אני יודעת שאני קצת קרציה עם השאלות

star22.

New member
אני יודעת שאני קצת קרציה עם השאלות

שלי....אבל אני נורא סקרנית לדעת אם גם לכם זה קורה.... כשאתם אוכלים למשל אתם צריכים לקום ולעשות טיולון קטן בבית כדי שהאוכל יירד? ואתן הבנות כשאתן אוכלות אתן גם צריכות להזיז קצת את החזיה מהגוף כדי שהאוכל יירד? או להוריד אותה בכלל כדי לאכול ביור חופשיות ושהאוכל יעבור יותר מהר?
כוכב

SARA120

New member
לכוכבית הקרצי שלום../images/Emo8.gif

תחזיקי את החזיה ביד אחת ואת האוכל ביד השניה ותאכלי תוך כדי הליכה ,כך תוכלי לעשות את כל הדברים בו זמנית...
אל תכעסי עלי שלא עניתי ברצינות,פשוט לא יכולתי להתאפק...וממש אין לי תשובה רציונלית לנדון..

RomiVais

New member
שרה - הרגת אותי!!! ../images/Emo8.gif וכוכב יקרה..

אני לא נתקלתי בתופעה שכזו. מצטערת שאני לא יכולה לעזור לך בזה... את מרגישה אי נעימות כשאת אוכלת? אולי את אוכלת מהר מדי? או דברים שפחות מומלצים......... בכל מקרה, מקווה שזה לא מציק לך מדי, אחרת זה בטח לא נעים. ליל מנוחה, רומי

ולי יש רעיון אחר../images/Emo8.gif

טוב אני אתאפק !!!!!!!!!!!! תנחשו לבד וברצינות מניסיונה של אחותי אני יודע שזוהי תופעה שקורה לפעמים ונגרמת אצלה לפחות מאכילה יחסית מהירה או גם מלעיסה לא מספקת. ביי ענקון

RomiVais

New member
אני כרגיל לא הבנתי למה התכוונת...

מה קרה שאתה לא ישן חמודון? הכל בסדר???? חלומות פז.... או גלישה נעימה רומי

באיה

New member
סטארית שלום

ובכן, זה לגיטימי שאת מרגישה כך כשאת אוכלת. זה אומר, שהטבעת סגורה אצלך היטב. אני אחרי ניפוח השני, וגם אוכל מוצק פשוט לא יורד לי טוב, ולפעמים אני קמה באמצע אוכל, כי זה תקוע ולוקח זמן עד שיורד. הבעיה שכשזה קורה לי זה מלווה עם כאבים. כנראה שזה עוד טרי, רק שבוע וחצי, ואני מאמינה שעם הזמן זה יסתדר. זה מלמד אותנו, וזו מטרת הטבעת, שצריך לאכול כמויות קטנות ומאוד לאט. מעצבן אותי דבר אחר, שעד שאני מגיעה לשליש מנה של האוכל שבצלחת, הוא מתקרר ומעבד כל טעם. גם זה סימן טוב, מפני שאם כבר אין לו טעם, אז גם עובר החשק להמשיך לאכול. לא תמיד לגבי מה ששרה ענתה לך, זה ממש מצחיק
יש לה חוש הומור לא נורמלי.אני מתה על חוש ההומור שלה. את שומעת שרה
תמשיכי כך, הומור בריא תמיד עוזר לכל מני תחלואים. לילה טוב לכולם באיה

RomiVais

New member
באיה - גם אני מתה על חוש ההומור....

של שרה יקירתנו
מקווה שלמרות קצת אי נעימויות, את חשה בטוב אחרי הניפוח השני, ויכולה לשתות חופשי ולאכול דברים שמותר. בהצלחה ולילה טוב, רומי

gal33

New member
כוכב, יש לך שאלות מדליקות לאללה

אני ממש לא צריכה לעשות טיולון אחרי האוכל, אבל שמעתי על כל מיני, שכאשר הם אוכלים כבד מדי, הם צריכים ללכת קצת, או כשנתקע להם, זה גם עוזר להם. על הקטע עם החזייה ממש לא שמעתי, כנראה שכל כך רזית, שכבר אין מה שיפריד בין החזה לקיבה... תנסי לאכול לאט יותר וללעוס עד לכדי גריסה. גל

גם אני!!!

כן, גם לי זה קורה שבזמן האוכל כאילו נתקע לי ואני קמה לעשות סיבובון או מרימה ידיים מעל הראש , זה גם עוזר. החזיה אבל לא מפריעה לי בכלל.

ronnymp

New member
../images/Emo41.gif ית - מעניין מאוד .........

אז הקטע של הצורך להתהלך מעט , כאילו שהאוכל יירד לו - מוכר , בעבוע מוכר לי ... אבל זה גם אומר שכנראה שהגזמת בכמות כי אנחנו חייבים לקום מהשולחן שבעים - אבל בהחלט שלא מפוצצים חייבים איכשהו ללמוד מתי מגיעים לשובע - ואז להפסיק לאכול דחיסת היתר גורמת לנו להרגשת האי נוחות הזו שמחייבת אותנו ללכת מעט אבל מה שיותר גרוע , זה שהכמות ההולכת וגדלה - מגדילה את הקיבה עם הזמן אז אנחנו ממש חייבים לנסות ולהקפיד (תראו מי שמדבר -
) לאכול במידה . ובעניין החזיה ...... - את באמת רוצה לשמוע את דעתי ? או אולי עדיף שלא .... יללה - יום נפלא ומשוחרר (ללא חזיות
) רוני

עמילני

New member
אני מבין אותך גם לי זה מפריע

זה כזה יושב לך ממש מעל הטבעת נכון? תחשבי על זה אולי פשוט נוריד את הטבעת?מה את אומרת זה יהיה אחלה פיתוח רוצה לרזות לך אם חזייה!! החזייה כבר תמנע מהאוכל להיכנס לקיבה מי צריך ניתוח?

star22.

New member
../images/Emo6.gif אין סיכוי שאני מוותרת על הניתוח

ואם צריך אני גם יעשה שוב

למעלה