אני יודעת שאני שואלת הרבה

• פותח הנושא edn
  • פורסם בתאריך

edn

New member
אני יודעת שאני שואלת הרבה

שאלות ואולי זה מציק, אבל אין לי עם מי לדבר על כך אז.... או יותר נכון פשוט כל כך לא נעים לי ואני מתביישת כל כך היש סיכוי שיגיע היום ואני אחשוב שסקס זה דבר יפה, כי מה שאני חשבתי עליו כל החיים שזה הדבר הכי מגעיל בעולם, אני יודעת שאני צריכה לעשות סוייץ´ בראש אבל אני לא מצליחה, אני גם לא נותנת לעצמי להיקשר רגשית מהפחד שיום אחד אצטרך ל.... יש לכם תשובה לכך אולי?? תודה

אני מקווה שלא רק אני אענה לך

אלא בעיקר אנשים שחוו את זה אחרת, שהיתה להם חוויה מתקנת. מה שאני יכולה להגיד לך על זה הוא שלא מדובר בסוויץ´ בראש, אלא בהתנסות שתראה לך שיכול להיות אחרת, עם בן זוג שישים אותם במקום ראשון, יתחשב בך ויחד תוכלו לבנות לכם את הצד הזה בקשר ביניכם, מתוך רגישות מירבית. כלומר קודם התנסות ואחר כך הסוויץ´ בראש כבר יגיע. אז אולי בשלב הזה כדאי לאחל לך בהצלחה במציאת בן הזוג המתאים, שתהיי מסוגלת להיות גלויה איתו ולשתף אותו במה שקרה לך, שיהיה מוכן לקבל אותך כמו שאת ולעבוד איתך על הקושי הזה. מעבר לכך, אני מפנה אותך למדור הזה באתר מקום, כדי שתוכלי לקרוא עוד על הנושא של יחסמי מין וזוגיות.

אני חושבת שעל מנת להגיע

ל"חוייה המקנת" עליה דיברו צוות מקום , יש קודם כל להפריד את הזיכרונות מעצמנו , לדעת לומר זה היה זה היה דבר אסור!, זה ממש לא היה דבר מייצג , לר רק להבין את זה בשכל אלא גם ריגשית. חלק מהקושי (שאני יודעת שהוא קיים אצלי) זה גם התחושה הזו שאם אני מסוגלת "לעשות דברים כאלה" או "לדבר עליהם" אז אני לא בסדר, הפחד שזה יקטין את החוויה שלי מבעייני אחרים בייחוד בעיני המטפלת . אני ממש לא יודעת אם יחסי מין או כל מגע אחר יכולים להיות דבר טוב, בזה לא התנסתי (ע"פ הזיכרנוות במרכיבים אותי כיום), אני יכולה לומר שהסלידה היא בלתי ניתנת לתיאור. אני שופטת אנשים על פי זה (למרות שאני לא מתכוונת) , קשה לי מאוד לקבל את זה אצל המטפלת שלי או חברות שלי , אני מרגישה נבגדת אני מרגישה שלא יכולים להבין עד כמה קשה לי באמת כשהם עושים את הדברים האלה. הפיתרון שלי כרגע (לעצמי לפחות) הוא התעלמות , אני פשוט משאירה אתזה בצד חוזרת להתעלם מזה כי אחרת אני לא מסוגלת להמשיך להיות בקשר עם המטפלת שלי או עם חברה מאוד טובה שלי. מקווה שאת נמצאת במקום אחר.. ואם עברת את זה אז אולי תוכלי לספר ולומר שזה אפשרי לעבור את זה ואשרי להגיע למקום מבין יותר ומקבל את זה קיום המגע והמגע המיני אצל אחרים (לפחות אצלם אם לא אצלי). מקווה שלא בילבלתי הקיסרית הילדותית

edn

New member
הלוואי וידעתי לעזור לך

לפני כמה חודשים קרה משהו שבבת אחת הציף אותי הפלשבקים היו אבל היה לי נוח להתעלם, ותמיד חשבתי שזה נורמלי שאני לא יכולה לסבול מגע, וכל דבר הכי קל גורם לי גועל גם היום, והיום אני יודעת שהדברים הללו הם לא דמיונות ורק לאחרונה התחלתי להודות בפני עצמי ובקול שזה קרה. לא התנסתי בדבר כי זה מפחיד ואף דוחה אותי, אני מקווה שיום אחד אוכל לחשוב אחרת ואני רוצה לשנות

moonlight

New member
יכולה לנסות...

קצת קשה לי לכתוב על התחום הזה, ודווקא כי עכשיו הכל ממש בסדר. אבל חוסר האונים שלך מול זה כל כך מוכר לי. שנים שהייתי מעיפה את בן זוגי ממני כשנגע במקומות מסוימים...בעיקר במקומות שזכרו... והוא המתוסכל בכלל לא ידע דבר. אבל זה השתנה, ואני מניחה שזה קרה בעקבות פתיחת הסוד, הרבה שיחות איתו ועם נפגעות אחרות. תקופה מסוימת הייתי ממש מכריחה את עצמי לחשוב על אבא ועל הפגיעה כדי לבדוק מה זה עושה לי בזמן אינטימי, ובהתחלה זה קצת הטריד, וכיום זה איננו. פשוט נעלם ולא שב. אמן.

edn

New member
תודה רבה לך, את נותנת לי

הרבה חומר למחשבה, יש לי עוד שאלה אם את מסכימה לענות, אולי אני טועה אבל כשמישהו אפילו בטעות נוגע בי מתעוררות בי תחושת הגועל מעצמי, תחושה של הזוהמה הזו שלא יורדת ממני גם אחרי 8 מקלחות ביום ואני רוצה לשלוט בתחושות הללו אני יודעת שזה תלוי בי, אבל אני לא יודעת איך לא להעלות אותן אוטומטית תודה לך על גילוי הלב שלך, אני יודעת שקשה לדבר על כך ואף מעלה תחושות עוד יותר ובעוצמה וזה לא מובן מאליו שמדברים על כך אז ממש תודה

moonlight

New member
המממממ....

אני צריכה להתרכז ולחזור אחורה כדי לענות לך, ופתאום שמה לב כמה השתנו הדברים אצלי. גם אצלי זה היה בדיוק ככה, וכל נגיעה, אפילו בטעות, התפרשה אצלי כנסיון לביצוע מעשה מגונה.... גם כיום אני לא מסוגלת לחשוב על קשר אינטימי עם מישהו אחר מלבד בן זוגי, אבל למדתי שמותר לגעת ואפילו לחבק אנשים באהבה, בלי שזה יתפרש כמשהו מיני או לא טהור. איך להיפטר מתחושות הזוהמה האילו אין לי מירשם, זו עבודה של שנים, אני מניחה, אבל עובדה שזה אפשרי. אז לא להתיאש:)

זה מלחיץ מאוד מונלייט

יש תקופות שזה נראה פשוט בלתי אפשרי , עד כדי שהרוח שעוברת וחולפת על העור צורבת אותו שאפשר למות, אז אני הולכת עם חולצות ארוכות כל הזמן אבל זה לא פותר את הבעיה. נעה שכנראה לא כותבת לענין ולא עוזרת בכלל

moonlight

New member
כל דבר זה לעניין

ואם זה מה שמרגיש לך לכתוב בעקבות השרשור הזה אז יאללה. לעטוף את הגוף בבגדים כדי להגן עליו, סיפור ידוע ומוכר. ואפיזודה שהצחיקה אותי: כשהתלבטתי אולי לעשות כתובת קעקע מתישהוא, חבר הסתכל עלי ואמר: המקום היחידי שחשוף אצלך זה המצח אז אולי תעשי שם?

edn

New member
תודה כל כך תודה לך

חשוב לי היה לשמוע שאפשר, אני בהיגיון יודעת שאפשר להתגבר מתישהו זה גם יגיע לרגש, את נותנת לי תקווה

בטח כולם אמרו

בטח כולם אמרו לך... אבל.. גם כשזה הופך להיות.. משהו... את יודעת.. חלק מהחיים.. זה לא זה.. חיקוי של.. בן/בת הזוג.. מאכזב? אולי... זה היה לי מזמן נורא.. ה.. עניין הזה.. ועד היום.. לא ממש נהנתי.. גרמתי הנאה אני בטוח... אבל להנות.. נגיד כך..כוכבים.. לא ראיתי..

הזמן יעשה את שלו

אחרי שנפגעים בצורה מינית בוודאי שכל סיטואציה מינית מזכירה את העבר, זה לא יעבור, זה לאט לאט יצליח להידחק מראש סדר העדיפיות בראש, אבל בשלב כזה עדיף ללכת עם מה שאת מרגישה ולא לנסות "לאלץ" אותך להשתלב מהר "כאילו" כלום לא קרה. הזמן הוא הרופא הכי טוב, צריך המון המון סבלנות,

moonlight

New member
רק זמן?

לא בטוחה בכלל. כי לא תמיד הזמן מעלה מבפנוכו את כל הדברים שהודחקו, ולא בטוחה שהדחקה ואי טיפול בבעיות באיזשהוא אופן, יפתרו תסמינים מסוג זה או אחר.

edn

New member
moonlight

אני החלטתי שאני הולכת לטפל בזה, כלומר אני נפגשת עם פסיכולוגית אבל איך אפשר לדבר על כך במציאות לדבר על זה פנים אל פנים, כי אני כל כך מתביישת בזה וזה מביך לדבר על זה, ואני יודעת שאני רוצה לעבור הלאה ואני מקווה שאגיע לזה.. ודבר אחרון רציתי להגיד לכולכם תודה על התגובות שלכם הם חשובות לי, ונותנות לי לחשוב לנסות למצוא פתרון

שלום לך...

קודם כול בת כמה את? סקס זה דבר יפה וגם מביך לפעמים!!! אני לא באה מניסיון זה דבר ראשון. ואל תשכחי שאת עושה את זה את תיזהרי(אמצעי מניעה)... זה דבר שאפשר להנות ובמיוחד שאת עושה את זה אם מישהו שאת אוהבת אותו מאוד! אז אל תשכחי לחזיר לי תשובה ומאיפה את?

nush היחיד

New member
אל תחשבי הרבה....

אמנם לא רשמת לי בת כמה את- אבל סביר להניח שאת מתחת לגיל 17, מכל מקום...אני לא יודע איך הגעת למסקנה שסקס זבה דבר מגעיל,אבל! קודם כל את צרכיה לתת לזמן לעשות את שלו עד שתגיעי לשלב הזה, וגם כשתגיעי לזה, תכניסי לעצמך לראש שזה אמור להיות הדבר הכי כייף, וככה תפרדי מאותם מחשבות זדוניות, שיכולות להרוס לך את העתיד במסגרות יחסים, כי סקס זה מרכיב חשוב בחיי בני-זוג!אז תמשיכי לחיות ולחשוב חיובי.

למעלה