אני טסה!

greeneye

New member
אני טסה!../images/Emo160.gif

לבקר את אחשלי שגר בדרום אפריקה!
כיפכיפכיף! ליומיים, אני אחזור ביום ראשון.

~*~gaL

New member
תהני! ../images/Emo12.gif גם אני רוצה...

ד"ש מכולנו... :)))

greeneye

New member
תודה לך גל,

וחזרתי לי. האהא! אח שלי חתיך. בקיצור, קניתי איזה משהו לקישוט ברכות בצורת- מסור עם ידית עץ, פלאייר כזה, פטיש, ופאלטה של צבעים של ציירים. אני אהפוך אותם לתליונים! האהא! ואתם פורום ארור, שלא יכולים להגיד לי ביי אפילו, ואתם סתם מרושעים.

greeneye

New member
תודה לך גל,

וחזרתי לי. האהא! אח שלי חתיך. בקיצור, קניתי איזה משהו לקישוט ברכות בצורת- מסור עם ידית עץ, פלאייר כזה, פטיש, ופאלטה של צבעים של ציירים. אני אהפוך אותם לתליונים! האהא! ואתם פורום ארור, שלא יכולים להגיד לי ביי אפילו, ואתם סתם מרושעים.

Testicles

New member
אני אדבר בשם עצמי ואומר

שאני לא מסתדר עם מזל"טים, עם להגיד "בהצלחה" ועם "ביי, שתהיה לך טיסה נעימה. תביאי לי טובלרון אה?
חחחחחחחחחח.." אני לא יודע להסביר בדיוק למה... ככה אני. ככה שזה לא משהו נגדך או נגד כל אדם אחר, כשאני לא מגיב להודעות כאלה.

~*~gaL

New member
יש בזה מש'ו...

זה באמת קצת קשה... ובבקשה גל. ;) תתחדשי!

greeneye

New member
../images/Emo13.gif

היה גם בתחילת הטיסה מבזק גיא פינס כזה, והיה קטע עם מכוניות, לא ראיתי מהתחלה, ואז ראיינו את קיציס, על איזה מכונית יקרה ואמרו לו משו "יש לך כזאת, לא?" והוא ענה- "כן, מכרתי אותה עם היאכטה..בהתחלה אתה מתלהב, יאכטה וזה, ואז זה סתם נשאר תקוע ברציף. כי מה יש כבר לעשות עם בית שט.." וזה פתח לי את הטיסה בחיוך ענקי.

Yuvalenko

New member
חחחחחח..... ../images/Emo13.gif

יפה לך.. בטח ארגנו לך בכוונה.

metl

New member
יאיי גל../images/Emo70.gif

איך היה?! איך המקום? (סורי עם הקטע הזה של הביי כמו ששמת לב לא נכנסתי למחשב באותו היום כדי להגיד לך
)

greeneye

New member
יש לו דירת רווקים נחמדה ../images/Emo13.gif

בקומפלקס מבדר עם ילד תימני מישראל, שמתעקש שהם משפחה הולנדית. חוץ מזה...וצפינו בתמונות של אח שלי מקיא ביום לפני במצלמה הדיגיטלית...

פIלי

New member
דרום אפריקה!

שמעתי יש שם חשיש בנזונה. וגם קולה ווניל. תמסרי ד"ש.

greeneye

New member
אני תמיד אוכל לטוס שוב ../images/Emo8.gif

מה אני קורצת? אני באמת יכולה לטוס לשם כל סופשבוע..

greeneye

New member
מי אמר שהוא צומח?

עפתי לספננג. *לעשות ספינינג, למתקשים מבינכם.

למעלה