אני יודעת שהבטחתי...

s n o r k y

New member
אני יודעת שהבטחתי...

לא להיות פה שבועיים, אבל מישהו התעקש להחליף איתי סבב יציאות (ושאני אסרב??) אז אני אשתדל לא להציק יותר מדי...
הוספתי עוד 2 שירים לדף יוצר שלי ב"אוזן", עדיין איכות הקלטה גרועה - אין מה לעשות בינתיים... אני ארשום פה את המילים של אחד מהם, אולי זה יסקרן אתכם קצת
בין הירח לכאן - מוקדש ליסמין. אני צורחת מאחורי מסך של כאב אני בורחת אבל המציאות ממשיכה להתערבב אתה כל כך חזק ואני כל כך מפחדת אתה לא מדליק את האור כי אתה לא רוצה לראות שאני מלוכלכת ואי שם בין הירח לכאן יש מקום שהדמעות שלי נופלות בדממה X2 כי אתה לא אוהב לראות אותי בוכה... אני צורחת אבל שום קול לא יעבור את שפתיי אני בורחת אבל הזיכרון שלך תמיד רודף אחריי ובין כל הצעקות אני כבר לא מבדילה מה הדם שלי, מה הדם שלך ואי שם בין הירח לכאן יש מקום שהדמעות שלי נופלות בדממהX2 כי אתה לא אוהב לראות אותי בוכה... אתה אומר שבלעדיך אין לי אף אחד ואם אני אספר למישהו אתה תשבור לי את היד ואי שם בין הירח לכאן יש מישהו שסופר את המכות בשתיקהX2 ואי שם בין הירח לכאן יש מקום שהדמעות שלי נופלות בדממהX2 כי אתה לא אוהב לראות אותי בוכה... הכתובת של הדף יוצר: http://www.o-zen.com/art/bands/824/

../images/Emo29.gif

נכנסתי לדף, ודבר ראשון אפתח ואומר שיש לך איכות קול נהדרת, וגוון מקסים, אין לי ספק שאת יכולה להגיע רחוק. השיר עצמו מאוד טעון, הרגשות מועברים בצורה מאוד ברורה, ועם זאת מאוד לא מדוייקת. אני חושבת שיש בטקסט הרבה חזרות ותאורים שחוקים במקצת שגורעים מאיכותו. זה שיר חזק, אבל הוא יכול להיות חזק יותר עם חידושים משלך במקום המטאפורות הנשנות שאנחנו שומעים שוב ושוב ורגילים אליהם, עד שהפסיקו לרגש אותנו. היו מספר שורות שאהבתי במיוחד, למשל- ''ובין כל הצעקות אני כבר לא מבדילה מה הדם שלי, מה הדם שלך '' (נפלא בעיני!) לדעתי עשית עבודה מעולה...

s n o r k y

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

תודה על הכנות ועל הכל! האמת שממש ניסיתי לא להשתמש במטאפורות שחוקות, חשבתי שאני דיי מקורית
- אולי תוכלי להצביע על משפטים שחשבת שהם שחוקים? ושוב תודה... אני נשמעת הרבה יותר טוב כשזה לא הקלטה של טייפ מנהלים...

../images/Emo29.gif

לדעתי את מאוד מקורית, בכתיבתך ובצורת ההגשה של השיר עצמו, מאוד הזכרת לי בסגנון את אלאניס מוריסט,המלל שלך מעורר מחשבה ויש לך יכולת קולית מרשימה מאוד. השיר הוא לא שיר רגיל ובנאלי של ''הו, כואב לי אבל אף אחד לא יכול לראות!'' הוא בהחלט מחדש ומעצים רגשות כאלה, ולכן קל להזדהות איתו, אני רק חושבת שהשיר- עד כמה שהוא כבר טוב, יכול להיות טוב יותר. נסי לקרוא קצת משירת רחל, (במיוחד את 'ספר שירי' מזכיר לי קצת את השיר הזה) ולדעתי טמון בשיר ובכלל בכתיבה שלך המון פוטנציאל. שורה שחוקה אחת(לדעתי,הייתה- ''אני צורחת אבל שום קול לא יעבור את שפתיי'' זו שורה יפהפיה, אבל השימוש בה חוזר על עצמו בשירים רבים. דר''א, לא הזכרתי זאת, אבל כל הכבוד על האומץ שלך לכתוב על נושא כל כך מכאיב. באמת.

כרגיל..אהבתי!

"ואי שם בין הירח לכאן יש מקום שהדמעות שלי נופלות"...פשוט יפה!

s n o r k y

New member
יש עוד הרבה מאיפה שזה בא ../images/Emo13.gif

אבל אני אתן לכם להתמודד עם זה לאט
אני דווקא חושבת שהמשפט הכי מוצלח הוא: "אתה לא מדליק את האור כי אתה לא רוצה לראות שאני מלוכלכת" כי מהנקודת מבט שלה היא אשמה... היא כאילו מבינה אותו... אגב, מה עם השיר השני?

s n o r k y

New member
אויי נו...

בבקשה תגיבו... עבדתי כל כך קשה על הדף יוצר שלי בשביל שעוד אנשים יוכלו להגיד לי מה הם חושבים

באמת אנשים תגיבו! וכנסו שנייה!

גם ככה בפורום משוררים הם מלכלכים אותה! אז בואו לפחות פה נפרגן!!! אנשים!

s n o r k y

New member
חחחח תודה ../images/Emo39.gif

מלכלכים אותי? פיספסתי את זה כנראה... רק מישהו אחד שם טרח להגיב ואמר שהוא לא אהב את הלחן, אבל שהשיר יפה...

לא חחחח

לא התכוונתי מלכלכים עלייך ספציפית!. חח זה ביטוי כזה.. "ליכלת אותה"

למעלה