אני טועה , או ש...

Holy1

New member
אני טועה , או ש...

שלום . מעניין אותי לדעת אם התענינותכם במזרח הרחוק נובעת מאהבה טהורה לטיול וסיור במקומות אקזוטיים ולא מוכרים , פלוס מספר התרשמויות מהחברה המקומית , או שמא בכל טיול מעורבים אתם במנהגים המקומיים , על גווניהם השונים ? נניח , רבכם מטיילים בהודו בסבבה ובראש שקט , חוקרים מקומות וממלאים יעדים , או שאתם משלבים זאת בהתנסות ( חד פעמית או ניסיון שלם ) בזן יוגה , קריאה בוודות , עיסוק מתמיד באומנויות לחימה ( בעיקר לפי הידוע לי מזרחה מהודו , אף על פי שמייסד הקונג פו הגיע משם ) , אולי אף משלבים זאת בלימודי מזרח אסיה באוניברסיטה ?

שלום רב....

לא אני לא התענינתי ביוגה (הייתי באשראם של אושו אבל בסיור בלבד) ולא בוודו ולא בשאר הדברים לעומת זאת מאוד התענינתי במנהגים של ההודים בתרבות באמונה ובכלל. אותי למשל מאוד עינין כל ההתפעלות סביב האלים שלהם וסביב האמונה איך כל אל נוצר ולמה הוא נוצר מהו בכלל הבסיס של הבודהיזם ושל ההינדואיזם החגים שלהם האמונות שלהם התרבות,המקדשים העתיקים לראות למשל אלפי אנשים בפסטיבל משתחווים לאבן בצורת פיל או לראות איך עושים הלוויה מאוד מפוארת לקוף שהתחשמל והכי חשוב ששם הכל מותר לא משנה מה תעשה אתה עדיין תישאר "נורמלי" כי זה בסרד זוהי הודו על כל גווניה וצבעיה.

למעלה