אני טס ביום ה' לטוורקיה, אז ביי!!!
י יוסטשיה ויי New member 7/10/03 #2 ../images/Emo6.gif אוהווווווווו תהנה!! ורוצים לשמוע כמה דברים? (ע"פ האתר עם ילדי הביטלס).... א. הבת של רינגו כוסית ב. לשון לנון יש חברה בשם יוקה הונו.... המממ..... איפה שמעתי את זה פעם??? ג. הבן של ג'ורג' כל כך...... ג'ורג'!!!
../images/Emo6.gif אוהווווווווו תהנה!! ורוצים לשמוע כמה דברים? (ע"פ האתר עם ילדי הביטלס).... א. הבת של רינגו כוסית ב. לשון לנון יש חברה בשם יוקה הונו.... המממ..... איפה שמעתי את זה פעם??? ג. הבן של ג'ורג' כל כך...... ג'ורג'!!!
א אלרוס New member 7/10/03 #10 זה לא יותר יקר מטיול רגיל אני ואבא שלי משיטים את הסירה וככה זה חוסך מלונות וכל השאר. אולי אם תבקשי יפה אני אקנה לך את רינגו (ומקה, זה היה בצחוק)
זה לא יותר יקר מטיול רגיל אני ואבא שלי משיטים את הסירה וככה זה חוסך מלונות וכל השאר. אולי אם תבקשי יפה אני אקנה לך את רינגו (ומקה, זה היה בצחוק)
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 8/10/03 #18 וואי!../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif גם אני פעם הייתי שבוע על יאכטה בטורקיה! זה כיף אדיר!
א אלרוס New member 8/10/03 #20 לפני שנתיים הייתי ביאכטה ביוון והשנה בטורקיה, המשפחה שלנו פשוט אוהבת לשוט. (בעיקר אבא שלי, בהתחשב בזה שהוא פרש לפני שנה מחיל הים)
לפני שנתיים הייתי ביאכטה ביוון והשנה בטורקיה, המשפחה שלנו פשוט אוהבת לשוט. (בעיקר אבא שלי, בהתחשב בזה שהוא פרש לפני שנה מחיל הים)
T tin ker bell New member 7/10/03 #7 אוי אנלא אוהבת ת'מילה הזאת תגידו יפה, חתיכה.. ובאמת הבת של רינגו יפה! מאוד! והבן של ג'ורג'... מתוק! ומזכיר בטירוף את אבא שלו... טוב טיסה נעימה תיהנה!
אוי אנלא אוהבת ת'מילה הזאת תגידו יפה, חתיכה.. ובאמת הבת של רינגו יפה! מאוד! והבן של ג'ורג'... מתוק! ומזכיר בטירוף את אבא שלו... טוב טיסה נעימה תיהנה!
ד דקלה9 New member 7/10/03 #8 אויש, ../images/Emo51.gif לא רציתי להגיד את זה כדי לא להשמע זקנה, אבל אני מסכימה עם טינקרבל!!!!!!!!!!! טיסה נעימה, תעשה חיים!
אויש, ../images/Emo51.gif לא רציתי להגיד את זה כדי לא להשמע זקנה, אבל אני מסכימה עם טינקרבל!!!!!!!!!!! טיסה נעימה, תעשה חיים!
T tin ker bell New member 8/10/03 #16 וואו!! מאיפה את מביאה את כל התמונות המתוקות האלה!! ובקשר למילה הזאת.. סתם אנלא אוהבת אותה.. גם כשאומרים את זה עלי!!
וואו!! מאיפה את מביאה את כל התמונות המתוקות האלה!! ובקשר למילה הזאת.. סתם אנלא אוהבת אותה.. גם כשאומרים את זה עלי!!