"אני יודעת מה עשית בקיץ האחרון..."

Jolleen

New member
הפרק היומי

לדעתי, מאק (אשלי) שיחקה יפה מאוד היום, לשם שינוי, כשהתעמתה עם בילי- הייתה סצינה חזקה רצח!! וטוב, כמובן שלא צריך גם להגיד שבילי (דייויד) שיחק מצוין כי זה ברור מאליו P: ראול וריאנה האידיוטים האלה כבר היו צריכים מזמן להבין שבילי ומאק-->> דההההה!! הם ביחדדדדד תקלטו כברררר חח יש להם פיגור שכלי קל הייתי אומרת. הסצינה שלילי ודרו עזבו הייתה מרגשת- הזלתי דמעה- חח ברצינות!! וסוף סוף בילי צרח על ג'יל בדיוק כמו שצריך!!!!! GO BILLY

"אני יודעת מה עשית בקיץ האחרון..."

אמרה מאק לבילי ונשארה בחיים. וגם פיליס הביאה לנו אותה בעוד יציאה מהסרטים, משהו כמו "בתי הקברות מלאים באנשים שעיצבנו את ויקטור ניומן" (לימור האגדית מ"רק בישראל".) ואתם יכולים לתקן אותי אם היא לא ממש אמרה את זה ורק תרגמו את זה ככה כי בעת שצפיתי בצח"מ שמעתי באוזניות את המצעד ברשת ג' עם עופר נחשון (שממשיך עד עכשיו עם מישהו מעוניין, 3 הגדולים!) אהבתי את התרגיל של ג'ק ובילי לג'יל. מגיע לה. מישהו צריך ללמד אותה לקח סוף סוף. היא הגזימה. בהתחלה כשבילי הגיע לג'נואה ריחמתי עליה וחשבתי שבילי סתם מפונק שמתייחס אליה בניבזות, אבל עכשיו אני מצדיקה כל מילה שלו וחושבת אפילו שהוא היה עדין איתה... ואהבתי גם את זה שבילי לא ויתר למאק עד שהיא תגיד לו מה קרה, והכי אהבתי את מאק העצבנית "אני יודעת בילי... אני יודעת מה אתה ובריטני עשיתם בקיץ האחרון..." יש תקווה לאהבה...

anatotel

New member
אני פשוט לא מבינה

מה זה האיפוק הזה שמאק נוהגת בו! אם הייתי חושבת שחבר שלי בגד בי הייתי זורקת אותו כמובן אבל קודם צועקת עליו, זורקת עליו דברים, מרביצה לו! משהו! לחשוב שאם היא רק הייתה אומרת משהו לכל הסיפור הזה כבר היה happy ending!

כן רק חבל שהוא לא יודע.....

פעם ראשונה שאני שומע את מאק צועקת ככה כי אני רגיל שהיא כזאת שקטה וביישנית אבל למעשה היא עדיין לא פירטה לבילי מה עשה כיביכול עם בריטני.... פיליס מתלבטת בין ההצעות קופצת ממשרד למשרד ועל ג'ק בלהט וג'יל חטפה את האמת לפנים מבילי בוי המתוסכל.

לא ראיתי את הפרק היומי

אבל בכל זאת היה לי צח"מ היום... ראיינתי ברדיו אישה שילדה שלישייה, ובסוף אמרו לה שהתינוקת מתה אבל באמת היא חיה, שיקרו לה ונתנו אותה לאימוץ (היא ילדה מחוץ לנישואין, והעובדת הסוציאלית קיבלה כסף כנראה מנתינת אחד מילדיה). היא ממש התרגשה והיו קטעים שממש התחילה לבכות, התחננה שימצאו את הבת האובדת שלה. די הזכיר את סיפור נינה.

ולא פלא שפיליס זכתה בסקר "הלוהטת"

בסצנה שלה היום בסוף הפרק עם ג'ק, היא אכן הצדיקה את המעמד...

את מתכוונת לסצנה של בילי ומאק?

אם כן אז לא נראה לי שמדובר הפעם בדמיון מאחר והסצנה הזאת חתמה את הפרק. בד"כ כשזה חלום אז מיד אח"כ מגלים לנו.

נינה את תודיעי לתומס? כאילו אה?

מה הטימטום שנפל על כותבי צח"מ? נינה צריכה להודיע לתומס שכריס לא בהריון? כלומר,ברור הרי שהיא תספר לו,אבל מה החשיבות שרואה מרי בידיעה של תומס על ההריון של כריס? למה היא רואה לנכון לוודא שנינה תודיע לו? ממש טימטום.

b o t t e n

New member
../images/Emo2.gifוגם הכינוס השבועי של כתבתינו

לעינייני איפה לא לדחוף ת'אף שלך- מרי ויליאמס. מה פתאום זה התפקיד שלה לבשר לכולם
למה לעשות את זב כזה רישמי, ולזמן את כולן לג'ינה
אי אפשר בשיחת טלפון קטנה
וגם- רברס- כל ההמולה שעשו אחרי "כולה" בדיקה ביתית.... מה עם לחכות לשאר הבדיקות

KOBEMANIA

New member
כל הקלפים על השולחן למי יש פוקר?

אחלה יופי של פרק זוכרים שאמרתי אתמול שהיום לא יכול להיות יבש יותר אין לי זמן להרחיב למרות שיש לי המון המון מה להגיד במיוחד על זה שפיליס הבהירה לויקטוריה היום מי הבוסית בג'נואה סיטי ובכלל כל השיחה ביניהם שלחדים שביננו צריך לשים לב לכל מילה שנאמרה שם מחר הפרק האחרון לשנת 2004 מקווה שיסיימו כמו שצריך

מיכי2

New member
בלבלתם אותי קצת..

לא יצא לי לראות היום את הפרק כי לא הייתי בבית... אז עד שאראה מחר ת'שידור חוזר... מי נותן לי תקציר??

למעלה