אני טמבל !!!!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.

dani671

New member
אני טמבל !!!!!!!!!!!!

אני טמבל !!!!!!!!!!!!
חברה שלי צריכה לעבור מחר שאיבה ואני כל היום רבתי איתה.אני כל כך מצטער ומפחד שלא גרמתי נזק לבציות.

אכן אתה טמבל.

אני טמבל !!!!!!!!!!!!
חברה שלי צריכה לעבור מחר שאיבה ואני כל היום רבתי איתה.אני כל כך מצטער ומפחד שלא גרמתי נזק לבציות.
אכן אתה טמבל.
לביציות לא גרמת נזק (מה הקשר בכלל), אבל לחברתך המסכנה, שזקוקה לתמיכתך ברגעים אלו, בהחלט הזקת !!!

קייצית

New member
הטיפולים האלה ../images/Emo122.gif

אני טמבל !!!!!!!!!!!!
הטיפולים האלה

אכן גורמים להמון מתחים ומריבות אנחנו כזוג לא כל כך הצלחנו לשמור על שלווה בתקופה הזאת. אני ציפיתי מבן זוגי שהוא יהיה זה שיאזן שיהיה הרגוע יותר והמבין מכיוון שאני למעשה עוברת את רוב התלאות הפיזיות (אם לא את כולן...). ונתתי לעצמי חופשי להוציא את כל מה שהיה לי מצבי רוח, עצבים נידנודים. אבל זה פשוט לא עבד ורבנו כל הזמן וזה נורא לעבור את הטיפולים הללו באוירה בלתי אפשרית כזאת - ולכן הפסקנו (יש עוד כמה סיבות טובות, אבל זאת היתה אחת המובילות). אני חושבת שצריך לקבל אחריות ולפחות אחד מבני הזוג צריך להיות הרגוע יותר השפוי יותר בכל התהליך, נראה לי שלדרוש זאת מהאישה (במקרה שלי לפחות ) היה קצת יותר מדי. אם הבעל שלי היה יכול להודות שהוא טמבל לפעמים אולי היה לנו קצת יותר קל. בכל מקרה אף פעם לא מאוחר מדי לפצות והחברה שלך תזדקק לך אחרי השאיבה יותר מתמיד. בהצלחה !! קייצית

הטיפולים האלה גובים מאתנו מחיר

אני טמבל !!!!!!!!!!!!
הטיפולים האלה גובים מאתנו מחיר
כזה קשה! לפעמים נדמה לנו שרק אנחנו הנשים נושאות לבדנו בכל הנטל ושוכחות שחלק מהעומס נופל גם על בני זוגנו. לפחות חלק מהעומס הנפשי (אחרי הכל, רוב ה"אקשן" הקשה נעשה בגוף שלנו). אז לא פלא שזה גורם למתחים ומריבות וזה די צפוי ונורמאלי, גם אם מבאס. אבל טוב שאתה תופס את עצמך בזמן ומתעשת. האם יש נזק לביציות? קרוב לודאי שלא. האם יש נזק אחר? סביר להניח שיש שם אשה פגועה, שממש לא היתה זקוקה לכל זה בנוסף לחשש והמתח הרגילים שלפני שאיבה. האם ניתן לתקן את הנזק ? ועוד איך! אתה בוודאי יודע איך, אבל שיחה פתוחה והתנצלות כנה יכולים להיות התחלה לא רעה. ניסית פעם להסביר לה מה עובר עלייך בכל הטיפולים האלה? הסבר כזה יכול לפתוח ביניכם פתח גדול לההבנה הדדית. כמאמר הפתגם, מה שלא הורג אותנו, מחשל אותנו. ולפעמים מערכות יחסים יוצאות איתנות יותר ממשברים כאלה, בתנאי כמובן שמשקיעים בזה את הלב ואת השכל. שיהיה בהצלחה, דני, לך ולבת זוגך, גם בטיפול וגם במערכת היחסים!

מצב
הנושא נעול.
למעלה