אני יודעת שאתם לא יכולים לעזור לי בזה אבל...

genzer100

New member
אני יודעת שאתם לא יכולים לעזור לי בזה אבל...

כולם פה בטח שותפים לאותה תחושת תסכול כשצריך להתקשר לתא מתנדבים. לא פעם חיכיתי מעל לשעה ללא מענה, אפילו פעם אחת חיכיתי שעתיים ועשר דק' ואז ניתקו אותי. זאת תחושה מתסכלת, כאילו רוצים לבדוק עד כמה אני רוצה לשרת את המדינה שלי, זה לא שהתייאשתי אבל הלוואי והם היו פותחים עוד קווים שיורידו מהעומס שקיים היום, הילה, אולי תוכלי להעביר להם בשמי את הבקשה הזאת? אני יודעת שהחיילים שם עושים הכי טוב שהם יכולים אבל זה ממש נורא להחזיק טלפון במשך שעה וחצי כדי לדבר איתם.

נ ו ע ה 12

New member
באמת אין לי הרבה איך לעזור פרקטית,

אני רק יכולה להגיד לך שאני (ונראה לי כולנו כאן) מבינים אותך לחלוטין... התהליך מייאש, מייגע ומתיש, לפעמים נדמה שבמקום שהצבא יגייס אותך אליו את צריכה לגייס אותו אלייך, אבל אין הרבה מה לעשות, וגם אם ייעשו שינויים הם כנראה כבר לא יהיו רלוונטים אלייך. נסי לא להתייאש יתר על המידה, לדבוק במטרה ולנסות להיאחז בזה שבסוף, בדיעבד, הכל יהיה שווה ויהיה לך שירות מדהים (זה מה שקרה לי, לפחות).
מאחלת לך המון המון בהצלחה :)

hillator

New member
תגובה

הקצינות שם מודעות לבעיית העומס. תאמינו לי הם לא משחקים שם סוליטר.
אני מבינה את הרגשת התסכול והעצבים אבל תזכרי דבר חשוב- נעלבים רק ממי שאכפת לנו ממנו
ממי שלא מכיר אותנו אי מה להעלב.

genzer100

New member
אני יודעת שהם לא משחקים סוליטר...

וגם הדגשתי בהודעה שלי שאני יודעת שהם עושים הכי טוב שהם יכולים אבל אני מנסה להשיג אותם שבוע, כל יום מינימום שעה בטלפון... אני לא נעלבת אני פשוט מאוד רוצה להגיע למקום טוב, ופשוט קיוותי שאולי אם לחץ מצדך הם יפתחו עוד קווים.

למעלה