אני טסה ב-11 לאפריל

dark dumb

New member
אני טסה ב-11 לאפריל

שמעתי שיש מלא גשמים בתקופה הזאת, עד כמה קריטי זה..? כי אין לי נעליים שהם ממש אטומות, וגם אין לי כסף עכשיו לקנות... איף... ועוד עצות על מז"א ודברים נוספים יתקבלו בברכה..
תודה.

אבירן171

New member
אפריל אמור להיות מז"א טוב..

אם יהיה קר מדי.. סביר להניח שלא יוציאו טיסות.. אם יהיה קר במידה שאפשר להוציא.. סביר להניח שתקפאי... נראה לי יהיה בין 5-20 מעלות מעל ה-0. אבירן..

מדריך1

New member
יציאה באפריל

אבירן171 כנראה ששמך צריך להיות ברברן171 טיסות לפולין אינן קשורות לקור, ב-10000 רגל הקור הוא מינוס 50 ויותר קר. על הקרקע , מסעות מתבצעים גם במינוס 17 כל שצריך לעשות זה להכנס למספר אתרים כיומיים לפני הטיסה ולראות מגמות. הייתי בערך 15 פעם באפריל, כל פעם היה מזג אויר שונה, גם באותו שבוע. אבירן תפסיק לתת עצות בדברים שאינך מבין בהם. די לברבורים.

אבירן171

New member
אהה כן?

אז למה טיסות לאלסקה יש רק בקיץ?? למה לאנטרקטיקה יש מטוסים מיוחדים שטסים?(לרוב של ח"א האמריקאי.. גם בגלל סיבות ביטחון).. ולמה יש במטוס DE-ICE\ANTI ACE ו PITOT HEAT??? אתה לא יודע אז תשב בשקט. נסה לטוס במזג אוויר קפוא ולא להדליג את להפעיל את אחד מהדברים הנ"ל(כל אחד והמצב שלו), הכנף תקפא והמטוס או יזדקר מפאת חוסר הכוח שיגרום לחוסר עילוי(מה שיוצר הזדקרות), או פשוט יסנוק. כל מטוס מתאים למזג אוויר משלו. זה למה המטוסים של החברה הרוסית עמידים במיוחד בפני קור(לא רק בגלל עירבוב הוודקה בדלק..), זו אחת מן הסיבות שחברה הרוסית(שנמצאת על סף קריסה בגלל חוסר הצורך בה), היא כמעט, אם לא, היחידה שעושה טיסות לסיביר והסביבה. אבירן..

Old Cat

New member
אבירן, אנחנו מבינים שאתה מתלהב

מעניני טיסה, אבל כל מה שכתבת לא רלוונטי. חלקו גם לא מדויק ענינית. פשוט תפסיק עם זה.

אבירן171

New member
אני לא מתלהב אבל אני לא אוהב

שמזמלזלים בי. הוא היה יכול לכתוב יפה שטעיתי ולהסביר למה הוא חושב ככה, אבל הוא לא הביא שום הוחכות שאני טועה, בעוד שאני הבאתי הוחכות ועוד יכול להביא לא רק הוחכות נוספות אלא גם טייסים נוספים שיגידו לו שאני צודק. את זה אני לא אוהב ופה היה הקש ששבר את גב הגמל. אבירן..

מדריך1

New member
זלזול

איני מזלזל באיש, איני אוהב שכותבים על דברים רק בשביל הרושם , מה עוד שמעודך לא היית בפולין. כל ההוכחות שכתבת אינן רלבנטיות לפולין. על כן, ממה נפשך.......

אבירן171

New member
אני כן הייתי בפולין

אומנם רק בגלל שהצטרפתי לכמה טיסות של חברות כדי ללמוד על המטוס וכל מה שקשור בטיסה, שליטה, קשר עם פקחים, קודים מסויימים, אווירודינמיקה, אורות, שטח אווירי, נמלי תעופה ועוד. הייתי סך הכל רק יום אחד בפולין וגם ביום הזה הייתי בבית מלון. אבירן..

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif דארק דאמב

כשאני טסתי באפריל היה מזג אוויר נחמד מאוד [אמנם לא ישראל אבל בקושי היו גשמים ולא סבלנו מקור יותר מסתיו ישראלי, נניח.] מסע מוצלח
את לא צריכה נעליים ממש אטומות, זו לא טיסה לאלפים השוודים, מה שיש לך זה מצוין

למעלה