אני יודעת מי יודח מהבנות ביום רביעי

אני יודעת מי יודח מהבנות ביום רביעי

ספוילר ענק בפרומו. כשפורטיס אומר לצערי את לא ממשיכה, ראו מאחורה את

עדן

danlevin1

New member
לא נראה לי

את ענבל שטרית רואים אחרי הקטע הזה שהוא אומר שהוא צריך לשים את הרגש
בצד
השיער שרואים בשניה העשרים זה שיער בלונדיני כשלענבל בן שטרית
שיער שחור

וגם , קח בחשבון שזה יכול להיות עוד טריק בסגנון , אני מצטער.....
אבל תצטרכי לראות אותי עוד הרבה

זו עריכה של ההפקה, בכדי לבלבל אותנו הצופים

השועל כבר מספיק מיומן ומשופשף בטריקים של עריכה, מצפייה בכל כך הרבה תכניות מהסוג הזה, ובכלל בתכניות ריאליטי.

GALxp

Well-known member
אני אופתע אם המודחת לא תהיה...

ענבל בן שטרית. עדן הכי חסינה מהבנות, פורטיס לא יוותר עליה,
למרות שאם היא לא תגיע להופעות החיות (ובינינו, מקומה מובטח שם), היא לא תחסר לי.

מהמר שעדן ותמר יעברו ראשונות וישאירו את שתי הענבליות לסוף,
בתקווה שביבי תמשיך להופעות החיות, כי זה לא יהיה אותו דבר בלעדיה.

יודעת או מנחשת?

ואם ידע אישי, להבא פשוט לסמן ספוילר בנושא, ולכתוב את הספוילר בהודעה. לא כולם אוהבים שהורסים להם את התוכנית.

xjoiq

New member
זו אמא של מתמודדת

והיות שהתוכנית הוקלטה לפני כמה זמן מן הסתם לבת שלה היה קשר עם המודחת וזה על הדרך גם טיפטף לאמא שלה

אני יודעת. לכן שאלתי

ואם זה נכון, והיא מפרסמת בפורום את התוצאות, כיממה לפני שהתוכנית משודרת בטליוויזיה, ובכן, אני רק מקווה שהבת שלה לא תוזמן למשרדי ההפקה על כך שלא סתמה את הפה שלה, במקרה הטוב. לא רוצה לחשוב מה במקרה הגרוע....

juspan

New member
כן, עוד אחרי החוזה הדרקוני שהיא חתמה עליו

ובדיוק על העניינים האלה של לשמור על סודיות, ושאמא שלה בעצמה התפלאה על כך

xjoiq

New member
את יודעת,לא רציני

היא(מאיה) תמיד תוכל להגיד "קיבלתי שיחה מענבל בן שיטרית ואמא שלי היתה בחדר והבינה מה שהבינה אני לא סיפרתי לה היא הבינה לבד. אמא שלי לא חתומה איתכם. תתבעו אותה!".

אבל תדעי שהם לא כל כך ששים לממש את סעיפי החוזה הדרכוני שלהם זה יעשה להם הרבה נזק תדמיתי.הרבה לכלוך יצא החוצה.

את יודעת למשל ענבל בקמן שהתמודדה בכוכב הבא(והגיעה דווקא די גבוה בנבחרת שם) לפני זה היא עברה אודישן באקס פקטור ולפני מחנה האימונים היא התפטרה מהתוכנית ועברה לכוכב הבא.
אם ההפקה של אקס פקטור היו מנסים לממש את ההפרה של ההסכם הדרכוני של ענבל בקמן הם היו יכולים לקרקף אותה.

צריך לעשות רענון חוקי פורום בסיסיים |למד

עבור כל החדשים שלא ממש מכירים איך מתנהלים. יש לכם ספויילר ואתם לא יכולים להתאפק? לפחות תשימו אזהרת ספויילר בכותרת כדי שמי שלא רוצה לדעת לא יפתח את ההודעה שלכם.
ספויילר בכותרת זה הכי מעצבן ומרגיז כי אם אפשר שלא להחשף אליו ואני לא חושבת שאני אטעה אם אומר שהרוב המכריע לא רוצה להחשף לספויילרים ושזה הורס לו את חווית הצפיה. אז אנא.

xjoiq

New member
אם זה נכון "ארון הגביעים" של אקס פקטור

יתמלא בעוד פאלטה אדירה וטיפשית ברמות
ופורטיס בבת אחת מוריד את הערך שלו בעיני כמנטור ושופט,לאחר שלאט לאט במשך 12 תוכניות הוא הצליח לבנות פרסטיג'ה מקצועית כלשהי.
גם אם תהיה לענבל בן שיטרית ביצוע לא הכי חזק בחלק ב' של בית השופטים או אולי בחירת שיר לא נכונה מדובר בפצצת רגש של שירה מדהימה זמרת בעלת ערך מוסף חדשני ומיוחד.

xjoiq

New member
עכשיו למפרע יורד לי האסימון

כשמאי ספדיה עלתה לבמה עוד לפני שהיא בכלל פתחה את הפה הוא אמר "אני אוהב אותה" כנראה במקרה של ענבל בן שיטרית אותו עיקרון עבד בהפוך.
בסוף הוא יצא יותר עברי מעברי במקום לשפוט עם האוזניים הוא שפט עם הטוסטרונים

לי באופן אישי

קשה להאמין שהיא זו שתודח... אני עדיין חושבת שמי שתודח זו מי שציינתי את שמה בפתיחת שרשור זה....

כן, וגם אני התחברתי לענבל בן שטרית

Uri04

New member
תפסיקו להיתמם, זה לא פורטיס, זאת ההפקה

השיקול היחידי כאן הוא איזה מתמודד יגרוף יותר אסמסים מן הקהל בבית, וזמרות כמו העדן הזאת הן יותר מסחריות, בעוד שזמרות כמו בן שטרית או נטע (מהבוגרים) הן אולי מאוד מאוד מוכשרות, אבל לא מסחריות. לפורטיס אין פה שום דריסת רגל, והוא בובה מוחלטת של ההפקה.

למעלה