אני טס לחודשיים לתאילנד יש לי כמה ש

aviron

New member
ויזות

לעניין הויזות בתאילנד: יש המון המון אופציות. דפדף אחורנית עד ל"ויזות בתאילנד" . על-כל -פנים: עד לשהות של חודש לא צריך ויזה ( תקבל בביקורת הדרכונים בנחיתה) - גם אם באיסתא יאמרו לך שכן.... לשהייה יותר מחודש: עיין בפורום. סינגפור: בהנחה שלא תהיה בסינגפור יותר ממספר ימים (כי אין מה לעשות בסינגפור יותר ממספר ימים) - אין צורך בויזה לכניסה לסינגפור. דרך-אגב: יש טיסות מפוקט לסינגפור - באם אתה מתעתד לשהות בפוקט. (1 שעה טיסה. מבנגקוק 2 שעות.) שיהיה לך אחלה טיול !!!

ווואווו מאיפה כל הידע שלכם אני בשוק

אני היתכוונתי לקחת איתי ישרכארט בין לאומי ואיזה 200$ בצד אם אני טועה במשהו תקנו אותי בעיקרון אני טס לחודשיים ואני יהיה גם בסינגפור אני מקציב לי 14 אלף שקל זה הרבה או פחותץ?

salmax

New member
תקציב נמוך

התקציב של 14000 ש"ח לחודשיים כולל את הטיסות? אם כן אז זה לחיות בצמצום . מחיה בתאילנד ברמה סבירה תעלה כ-100-150 ש"ח ליום ללא קניות מיוחדות ולינה בגסט האוס ממוצע. אם מכפילים 150 ב-60 יום זה יוצא 9000 ש"ח רק למחיה . בסינגפור אני לא הייתי אך שמעתי כי יקר שם יותר . בכל אופן קח בחשבון טיסות פנים , נסיעות וקניות ותגיע לסכומים גבוהים יותר . אבל ניתן לחיות עם זה אם מצטמצמים פה ושם.

אני טס לחודשיים לתאילנד יש לי כמה ש

1.מה אמצעי התשלום הנוח והמשתלם ביותר לתאילנד ? 2.כמה כסף כדאי לקחת אני טס לחודשיים 3.מה יש לראות בקצ´נובורי חוץ מי גשר נהר קוואי 4.האם כדאי להשכיר אופנוע ב איים אני טס ב 7\4 מי עוד טס איתי באותו תאריך? תודה רבה לכם מקווה שתעזרו לי! :)))))))) יום טוב

ירדן 29

New member
תשובה למדריך הסלסה, גיל

התשובה לשאלה הראשונה, היא כסף בודד, כלומר מטבעות בעיקר, כדי לקנות דברים יומיומיים כמו מים, אוכל ושאר שטויות כאלה. כמות הכסף שבנאדם צריך שם ליום, זה בסביבות 30 שקלים, אז תכפיל את זה ב60 ותוסיף עוד כמה שקלים, זה מה שתצטרך. חוץ מהגשר, יש שם בסביבה כמה מוזיאונים נחמדים ומיוחדים, ובכלל, כל האוירה של המקום מיוחדת. לגבי השכרה של אופנוע, זה תמיד כדאי ושווה, כי כך אתה נייד, ומגיע במהירות לכל מקום, אבל יש עם זה בעייה, כי בשבי אופנוע, עלייך להתמצאות היטב היטב בתאילנד, כי אפשר בקלות ללכת לאיבוד שם. דבר נוסף שרציתי לומר לך הוא, שלא נראה לי שיספיקו לך רק חודשיים להסתובב בתאילנד, והזמן יטוס לך מהר מאוד, אבל חוץ מזה, הכל בסדר אז, תהנה לך שם, אני בטוח שתחזור עם המון חוויות טיסה נעימה ושהות נפלאה שתהיה לך

shugi28

New member
כנראה שאתה לא מעודכן ..

היום 30 שקל זה בקושי 250 באט ... ( השקל שלנו נחלש מול הדולר והבאט התחזר מעט ) לא נראה לי שאפשר לחיות בבנקוק\תיאלנד על תקציב כזה ועוד אופנוע ? להשכיר ליום עולה יותר מ 100 באט ! בכול אופן זה גם תלוי בבן אדם .. טיול מהנה

עוד כמה דברים קטנים...

אם אני זוכר נכון על טרוולרס´צקס נותנים יותר מאשר על מזומנים.... קח איתך גם וגם לכל צרה שלא תבוא (וכרטיס אשראי\כספומט לא יזיק) אני מאמין שתסתדר לא רע עם 300-400 דולר לחודש בקשר להשכרת אופנוע באיים כן זה כדאי אבל גם צריך לדעת לנהוג יש באיים הרבה עליות וירידות חדות וסכנת ההתהפכות או איבוד השליטה על האופנוע גדולה יותר מאשר בעיר אני למשל לא השכרתי אופנוע באיים בזמנו הייתי עם חברה שלי ולמען האמת לא הייתי בטוח במאה אחוז שאני אסתדר טוב עם האופנוע כשהיא תשב מאחור פשוט....האחריות עליה היתה גדולה עליי קצת ולכן ויתרתי... אהה כמעט שכחתי.. בקשר לאיזו מצלמה? אני חושב שאתה אמור להחליט איזו מצלמה אתה רוצה יש המון חברות המון דגמים המון סוגים מקצועי לא מקצועי עם זום בלי זום תעשה בארץ סקר קטן אולי אפילו תחליט על מצלמה שאתה רוצה לקנות ותקנה אותה שם בקשר לזיופים שישנם בתאילנד (וישנם הרבה מאוד) כנס לכאן היה דיון קצר על מצלמות וזיופים בכל מקרה לך תהנה ותחזור עמוס בחוויות עוד שאלות? כולנו כאן ונשמח לעזור לך

salmax

New member
אופנועים בתאילנד

חברים יקרים אופנועים זה עניין רציני.רק מי שיודע לנהוג ובעל וותק שייקח אופנוע. לפני כעשר שנים היתי עם חבר בקוסמוי והוא התעקש לעלות על אופנוע שטח לא החצי אוטמטיים הרגילים שמצויים באיים. יש לציין שלחברי לא היה רשיון על אופנוע מסוג כלשהוא ולמרות אזהרותיי הוא היה בשלו. על כל פנים נסענו סביב האי כשבאחד העיקולים הבחנתי במראה שאינני רואה אותו סבתי על עקבותיי ולתדהמתי ראיתי כי האיש פשוט נעלם לתוך עצי הקוקוס מיותר לציין שהוא לא חבש קסדה. האיש נפצע קשה בפניו ובידיו ונזקק למספר ניתוחים. שעלו הון והרסו את הטיול. על כן תהיו זהירים זה חשוב לכם קודם כל. יש לחבוש קסדה אין לכם מושג כמה זה מסוכן. דאגו לביטוח טוב שייתן מענה לכל צרה שלא תהיה. אני רוכב על אופנוע ומאוד מנוסה ולכן אני מודע לסכנות שבנסיעה . הקנס על אי חבישת קסדה בתאילנד הוא 500 בט . ראו הוזהרתם טיול נעים

לזה בדיוק התכוונתי...

שצריך להיות מאוד מיומן הרבה גבעות הרבה ירידות תלולות ועם כל זה עוד להרכיב מישהו מאחור??? לא אצלי תודה.... הסיפור שלך רק נתן לי לראות כמה החלטתי היתה נכונה אז תודה רבה

תודה רבה על העזרה יש לי עוד שאלה :)

תודה רבה :) אופנוע אני לא יקח לא יקח את הסיכון אני מצטער שאני משגע אותכם אבל יש לי עוד שאלה אני פשוט סקרן אז ככה אני צריך לעשות ויזה בגלל שאני ט ס לחודשיים ואני גם יהיה בסינגפור עכשיו החברה אומרת לי עולה 60 $ ויזה האם זה הגיוני? איפה כדאי ומומלץ לעשות ויזה האם אפשר לעשות בתיאלנד או איפה יוןתר זול תודה מראש גיל

salmax

New member
ויזה

אם אתה מתכנן לשהות חודשיים רצוף בתאילנד כדאי להוציא ויזה מכאן עד כמה שאני זוכר זה לא אמור להיות כל כך יקר אבל תתקשר לשגרירות הם כבר יגידו לך כמה זה עולה. אני בד"כ מגיע בלי ויזה וזה מקנה לי אשרה של 30 יום. ואם אתה מתעתד בכל מקרה לצאת לסינגפור אז תמיד אתה יכול לחזור לעוד 30 יום מבלי לשלם ויזה. בתאילנד ניתן להוציא ויזה אבל אני לא בטוח שזה יוצא יותר זול צריך לבדוק את העניין.

בבקשה גילוש 24...

כתובת: שדרות שאול המלך ,21 ת"א :03-6958977 טלפון: 6958977-03 פקס: 6958991 הוצאת ויזה ויזה ל-30 יום ניתנת חינם בשדה התעופה או במעברי הגבול בכניסה למדינה. במידה והמטייל רוצה לשהות בתאילנד מעל 30 יום או שאין ברשותו כרטיס המורה על תאריך עזיבה של תאילנד, עליו לרכוש ויזה באופן הבא. ויזה זו עולה 65 ש"ח, חובה לממש אותה בטווח של שלושה חדשים מיום הוצאתה, וניתן באמצעותה לשהות בתאילנד עד חדשיים. ניתן להאריך אותה לחודש נוסף בתאילנד (בשד"ת או במעברי הגבול יפנו אל משרד ההגירה הרלוונטי בו עושים זאת). את הויזה מבקשים בשגרירות תאילנד בישראל יש להצטייד בדרכון המטייל, עותק מצולם של הדרכון, המטייל לא חייב להגיע בעצמו. השגרירות פתוחה לבקשות ויזה בימים ב-ו, משעה 9:00 עד 12:00. הויזה מוכנה למחרת הבקשה להוצאתה (כמובן שאם מבקשים ביום שישי היא מוכנה ביום שני) אולי אם אתה כבר טס לשם תלמג כמה תאילנדים לרקוד סלסה זה באמת לא יזיק להם
בהצלחה ברי

ברי פשוט אין לי מילים

על תדאג נלמד אותם סלסה חח יהיה טוב אני מאוד מודה לך ולכולם פה על עזרה שנתתם לי ממש עזר לי באמת תודה ואני מקווה לשאול עוד שאלות בקרוב אם זה לר מפריע :))) שוב תודה !!!!!!!!!!

נו באמת.....

לא צריך תודה ולא כלום הכל בכיף.... ייאלה אל תאיים תתחיל לשאול שאלות.... ודרך אגב חסר לך משפט בחתימה שלך החתימה שלך היא זו: Fuck is fun. Fuck is funny. Some people fuck for money. So if you think that fuck is funny, ולפי דעתי חסר לך את המשפט הבא: Fuck yourself and keep the money אלא אם כן אתה לא רשמת אותו אלא רצית שכבר נשלים אותו לבד בראש

כן האמת שחכתי להוסיף

חחח וואלה חשכתי להוסיף אופסייייייי :) אבל יש לי משהו יותר נחמד קבל! Sex is like hacking; you go in, you go out and hope you didn´t leave anything to reveal your identity..... חח

כן האמת שחכתי להוסיף

חחח וואלה חשכתי להוסיף אופסייייייי :) אבל יש לי משהו יותר נחמד קבל! Sex is like hacking; you go in, you go out and hope you didn´t leave anything to reveal your identity..... חח

למעלה