אני יודעת שאינך מגדת עתידות

hay-a

New member
אני יודעת שאינך מגדת עתידות

זו הסיבה שאני פונה אליך:))))) אני מבקשת לדעת מה את לומדת מהמספרים שלי על התמודדות שלי עם כסף ועם זוגיות שאלה נוספת: מאחר והתחום די חדש, אם כי מאוד מושך.. האם אפשר לקבל הכוונה בעזרת המספרים לתחומים הספצייפים שהזכרתי? מקווה שהפעם כן תוכלי לענות לי תודה שם פרטי: 8, 1, 5 שם משפחה: 8,5,8, 6 תאריך הלידה: 27.10.54

hay-a

New member
שאלה נוספת המטרידה אותי

אני גרושה פרטי: 8 1 5 שם משפחתי לפני הנישואין: 2 2 3 1 5 2 שם משפחתי מהנישואין עד היום: 8 5 8 6 תאריך הלידה: 27.10.54 שאלה שמטרידה אותי מאוד בתקופה האחרונה האם לחזור לשם נעורי, להשאר עם שם המשפחה הנוכחי, או לשלב את השניים? מה טוב יותר עבורי? תודההה שפע, אור ואהבה

עינת

New member
היי hay ../images/Emo24.gif

זמני מאוד דחוק הבוקר ורק נכנסתי לבקש את סליחתך ולבקש קצת סבלנות עד הערב,אז אכנס ואבדוק בכובד ראש את שאלתך. ובינתיים שיהיה לך יום נפלא מלא באור שפע ואהבה עינת

hay-a

New member
מאוד ריגשת אותי ../images/Emo39.gif

נכנסת במיוחד כדי להודיע שתשובה תגיע מאוחר יותר. כנראה שאת באמת חיה אור שפע ואהבה וזה לא רק מס שפתיים... תודה

עינת

New member
לגבי שם המשפחה

מאוד הייתי ממליצה על שימוש בשני השמות מה שיתן לך איזון בין הרגש ובין ההגיון. נכון להיום שמת חייץ לרגשותייך מה שכנראה מונע ממך את היכולת להפתח רגשית לזוגיות. שימוש רק בשם נעורייך אינו מומלץ,כיוון שהוא נותן את המ"ס 11 שהוא מספר לא רצוי במיוחד. תודה למחמאותייך ממש הסמקתי... ושוב אור שפע ואהבה עינת

עינת

New member
ושוב איתך ../images/Emo13.gif

לגבי הכסף נראה שהוא זורם לך מבין האצבעות... את אוהבת לחיות ונראה כי מליונרית כבר לא תהיי... מבחינת זוגיות,הרי שזאת שאיפתך הגדולה.הביית והמשפחה הם החשובים ביותר. יחד עם זאת גם את עצמך מאוד חשובה... עברת שנים לא קלות מבחינת זוגיות אך נראה כי דוקא בשנים האחרונות(בערך 4 שנים הנושא נראה חשוב יותר) אכן ניתן לקבל הכוונה בעזרת הנומרולוגיה בתחומים אלו וכמובן שהתשובה בפורום היא על קצה המזלג...
שפע ו
עינת

hay-a

New member
../images/Emo39.gif תודה ../images/Emo24.gif

עינת תודה נשארה השאלה המטרידה אותי מאודדדדדד ההודעה שמתחת להודעה עליה ענית:))))) מה לגבי חזרה לשם נעורים או הוספת שם נעורים לשם הנוכחי? שאלה זו ממש מדירה שינה מעיני ואודה לך מאודדדדדד אם תוכלי להתייחס אליה. תודהההההה אור שפע ואהבה

hay-a

New member
....קופץ בראש, כנראה אנו כאן במקביל

ובינתיים כבר ענית גם שאלתי זו תודהההההההההההההה עזרת לי מאוד מאוד מאוד לילה טוב ויום בונבוניירה...

למעלה