אני טס

אני טס../images/Emo160.gif

בתאריך 3\2 עד 3\9 הם רוצים עד מחר 500 ₪ דמי רצינות כמה כסף צריך לקחת לביזבוזים?

Efrat K

New member
גם כי אין ממש מה לקנות

וגם כי לא ממש בא לי לפרנס אותם,אבל זאת רק דעה אישית שלי לא חייבים לקחת אותה. אגב אני כשהייתי בפולין,כן קניתי מזכרות קטנות כאלה(מחזיקי מפתחות ועטים),זה לא עלה לי יותר מ20 זלוטי.

שירנות

New member
כיף לשמוע:)

לא תצטער על זה!אני מבטיחה לך! בקשר לכסף-אני לקחתי 100$ וחזרתי עם בערך חצי מהסכום לארץ.השאלה היא כמה אתה מתכוון להוציא,ואם אני לא טועה אז פולין עברה כבר ליורו-או שאולי אני סתם מטעה אותך,בכל מקרה כדאי לבדוק,כי אם זה נכון אז ברור מאליו שצריך להביא יותר כסף כי זה מייקר אותה בצורה משמעותית-אם טעיתי אז סליחה מראש על הבורות
. בכל מקרה ההמלצות הם לקחת 100$ ותמיד אומרים שזה מעל ומעבר-אני לא מסכימה עם מה שאמרו פה לקחת 20$-זה נראה לי מעט מדיי..אבל מה שאתה רוצה-זה יחסי לכל אדם.

N B I

New member
סוג של מסכימה

לנו בזמן הפנוי לא היה הרבה מה לעשות. היה לנו המון זמן פנוי וזה ממש מרגיז.אז אנחנו פשוט אכלנו, המון, אלפי קילוגרמים של ג'אנק פוד. זה דיי טעים למען האמת... ארוחה בפולין עולה בערך 12 שקל יענו 3 דולרים...נגיד יש לך 3-4 ארוחות מקסימום שאתה צריך לשלם עליהן (לא כולל מאכלי "משעמם לי")זה כבר יוצא איזה 15 דולר, ועוד כל מיני מתנות שפשוט היית חייב להביא לאנשים שלא מבינים שהמזכרות מפולין הן פשוט בזבוז כסף.

2 שאלות

ראיתי פה ב טאגליינס את האזיקונים האדומים מה הקטע שלהם?לא הבנתי..מי נותן?לשם מה הם? עוד שאלה,אם מאבדים את הדרכון\תעודת זהות בפולין יש מצב שנישארים בפולין?חח

trigotrigo

New member
בתיאום עם שגרירות פולין ועם הבית,

מנפיקים לך דרכון זמני חדש, ואתה צריך לשלם בארץ על זה שאיבדת אותו

trigotrigo

New member
קח איתך לא יותר מ- 100$, (זה רק למקרה חירום).

70$ תחביא בחגורה, כמובן. זה למקרה שתיתקע בלי הקבוצה בצד השני של פולין (גם במקרה הזה יגידו לך להישאר במקום, אבל שיהיה, אם תצטרך).

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif בטח שלא יותר מ-100 יורו

אני לא יודעת אם אתה נוטה לבזבז, אבל זוכרתשחזרתי עם המון עודף ולא הייתי לחוצה מבחינה כלכלית
תכל'ס, אין ממש מה לקנות

למעלה