אני טמבל

• פותח הנושא bebo
  • פורסם בתאריך

bebo

New member
אני טמבל ../images/Emo163.gif

איפה הייתם כל הזמן הזה והתחבאתם לי ברשת, בשנה האחרונה מאז שאובחנתי כמטורפצת? וטירפצתי לי אנה ואנה מיאוש ליאוש יותר עמוק - והאפלה חדה כתער
(אם להשתמש בדברי חכמים). ועכשיו, האם אעמוד בסטנדרטים של חבורתכם המצומצמת וההדוקה? לא יזיק לי להדביק את עצמי חזרה בעליצות קיומית. האם תקבלו אותי אל ביתכן הקט
???

RomiVais

New member
בוודאי, איזו שאלה?!?!! ../images/Emo24.gif

אבל אל תכתבי בלשון נקבה... את תבריחי את מעט הגברים שיש לנו פה <צוחקת!!!>
ברוכה הבאה.. אני מקוה שתרגישי כאן כמו ב
. אנחנו היינו פה... כל הזמן הזה... בעצם רק מאז חודש יולי. פשששש מדהים לחשוב שאוטוטו עברה לה שנה.
אין לנו פה סטנדרטים.. כך שאין לי ספק שתשתלבי יופי כולם חברים כולם מקסימים וזה מה שחשוב!!!
ספרי קצת על עצמך <רק מה שתרצי לשתף> מאחלת לך ים של בריאות ורק טוב!!!

bebo

New member
גם לי אוטוטו שנה טרפצת!

ממש סיבה למסיבה שאני שוקלת לערוך באופן רישמי עם מברקים מראשי מדינות וסגל דיפלומטי וכו´. ובאמת שמתי לב שמעט הגברים בפורום אולי נוטים להשתפן יותר מלהשתפך. תעודת זהות: כרגע לא ממש יודעת מי אני בדיוק - משבר זהות? בת 41 (וואללה בדפוס זה נראה הרבה), חיה (זה חיים זה
) בתל אביב עם איש וחתולה
. והיו לי שנים או שלושה התקפים (תלוי את מי שואלים) ויש לי חולשה, לפעמים קשה מאוד במיוחד ברגל אחת. למרות שגם השניה מהבהבת לי כל הזמן. קשה לי ללכת הרבה, אני לא יציבה (הברכיים שלי נראות כמו הקלברי פין) והכל קשה, קשה ומאומץ. מקבלת אוונקס, רואה שחורות ומקווה לטוב - עם כל הסתירות שבכך. בחרתי להתחיל מיד אחרי ההתקף השני לקבל אוונקס, למרות שזה אומר שבהתחשב בגילי, כבר לא יהיו לי ילדים.

RomiVais

New member
היי שוב... ../images/Emo24.gif

אהבתי את הכתיבה שלך...
הגברים מטבעם באמת כותבים פחות אבל אני בטוחה שכל אחד ואחד מהם יודע שהדלת של ה
תמיד פתוחה... אני מקווה שבסך הכל את מרגישה טוב ולמרות הסתירה, אם יש תקווה - זה הכי חשוב... אני מקווה שנדביק אותך פה במעט אופטימיות... אין כזה דבר יותר מדי.. מאחלת לך ים של בריאות והרגשה טובה..

סיאמית

New member
אהלן בבו! חיבוק|

התקבלת!
רק תחתמי פה: __________ פה: ___________ ופה:____________ וזהו! אני חייבת לזוז עוד 5 דקות, רק רציתי להגיד לך 2 דברים בינתיים: 1) ברוכה הבאה! יופי שהגעת...
2) הריון הוא הטיפול הכי טוב לטרפצת יצוקה, יען כי המערכת החיסונית שלנו רדומה. לא תוקפת אפ´חד. סתם שתדעי. את יכולה לקרוא עלינו בדפים של הפורום (ואם לא בא לך לדפדף, אז פשוט תשאלי ונגלה לך ה-כל) ועל עצמך ספרי לנו כל מה שבא לך.
(קומבו אקראי לחלוטין).

RomiVais

New member
סיאמית... 3 חתימות??? ../images/Emo6.gif

עוד יגידו שיותר גרוע פה מאשר בבנק
חשבתי שסיכמנו בפגישת הצוות האחרונה לגבי חתימה אחת ודי
הרגת אותי מצחוק...

סיאמית

New member
ודאי!!! ../images/Emo13.gif

סיכמנו על חתימה אחת מלאה. את השתיים האחרות, אפשר בראשי תיבות!!!

anat11

New member
ברוכה הבאה !

"אני טמבל" א-לה "אני אפס"? בכל מקרה - אני מקווה שתרגישי כאן נוח
אנחנו די טובים בעליצות קיומית
, וכשאנחנו לא - אנחנו מעולים בלרדת על עצמנו על זה שאנחנו לא... הערה: סליחה מראש שגם אני אדרש לנקודה שסיאמית הגיבה עליה, אבל רציתי לציין שאין קשר ישיר בין אבונקס (שגם אני לוקחת את זה) לבין ילדים. רק צריך להפסיק קצת קודם. יתכן ועבורך - אם יש לך צורך כעת בטיפול רצוף - זה מעלה את הגיל בו את יכולה להתחיל לנסות, לגיל שבשבילך הוא לא רלוונטי (עבור הטבע, טווח הרלוונטיות הוא כבר די ארוך כידוע). אבל הכי חשוב - שאת תעשי ותחליטי מה שמרגיש לך הכי נכון. אם יתחשק לך מה שנקרא "אנשים נמוכים שמדברים שטויות" (הזכויות לניסוח אינן שלי לצערי) תוכלי תמיד לפעול בדרכים חלופיות כמו אימוץ וככה, ואם לא יתאים לך בכלל - אז לא. למרות האוירה במדינה המשפחתית שלנו, זה ממש לא must. אני מצטערת אם "דחפתי" את האף (כמקובל במדינתנו) אבל זה פשוט נושא שרלוונטי גם אלי. ענת

למעלה