אני טסה לניו יורק עוד שלושה שבועות

יוליקה

Member
מנהל
אני טסה לניו יורק עוד שלושה שבועות

האם מישהו יודע מתי ואיפה משודרות הסדרות צח"מ ולחיות את החיים ב"תפוח הגדול?

Dawn12

New member
שתהיה טיסה נעימה! ../images/Emo160.gif

וגם אותך כבר לא ראינו כאן שנים... לאן נעלמת? התגעגענו
צח"מ משודרת בערוץ המקומי של רשת CBS, לחיות משודרת בערוץ של רשת ABC וכל אופרות הסבון משודרות בארה"ב בשעות הצהריים המוקדמות.

dviridit

New member
../images/Emo160.gif טיסה נעימה אביבו'ש

התגעגעתי אליך. איזה כיף לך שתראי פרקים מתקדמים של צעירים וכמובן לחיות את החיים.

יוליקה

Member
מנהל
תודה לשחר ועידית

אם הסדרות משודרות בשעות הצהריים (כאילו שתיים??) אז בטח לא אצפה כי זו שעה של סיורים וטיולים. אבל מי יודע אולי... שוב תודה לכם. אגב שחר, מעניין שאף אחד מכם לא התייחס כאן לכך שויקי היתה לבושה באותה שמלה במשך כ-4 פרקים רצופים. מה חושבת המלבישה שלה שאנחנו סתומים ולא נשים לב???

The Abbott Girl

New member
אביבה ../images/Emo72.gif

קודם כל ד"ש חם לניו יורק ממני, אני משערת שהיא עדיין זוכרת אותי... חוץ מזה כן זה מבאס אבל לחיות משודרת בשעה 14:00 בצהריים ב- ABC ואין שידור חוזר. צח"מ יותר מבאסת כי היא משודרת ב- 12:30 בצהריים!!! נורא קשה לעקוב ככה אחרי הסבוניות שיוצאים לטיול... מה שכן תעשי חיים!

Pete® Pan

New member
יוליקה... תעשי חיים! |כנסי|

מה זה?! אין לך חיים?! - לטוס לארה"ב ולצפות שם בטמבליזיה?!? חחח
סתם צוחק... זה בטח גם מה שאני הייתי עושה (לא יותר מדי - מפחד מספויילרים...) אבל זה היה מגניב "לראות את העתיד". בקשר לוויקי שלנו - את מדברת על הלבוש הלבן עם פרחים וורודים (מן הסתם נראה לי שהם היו וורדים
) מממ... היא נראתה בלבוש הזה ממש ממש טוב... כנראה היה חבל להם להחליף תלבושת... רוני
תעשי חיייייייייייים!!!

יוליקה

Member
מנהל
פרחים ורודים??

זוהי שימלה כזאת כהה עם וולנים בשרוולים (הזכיר לי שימלה של סבתא שלי...) אני לא ראיתי פרחים ורודים אולי הם ניבלעו בהדפס... מכל מקום 4 פרקים באותה שימלה?? גם אם מחמיא זה מוגזם.

Woods rules

New member
Aviva!!!!!

And I tought that you are coming to NYC to see me!!!!!!!!!! C'mon - no TV, let's do FUN!!!! I'll be in touch when you'll get here. Love Lee

למעלה