אני יודעת זה לא מעניין

busted4ever

New member
אני יודעת זה לא מעניין

אבל היה לי יום כ"כ טווווובבבבב חחח

DesertRose7

New member
|מאושר|

יופי קלררררררררררררררררררררררררררררררררר... אני ממש ממש שמחה בשבילך!!

סתיוית

New member
גםםםםםםםם ליייייייי

אלוהים אתם לא יודעים כמה! בכלל כל שבוע שעבר והשבוע עומדים להיות מעוליםםםםםםםםםם! :]

DesertRose7

New member
ורק לי לא?

דווקא היום בבית ספר היה יחסית יום שקט ורגוע.. אבל אחרי הצהריים.. צריך לחרוש למבחן במתמטיקה מחר!! על בעיות תנועה ופרופורציה ודימיון.. מאז שהתחלתי ללמוד אני רק בלחץ.. אין זמן לנשום.. זה- בית ספר -הכנות לפולין- שיעורים שמפציצים אותנו.. וואלה יופי חליטו להראות לנו מה זה כיתה יא?!- מועדון- מבחן במתמטיקה (אמאלה..) ועוד דבר חשוב ששכחתי ממנו שיש לי.. חיים!! קיצר.. לפחות לעבור את המבחן הזה מחר ואז אני חשוב תשירגע קצת העניינים!

SurfeR Babe

New member
כיף לכןןןן

לי ממש לא היה יום טוב כי סתם כל המורים החדשים שלנו חרא והמורה לאנגלית בכלל מנסה להראות שיש לה מבטא אנגלי הבעיה היא שהיא מדברת במין מבטא אמריקאי מוזר כזה ואז אומרת מילים במין מבטא בריטית.... שונאת אותה היום צחקתי עליה עם חברות שלי והיא נראה לי שמעה אותנו אבל מה אכפת לי... חחח היא גם לימדה את אחותי פעם, ופעם אחת היא לבשה מכנסיים מזה משמינות, אז אחותי אמרה לחברה שלה: "תראי איך היא נראית שמנה ככה" אז פתאום היא שמעה את המורה אומרת לה "קאן יו פליז סטופ גוסיפינג אבאוט מי?" חחח פדחנית... וסתם כל שאר המורים איכס... חוץ מהמורה לצרפתית והמורה להסטוריה... רק חבל שלא למדתי את השיעורים האלה היום...

עלק יום טוב!

אבא מזדיין יש לי אמן ימות!!!!! ואני צריכה לבלום תפה שלי ולא לקלל תבן זונה הזה כדיי שאני אוכל לטוס להופעה!!!!!!!! אז פה אני מוציאה עצבים על החתיכת חרא מזדיין הזה אמן ירדם ולא יקום ושישאיר לי תכרטיס אשראי שלו כדיי שאני אוכל לנסוע יאללה כוס אמוקקקקקקק! בן אדם חולה בראש חבל שהוא אבא שלי הטמבל הזה!

fight star

New member
*מחייכת*

אני שמחה שהיה לך אחלה יוםםםם!!! ספרי אם בא לך! לי היה גם יום מאושר ביותר (חוץ מבעיות בנים קשות....)

למעלה