אני טס ב11 ליולי ויש לי כמה שאלות

• פותח הנושא ricp
  • פורסם בתאריך

ricp

New member
אני טס ב11 ליולי ויש לי כמה שאלות

קודם כל תפרטו בתשובות שלכם ודבר שני תודה רבה לכל מי שיענה לי 1)אני 18 אבל אין לי רישיון יתנו לי להשכיר ואם המשטרה תעצור אותי יעשו לי בעיות?? 2)כמה כסף צריך להביא לשבוע רק לאוכל? 3)בילויים. כמה עולה כניסה למועדון ואיזה אתם ממליצים? (אני אוהב פסיכודלי טראנסים ושוחרה) 4)חלק מהחברה שאנחנו טיסים איתם כולל את חברה שלי הייתי רוצה לעשות לה משהוא יפה שם יש לכם עצות? 5)כמה עולה שם צלילה? 6)זה שאלה מאוד חשובה איפה אפשר להתארגן שם על גראס או שמביאים מהארץ?

ricp

New member
עוד שאלה חשובה

7) אופנוע ים כמה עולה לשכור שם?

yossibalali

New member
תתשובות

1. המשטרה שם? לא ראיתי משטרה תאמת... חחח הכל שם שכונה וגם אם יעצרו אותך לא יעשו לך כלום.... 2. אם אתם מתארגנים וקונים במכולת דברים אז אתם צריכים להביא 100 דולר ככה לשבוע אוכל 3. כניסה למועדון כמו בארץ 50-80 שקל. שלושת המועדונים המומלצים הם הקאסל (מספר 1!), אייס קלאב (מסיבות קצף כל שני וחמישי), ובלאק אנד וויט 4. וואלה אחי תיקח אותה לאיזה מסעדה ותגיד לה בכל מקום בעולם אני אוהב אותך! 5. לא ראיתי שאפשר לעשות צלילה 6. יש שם פאב של בוב מארלי... קוראים לו jammin.. כולם שם מעשנים נראה לי שתוכל להתארגן שם אבל לא מבטיח כלום..... 7. אופנוע ים עולה 200 שקל לאחד 240 לזוג (120 אחד). מומלץ לעשות זוג ולהחליף באמצע

ricp

New member
בקשר לתושבה ל1

אפשר לשחד שם שוטרים או שזה עולה ממש הרבה ויש מסעדות רומנטיות או דברים רומנטיים שאתה מציע?

yossibalali

New member
.........

מזה לשחד שוטרים חחחחחח אני אומר לך אני לא ראיתי שם משטרה.. וגם אם כן הם לא יעצרו אותך כי אתה נוהג בלי רישיון כי כולם שם נוהגים בלי רישיון..... אם עוצרים אותך במקרה ושואלים אותך אם יש לך רישיון תגיד להם כן הוא בארץ אבל.. ויש יש מסעדות רומנטיות מה אתה דואג....

napaTheBest

New member
מה פיתאום .....

תגיד לשוטר שהרשיון אצל חברת ההשכרה ולמרות לא יעצרו אותך אם תיסע עם קסדה למרות שאני אישית ראיתי רק שוטר אחד ב4 פעמים שהייתי בנאפה

בקשר לשאלה השישית

אם לא בא לך לטעום בית סוהר קפריסאי (לא יודע לכמה זמן) אז תתאפק לשבוע בלי גראס!! השגרירות לא תתערב על כל אחד עם השטויות שלו. תבואו תהנו, אבל אל תהרסו לעצמכם ולחברים שלכם את החופשה ועוד..!!!!

ricp

New member
שמע אני לא עישנתי בחיים שלי

אני פשוט חשוב שאם כבר לעשות אז לעשות לפני צבא ואם כבר לפני צבא אז בחול ואם כבר בחול אז למקום שאני בכל מקרה טס אליו אז איה נפה ואמרו לי שאין שם הרבה שוטרים אבל תודה על הטיפ

למעלה