אני יודעת בדיוק מה הם עושים

הגאונה

New member
אני יודעת בדיוק מה הם עושים

בהוט וביס כבר מזמן גילו את השיטה של "ערוצים יעודיים". הם כנראה לא מרוצים מהעובדה שיש מספיק אנשים (כמוני למשל) שלא משלמים את האקסטרות על כל ערוצי הנישה שלהם ומסתפקים בערוצי הבסיס - במיוחד בערוץ 3 שבו יש סדרות שאנשים צופים בהם שנים ומספקות את יצר הצפייה שלהם. לאט לאט ובזהירות הם יורידו את כל אופרות הסבון ואז ברעש גדול הם יפתחו ערוץ חדש שיקראו לו נניח "הסבוניה" שבו יהיה אפשר לראות (תמורת תשלום סימלי נוסף) אופרות סבון מהבוקר עד הלילה. לכאורה שיפרו לנו את התנאים כי מי שאוהב אופרות סבון יוכל לצפות לא רק במה שירד אלא גם בשלל סדרות חדשות ויפות שעדיין לא משודרות בישראל. בפועל הם מעבירים תוכן מערוץ לערוץ ועוד גובים על זה כסף נוסף. תחשבו על זה: פעם כל הסיטקומים החדשים היו משודרים בערוץ 3 - כיום יש ערוצי נישה (אקסרה הוט למשל)... פעם טקס האוסקר שודר בערוץ 3 כיום יש הוט גולד נו באמת... אגב, אני שלחתי מכתבי תלונה למועצה לשידורי לויין וכבלים בנושא וכן תלונה לרשות להגנת הצרכן - התשובות שקיבלתי היו מביכות. הייתי פונה לתקשורת - הבעיה היא שהוט ויס הם התקשורת...

bigmaind

New member
גאונות...

יפה מאוד. כל הכבוד חח. אפשר לומר שבהחלט עלית אליהם. אבל יש לך טעות קטנה-זאת חברת הוט אלה שיפתחו את הערוץ המיוחד בסוף. כי כרגע תשוקות היה גם בהוט וגם ביס. ברגע שהוט החליטה להוריד את הסידרה גם יס החליטה להוריד. אני חושב שכמו שהם עשו עד עכשיו גם הפעם הוט יפתחו ערוץ כזה. רק שכניראה הם יתחילו את תשוקות מהתחלה ואז נצטרך לחכות עוד כמה שנים עד שנגיע לפרקים שעכשיו משודרים. חבל.

הגאונה

New member
לא כל כך הבנתי במה טעיתי...

במסגרת התחרות בין שני האפיקים כל אחד יפתח ערוץ נישה משלו ומי שירכוש ראשון את שידורי "תשוקות" יזכה... הטעות אגב היא שלך: יס לא החליטה להוריד בעקבות הוט. ערוץ 3 הוא ערוץ של הכבלים... כאשר הוקמה חברת יס היא פנתה אל הממונה על ההגבלים העסקיים וטענה כי הוט היא מונופול ולכן הממונה על ההגבלים העסקיים חייב את הוט (אז זה היה ערוצי זהב ותבל) לאפשר ללוויין לשדר את שידורי ערוץ 3 לתקופה של 10 שנים (עד כמה שזכור לי). למעשה בעוד כ-4 שנים (עד כמה שזכור לי) לא יהיה ניתן לקלוט את ערוץ 3 ביס... אגב זו בדיוק הסיבה שכל סדרות המקור של הוט3 (יאצפן, גיא פינס, טלנובלות ישראליות וכו...) לא משודרות ביס - כי הכבלים טענו מנגד שזה לא הוגן שהם משקיעים בהפקות מקור שגם לקוחות יס יהנו מהן (ללא שום השקעה של יס) ולכן ניתן לקלוט את ערוץ3 בלווין (ללא הפקות מקור).

j0be

New member
מאמין שמסוף 2006 לא יהיה ערוץ 3 ביס

עד כמה שזכור לי.. מסוף השנה תם החוזה וספק אם הוא יחודש.

למעלה