי למטבח. היום באתי קודם לפה. אני זוכרת שרק מצאתי אתכם, וזה היה כל כך טוב. היתי בהמנעות והרגשתי מרחפת בהנאה ממה שיש לחים להציע. אתם יודעים כמה קילו עליתי מאז? חשבתי שאני בדרך המלך.. הרגשתי כל כך טוב ולא הסכמתי לתת לעצמי ליפול. אפיל שזה היה מפתה כל כך. אבל נפלתי. ועכשיו אני לא מצליחה לקום. לא יוצא לי להגיע הרבה לפגישות. אני מנסה לפעול לפי תוכנית שלושים הימים הראשונים, ואני מבולבלת. לא בטוחה מה כן ומה לא. ובינתים אני גורסת ובולסת. פעם פחדתי לאכול דברים מסוימים. היום אני מפחדת לאכול הכל. כל ביס ולא חשוב ממה שאני מכניסה לבטן.. יכול להוות את חומר הבערה ולגרום לפיצוץ ולבולמוס. הלכתי לאיבוד. בינתים אני אלך לכין קפה, במקום האוכל.

נבט9044

New member
טובעת אך מושיטה יד

וזה בפירוש הצעד הראשון ובאת לעשות אותו איתנו וזה כבר מרגיש ודאי פחות בדידות. יש המון אפשרויות - לנסות למסור תוכנית אוכל לשארית היום, לנסות לשים ל מגש את כל מה שבא לך לאכול ולקחת משם רק שלש פעמים ביום ולרשום מה שלקחת, וודאי יש לך עוד המון רעיונות משלך שעבדו אצלך בשנים עברו. זה כלל לא חשוב כמה קילוגרמים עלו. הדבר היחיד שחשוב כרגע הוא לעבור את השעות שנותרו מהיום הזה ללא סמים וללא אשמה. לא יודעת היכן את גרה, אבל יש היום בשעה 17:00 בבית אואיי פגישה נהדרת שהנושא שלה הוא המנעות, השתתפתי בה בשבוע שעבר והיא מלאת החלמה. שתהיה לך שבת נעימה ובהצלחה

MiRuinaVida

New member
אני טובעת בדיוק כמוך

כל חיי הייתי בחורה מלאה. תמיד הציקו לי על זה וירדו עליי. בעלה של אמא שלי הוביל אותי דרך שבעת מדורי גיהינום. גיל 10 עד 16 היו תקופה שחורה בשבילי. עד שהחלטתי לתת תחליף לאובססיה שלי לאוכל עם משהו אחר יותר גרוע... הצטערתי על זה. הפסקתי עם זה. עכשיו אני מתמודדת עם שדים פנימיים בעבר. זה עוזר לדעת שיש איתי עוד אנשים באותה סירה. תודה.

לטובעות, באהבה

יללה, לחזור לצעדים לקחת מאמנת לעשות כל מה שהתכנית מציעה לנו. זה מציל אותי כל פעם מחדש. בהצלחה!

../images/Emo24.gif לא...שושו..את ממש ממש לא...

והעובדה - את ערה לכל מה שקורה, את מכירה את השדים - ולאלה יש תכונה: כשהם מודעים לכך שמכירים אותם, הם נכנסים חזרה לבקבוק. דברי איתם עם השדים הללו, הכנסי למוחם הקודח והאירי להם כי ויהי מה - את בשליטה, גם אם נדמה לעתים כי איבדת את המושכות, הירידה תלולה, הכאב נורא... גם אם - גם אז הכירי בכך שהפקק לבקבוק בידייך ואת השולטת בשדים ולא להפך. יותר מזה: לעולם אל תשכחי - אנחנו תמיד כאן, תמיד משגיחים, תמיד שולחים יד ארוכה ומצילה - רגע לפני...תמיד רגע לפני... אנחנו הרשת שושו - ואנחנו הרבה מעל התהום. אוהבים אותך. ואם תשכחי את הדרך - אנחנו נהיה קול קורא, אם חשוך, נדליק לך נר... לא תלכי לאיבוד כאן יקרה.

OA ענת

New member
../images/Emo24.gifיקירה

אני שולחת לך חיבוק גדול, אבל החיבוק הזה לא לא תחילף לחיבוק האמיתי של חברי הקבוצה. כשאני לא מגיעה לפגישות, אני מרגישה איך האנרגיה שלי מתמסמסת, הכוח שאני מקבלת מהפגישות הוא פשוט בלתי יאומן, המון כוח שנותן לי את האנרגיה לשמור על הימנעות, לעבוד לפי התוכנית... בקיצור - מה שאני רוצה לומר שרק לעשות את תוכנית האוכל, זה כמו לעשות דיאטה, אם זה לא מגובה על ידי עבודה רוחנית ופגישות, זה כמעט אף פעם לא מצליח. נסי להגיע לפגישות של קבוצתך, קחי לך מאמן/נת, התקשרי לאנשים, התשמשי בכלים!!! אוהבת, ענת

למעלה