אני טס בעוד שבועיים והיגיע לי צו

• פותח הנושא klx
  • פורסם בתאריך

klx

New member
אני טס בעוד שבועיים והיגיע לי צו

מילואים לעוד כמעט חודשיים... אני טס לטיול המיוחל לדרום אמריקה. פיקססתי ושלחתי תשובה + כ.טיסה לקצין. הוא חייב/צריך לבטל לי ? (הכרטיס בידי כחודש ימים לפני הגעת הצו) מה אני צריך לעשות כדי להשתחרר ? [email protected]

לדעתי פניה לקצין שלך, מ"פ או מג"ד..

...היא דבר נכון, אבל לך גם על הערוץ המקביל של ולת"מ... בהצלחה... מקווה שבשנה הבאה תצטרף לכוחותנו בקו... נ.ב. שמעתי של KLX לא מי יודע מה אופנוע...

Section

New member
לא ולת"ם!

יש ולת"ם על עבודה או על לימודים (סטודנט) בלבד. אין ולת"ם על בעיה אישית אחרת כמו טיסה לחו"ל (שאינה במסגרת העבודה/הלימודים). בשביל זה נועד טופס 58- בקשה אישית. פנה למשרד הקישור/מג"ד וכד' אמורים לבטל לך את הצו.

ניר נגר

New member
הצו יבוטל שכן כרטיס הטיסה הוצא לפני

שקיבלת את הצו... תהנה בטיול ותחזור לשרת בשנה הבאה :)

klx

New member
לא עוזר...מה עוד כדאי לעשות ?

קצין הקישור קיבל את הפקס שלי, וראה שקניתי כרטיס חודש לפני קבלת הצו. הוא השיב לי שהוא לא חייב לשחרר אותי מהמילואים בכלל וזה נתון לשיקול דעתו... שאלתי - מתי תהיה לי תשובה הוא ענה - שאין לו מושג ! לי ניראה שהוא מנסה להתחמק ולא לשחרר אותי , האם כדאי ללכת לקבילה ? או לבקש לדבר עם מפקד היחידה - (מ"פ או מג"ד)? ניסיתי ול"תם - לא עוזר כי הם לא מטפלים בבעיות אישיות...

klx

New member
ביטל ושחרר ....

אותי , בנתיים זה על דף טיוטה חתום ע"י קצין הקישור, בשבוע הבא זיקשתי שזה יגיע כמו שצריך... תודה על העצות ...

זה המצב לצערי

לצערי זה המצב כעת ואין כל חובה מצד הצבא לשחרר אותך משירות מילואים אך מניסיון בשטח מאוד מתחשבים ביוצאים לחול (כמובן לא בסידרתיים) עדיף לדבר עם המפ ואו המגד, אחרי ככלות הכל גם הם מילואימניקים

klx

New member
בנתיים...

קיבלתי ביטול של הצו חתום על גבי נייר טיוטה מקצין הקישור... וגם את זה לאחר מאבק של שבוע והקבילה היתה אוטוטו נשלחת מביתי. השבוע אבקש צו ביטול מודפס... תודה למי שעזר - אתם 10 !

למעלה