אני יודעה שכולם פו מעריצם HARD CORE של MJ

אני יודעה שכולם פו מעריצם HARD CORE של MJ

אבל בכל זאת תנסו להיות אוביקטיבים אך אתם חושבים שהעולם יגיב לאלבום החדש שבתקוה יצאה שנה הבא? בבקשה תהיו מציאותיים בהתחשבו שהוא כבר לא הזמר החביב האהוב על כולם. האפשרויות כמובן, הצלחה מסחררת בסגנון THRILLER או כישלון חרוץ בסגנון INVINCIBL לכל הנעלבים בשם מייקל, גם הוא (כמו כולם) יודעה שזה היה כישלון.

NIR VENGER 17

New member
אוחחח

אהה זה אתה שיודע הכול?..... עכשיו אני לא יקנה את הדיסק....תודה..!!!! חוץ מזה לא מעניין אותנו איך העולם יגיב......

לא הכול...

רק הכול הקשור למייקל ג'קסון ועוד כמה נושאים שאתה לא יודעה הדיסק הוא טוב ושווה קניה אבל כישלון מבחינה משכרית.

NIR VENGER 17

New member
תשמע....

מסחריות זה לא דבר רע.... מסחרי זה להראות לעולם מה אתה שווה נכון שבימינו מסחרי הופך למגעיל כי כול ילד מוציא שיר וטעון לכתר והשיר שלו רץ ברדיו ובכול חור אפשרי (זה המסחריות) הדיסק של מייקל לא יכול להיות מסחרי עוד לפני שיצא... זה שהוא עובד על הדיסק עם אומנים של היום לא אומר שהוא מסחרי .... זה אומר שבא לו לשנות כיוון ולפנות לקהל יותר צעיר או שפשוט הוא אוהב את המוזיקה העכשווית אז הוא עובד עם אומני היפ הופ כמו וייל אי אמ וכנראה שניאו כתב לו מילים לשיר מייקל ידוע באהבה שלו להיפ הופ....ומותר לו גם לתת מעצמו השיר האהוב של מייקל shaggy - It wasn't me כנראה שהוא מחבב תשיר חח R.Kelly - ignition והדואט של השיר no friend of mine בהחלט מראים שמייקל אוהב היפ הופ

מייקל לא מסחרי?!

חבוב, מייקל המצאי את המסחריות במוזיקה. פו הגאונות שלו. בזמנו, בתחילת השנות ה 80 הוא המצאי או התחיל את כל מה שאתם רואים אחשב בMTV. יש הרבה דוגמאות לכך, אבל לא נכנס לזה אחשב... בקיצור מייקל מלך המוזיקה המסחרית ואין דבר רע בזה. ולגבי השעלה שלי אותי ספציפיצ מעניין מה אתם חושבים תהיה תגובת העולם ליצירה החדשה של מייקל. אם למי שהוא יש מה להגיד בנושא... אנה

VF Fan

New member
כישלון חרוץ? האמנם?

בזכות קליפ וחצי האלבום מכר למעלה מ 11 מליון עותקים שזה מס' אסטרונומי במונחים של זמרים אחרים. מיותר להזכיר שאם חברת התקליטים היתה עומדת מאחריו והיתה משקיעה באלבום את המינימום הוא היה מוכר הרבה יותר אז נא לא לקשקש.

g a g a

New member
יש אפשרות להתבטא גם בלי להיכנס לפסים אישיים.

שניכם מתבקשים להמשיך (או לא להמשיך) את הדיאלוג הזה בצורה מכובדת ונטולת עקיצות/קללות. תודה מראש, איריס

למעלה