אני יהיה קצר וקולע:האלבום:

ashton20041

New member
אני יהיה קצר וקולע:האלבום:

בהמשך תהיה ביקורת מורחבת.... שירים פשוט מזוויעים שמה דנה חשבה לעצמה שהכניסה אותם לאלבום..זוועות זוועות...: "את מוכנה" "איפה הלב" -???? וואט דה פאק????? שירים שטוטניקיים..מראה ששירים שדנה משלבת אלמטים של רוק פשוט לא מתאימים לה ולא יפים בכלל!!!! ניסוי לא מוצח ובעעעעעע שירים שהם..אההה בסדר...שומע אבל לא מתלהב ממש...לא כרגע לפחות:"אתה ממגנט אותי",בחורבות האהבה"(ציפיתי ליותר...להרבה יותר... סינגל הוא לא זה מה שבטוח!! אבל יפה בתור רצועה."עד היום" ו"ואחרי הכל" יותר יפים!!!) שירים שהם מאד יפים ואני מאוד מאוד אוהב ופשוט כל הכבוד:-"הכל זה לטובה" יאאלה באלאגן" "בראשית"המעלףףףףףףף "יום אחר" "לא מאמינה" המהמם....סטייל ים תיכוני מדהים על הקול האתני של דנה אחד השירים ההכי הכי חזקים! "סרט הודי" "יום אחר" "לוב בוי" ןהשיררררר הכי יפה באלבום: היצירת המופת: שיר כ"כ יפה ומיוחד ומרגש.....אחחחחחח שיר תענוג פשוט עצב מתוק יצירה..!~!!!!! אין אין.................רק שבחים: "יום הולדת" -וכול מילה מיותרת. תשמעו -תבינו!!!! בהצלחה!!!

TheMashMash

New member
איפה הלב גרסאת האלבום מדהימה!

לא כמו את מוכנה, דנה חייבת לשחרר את זה. איפה הלב נוגע בכיוון אחר וטוב של דנה.

ashton20041

New member
דנה חייבת לשחרר ודנה חייבת לשחרר...אז כחה:

וואו מרוב ה"דנה חייבת לשחרר" אתם מוצאים את כל האלבום כסינגלים...איפה המקצועיות חברה?? אלבום...זה 4-5 סינגלים. גג 6...משם זה כבר לא נעים לומר...או שמוציאים 6 סינגלים רק בסיטואציה מסויימת.... זה ברור שדנה עשתה טעות שלא נחזור עליה..(הוציאה את השיר הכי לא יפה באלבום כסינגל שלישי.... אני לא ידבר על ההשלכות של ועל זה שזה יכול להזיק לסינגל הרביעי....תחשבו איך. מקווה שלא.!! ...."איפה הלב" דנה ממש לא חייבת לשחרר ולא רצוי אפילו בגדר המלצה. שיר לא יפה לא סוחף... פשוט לא!.....יכול להיות שבעתיד אתהב..... זה ברור שדנה הייתה צריכה למען הראליות את"סרט הודי"..זה היה ברור שהתקשורת תקפוץ ותהיה סנסציה....ועובדה שהיא משמיעה את זה למרות שלא יצא כסינגל...וכשיצא כסינגל..אחרי שהתשורת חרשה עליו עוד שלא היה סינגל....הוא כבר לא יהיה ואווווווו כי מין הסתם אנשים מכירים וכו...וזה לא חדש וגם זה שדנה הוציאה סינגל שלישי..שלא מקבל השמעות מי יודע מה...ידברבן את דנה להוציא מהר סינגל רביעי...ואז הסינגל השלישי סתם התפספס.... והתבזבז ... אבל אני מקווה שיהיה טוב וש"את מוכנה" יושמע ולאח"כ "סרט הודי" יהפוך ללהיט הבא......... אם אני הייתי צריך לבחור סינגל הייתי מתלבט קשות בין"יאלה באלאגן.."סרט הודי" יום הולדת""בראשית". אבל "את מוכנה " לא נכנס לרשימת ההתלבטות... "הייתי מוציא את "סרט הודי" ולא התקשורת הייתה מוציאה גם בלי להוציא רישמי. וזה היה צפוי. ואת הסינגל החמישי הייתי מוציא את"יום הולדת" המדהים !!!!!!!!! או בעצם את בראשית...... המעלף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזהו. כל השירים באלבום יפים מאד למעט אולי שתיים...אבל צריך לבחור את הכי הכי!!!!!!!!

TheMashMash

New member
את מוכנה היא טעות כסינגל שלישי אך כחמישי

יכול היה להיות חביב.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאין ספק!

יום הולדת שיר מ ד ה י ם !!!!! השירים שיותר התלהבתי מהם - "בראשית", "יאללה בלאגן", "לאב בוי" כמובן, "את מוכנה" (שלדעתי דווקא ממש ממש נחמד) ושוב - "יום הולדת". "איפה הלב" קצת שקט מידי, אבל גם סבבה. אין שום שיר שאני ממש לא אוהב.

למעלה