אני טסה ב-28.7 מחברת קווי חופשה לבית דירות... למישהו יש פרטים (דיל ב440 דולר)....
ת תומר199 New member 17/7/05 #1 אני טסה ב-28.7 מחברת קווי חופשה לבית דירות... למישהו יש פרטים (דיל ב440 דולר)....
B barak87 New member 18/7/05 #8 ??!! אם השגת כזה דיל זה רק דרך איזה חברה או ארגון כי הדיל הזה מגלם בתוכו הטבה של לפחות 60$. מהבירורים שערכתי מחיר טוב לטיסה הוא 230$ וברגע האחרון זה יורד למקסימום 200$ לא פחות. פעם הבאה תציין את הפרטים האלו שאנשים לא יתבאסו סתם...
??!! אם השגת כזה דיל זה רק דרך איזה חברה או ארגון כי הדיל הזה מגלם בתוכו הטבה של לפחות 60$. מהבירורים שערכתי מחיר טוב לטיסה הוא 230$ וברגע האחרון זה יורד למקסימום 200$ לא פחות. פעם הבאה תציין את הפרטים האלו שאנשים לא יתבאסו סתם...
ב באר שבע New member 18/7/05 #9 כבר כתבתי פעם...זה דיל מהבנק..ואין לי כוונה לבאס אנשים,סגרות את זה לפני שלושה שבועות בערך..(הבנק מוזיל 100 דולר בערך).
כבר כתבתי פעם...זה דיל מהבנק..ואין לי כוונה לבאס אנשים,סגרות את זה לפני שלושה שבועות בערך..(הבנק מוזיל 100 דולר בערך).
J jonatan147891 New member 18/7/05 #11 כנסו שניה אמא של חבר שלי עובדת בבנק אולי היא יכולה לסדר לנו משהו רק תגיד מאיזה בנק הדיל שנוכל לבדוק את העניין תודה מראש
כנסו שניה אמא של חבר שלי עובדת בבנק אולי היא יכולה לסדר לנו משהו רק תגיד מאיזה בנק הדיל שנוכל לבדוק את העניין תודה מראש